Unknown Genius je napisao/la:Moja školska je na testu iz historije umjesto blickrig (blitzkrieg), napisala printskrin (printscreen).
Inače, bili smo informatička gimnazija.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Unknown Genius je napisao/la:Moja školska je na testu iz historije umjesto blickrig (blitzkrieg), napisala printskrin (printscreen).
Inače, bili smo informatička gimnazija.
Moj jaran historiju odgovarao i rekao da su Turci prilikom Kosovske bitke imali prednost jer si imali tenkove...badblueboylivno je napisao/la:Ženska u četvrtom gimnazije odgovara na neku temu o Jugoslaviji i ispali: jedan od Titovih protivnika Dobriša Cesarić (Dobrica Ćosić)![]()
Garant je ovo u tvom dzematuhodža je napisao/la:
Nisam. Izašao još jednom, dvaput ali nije bilo ništaSarajlijc@ je napisao/la:Jesi je bar pokupio?
Meni se ima godinu dana nesto slicno desilo sa starim PS kecom haha onaj dim se samo ispari iz cista miraKeenan.- je napisao/la:Posto znam neke stvari oko kompjutera, jarani me zovu svakih 10-15 dana, haj' mi obaraj sistem, haj' ovo haj' ono (znate to, odete mu jednom, napravite i zove vas slijedecih 5 godina). I tako ja dosao kod njega i tu je bio jos 1 jaran, i hajde kaze ovaj meni (sto me je zvao) s_eban mi PC nece da se upali, ja njemu kazem reko to ti je do napojne 100% nosi ga u servis. Poslije par minuta raspravljanja, slozi se on s tim i kaze "e sad cu ga ja otvorit i napravit,ebo servis"...i levat otvori PC, vadi napojnu, vraca, sarafa, nema sta ne radi i poslije nekih 45 min. kaze "eo ja napravio" (on ti je sav vazan,ufuran i uvjeren 100% da je sredio PC). Cekamo mi da on to sve spoji (tastatura,mis itd.), i onda je doslo na red da upali PC...lik krenuo da ga upali, i cim je rekao "eo sas vidjet da radi" cula se "mini explozija", razletise se varnice po cilimu i nestade struje u cijeloj kuci (inace bilo je oko pola 11 navece).
Ja i ovaj drugi jaran smo plakali jedno 15 minuta.
Viper je napisao/la:Joj sjecam se, bilo ljeto, upicilo pravo, jedno +35Pozva mene jaran kod njega u stan, da se malo za*ebavamo, i kaze haj dodji poslije dzume kod dzamije pa cemo zajedno do njega (posto nisam znao gdje zivi, prvi put isao tamo). I haj dodjem ja, i valjda se hodza na hutbi raspric'o i dzuma je potrajala, a ja mislio da je gotova. Zovem ja njega jednom, nista. Zovnem opet, i uspostavi se veza, i cujem ja krsti nesto, a kako se mi uvijek za*ebavamo, derem se ja: "Ajde idiote je*ote sunce upeklo a ja te cekam ko ubleha neka" i cujem ja samo krsti nesto opet, i poludim ja: "Je*o te dan imbecilni, sta ti to krsti tamo". I izbaci on mene. Za 5 minuta izlaze ljudi sa dzume, a ja jedini stojim ispred dzamije i cekam nekog, svi me gledaju poprijeko ja se usro
![]()
kad izlazi on iz dzamije, kaze kako je pao na sedzdu javio se slucajno, i orila se dzamija mojim glasom
![]()
Hahahahahaha dobra pijanka bilabavarian_bk je napisao/la:Sinoć Dženan Lončarević gostovao kod nas u Krupi . I sad onako pred kraj nastupa , malo se i popilo , atmosfera te ponese , odem ja da naručim pjesmu ; Crni labude ; inače moja omiljena od njega .
Ja kao napišem na telefon pjesmu , odnesem mu dole do bine , pokažem , liku nejasno nešto . Reko' šta je , koji je belaj , on meni kao govori nemam ja tu pjesmu . Ja popizdio , kako bolan nema , šta ti je ,tvoja pjesma ...
Okrenem ja telefon pogledam , ono piše : Beli labude ? . Tek i on onda skonta na šta sam misliio , odvali se smijati lik , a i ja sa njim
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921, Jabroni, JHam i 6 gostiju.