FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simon
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simon » 09 jun 2014, 00:22

tuzlak1987 je napisao/la:Pa Olimpik nikad nece ni uci u Evropu, da zele usli bi..vec skupe bodove na vrijeme i onda trguju, A uz to nemaju ni navijace, nasa ekipa to ne bi nikad smjela raditi nama pred ocima..znaci nece nikad prodati nekom bodove, ako su u situaciji da idu na vrh
Nebitno koja usporedba govorim o kvalitetu ekipe koju vi trenutno nemate za bitku za europu i da je realna pozicija na tabeli za vas 7-8 i to bi bio veliki uspjeh.
Ti si opet šampion !

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 jun 2014, 00:26

staragarda je napisao/la: jes,jes..odlicna usporedba ovog pokusaja od kluba i Slobode :roll: :roll: ....olimpik nece izboriti evropu jer istu nemaju za koga da igraju a nemaju ni gdje jer bi morali rentat i stadion
Kad bi mi sredili ovu tribinu (sjever) onako kako je zamišljena i malo ušminkali zapad i stavili taj semafor (on svakako ide) da li bi mogli igrat na Tušnju tu famoznu europu, to jedno-dva pretkola :lol:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 09 jun 2014, 00:27

staragarda je napisao/la:
simon je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.
Hvala bogu neko realan, nose vas puno emocije momci kakva crna europa, pa olimpik nikako da je izbori a kada su usli u ligu i dospijeli da se bore za vrh sa sasvim dobrom ekipom ali opet ne mogu do europe, imate par pristojnih igraca i polako gradite ekipu iz godine u godinu da bi se stigli do veceg cilja.
jes,jes..odlicna usporedba ovog pokusaja od kluba i Slobode :roll: :roll: ....olimpik nece izboriti evropu jer istu nemaju za koga da igraju a nemaju ni gdje jer bi morali rentat i stadion
pa oni i Otoku rentaju ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2014, 00:28

simon je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa Olimpik nikad nece ni uci u Evropu, da zele usli bi..vec skupe bodove na vrijeme i onda trguju, A uz to nemaju ni navijace, nasa ekipa to ne bi nikad smjela raditi nama pred ocima..znaci nece nikad prodati nekom bodove, ako su u situaciji da idu na vrh
Nebitno koja usporedba govorim o kvalitetu ekipe koju vi trenutno nemate za bitku za europu i da je realna pozicija na tabeli za vas 7-8 i to bi bio veliki uspjeh.
kljucna rijec je na TRENUTNO...ne kontam kako ti nije jasno da je suludo pricat SAD o tome sta je za nas uspijeh kad se nezna ni ko ce nas trenirat a ni ko ce otici,doci..kad se kompletira strucni stab i igracki kadar ONDA mozes doc i rec sta je po tebi plafon ove ekipe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2014, 00:28

simon je napisao/la:
Garantujem ti kod kuce od mogucih 45 bodova, 35 osvojenih..Ako bude nova Sloboda u gostima tj ne ona koja je prije ispadanja bila i skidala gace onda ce biti dobro :mrgreen:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 09 jun 2014, 00:31

Ja sam istog misljenja ko i RUDARSKA2, volio bi da se zadrzi kostur ekipe kako bi ostali sto duze zajedno i samim tim se jos vise uigrali uz 3-4 pojacanja, bitnije mi je trenutno da se ovaj dug pocne polako vracat nego neka visoka pozicija u PL, cak bi i u prvih 10 bio zadovoljan.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2014, 00:31

Thranduil je napisao/la:
staragarda je napisao/la: jes,jes..odlicna usporedba ovog pokusaja od kluba i Slobode :roll: :roll: ....olimpik nece izboriti evropu jer istu nemaju za koga da igraju a nemaju ni gdje jer bi morali rentat i stadion
Kad bi mi sredili ovu tribinu (sjever) onako kako je zamišljena i malo ušminkali zapad i stavili taj semafor (on svakako ide) da li bi mogli igrat na Tušnju tu famoznu europu, to jedno-dva pretkola :lol:
sve zavisi sta podrazumjevas pod usminkali...fali tu puno stvari za evropske tekme...od doping kontrole sobe,preko loza i jos nekih stvari

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 jun 2014, 00:33

simon je napisao/la:
kljucna rijec je na TRENUTNO...ne kontam kako ti nije jasno da je suludo pricat SAD o tome sta je za nas uspijeh kad se nezna ni ko ce nas trenirat a ni ko ce otici,doci..kad se kompletira strucni stab i igracki kadar ONDA mozes doc i rec sta je po tebi plafon ove ekipe
Ok, ja sam samo dao svoje licno misljenje to jeste slozio se sa misljenjem vaseg forumasa, cucemo se na kraju sezone ;)
Ti si opet šampion !

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 09 jun 2014, 00:56

Pa u Sarajevu svi znaju da je Olimpik filijala Želji i Sarajevu,tu su imali sigrunih 6 bodova..rijetko se desi da odnesu bod sa grbavice ili koševa ali to vrate na otoci opet. isto ko sto je gošk bio filijala širokom..

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 jun 2014, 01:04

Thranduil je napisao/la:
sve zavisi sta podrazumjevas pod usminkali...fali tu puno stvari za evropske tekme...od doping kontrole sobe,preko loza i jos nekih stvari
Jedno bi se moglo srediti ili novinari ili lože (šta s drugim?! ) i ta doping kontrola, to jedino da dozidamo pored svlačionica :lol: (bilo se nešto radilo po tom pitanju doping kontrole ako se sjećam a prije da se samo o tome pričalo)... ma kontam svi nešto oko te borbe za EL a nemamo je gdje igrati (moramo na tuđem stadionu a to nije to)

Kad se krene dalje s gradnjom stadiona treba računati na to i prvo raditi tribinu gdje će biti smještene svlačionice,press i doping soba i ostale te stvari

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 09 jun 2014, 02:17

qqlele je napisao/la:
Pa u Sarajevu svi znaju da je Olimpik filijala Želji i Sarajevu,tu su imali sigrunih 6 bodova..rijetko se desi da odnesu bod sa grbavice ili koševa ali to vrate na otoci opet. isto ko sto je gošk bio filijala širokom..

onda im je filijala ucerala ko sto niko nije za 20 godina :urnebes: :urnebes: :urnebes: ove godine lagano pustili zrinjski i caoooooooo HAHAHHAA HVALAAAAA NIJAZEEEEE KO CE KOME AKO NECE SVOJ SVOME

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jun 2014, 02:22

wienultras je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:prva i druga liga su " u 5 deka " ... garantujem vam da bi Bratstvo iz Gracanice pobijedilo SVAKU ekipu iz PL na domacem terenu , s druge strane u PL ima ekipa koje se nebi borile za vrh PLF , garantujem !!!
Nema sanse.Bratstvo bi jedva koji bod na sacicu uzeo protiv top 5 timova PL.Mozda bi nekom uspjeli otkinuti bod ali tesko.Pricamo o Sarajevu,Zelji,Zrinjskom,Sirokom..kakvo ba Bratstvo.. :D
Ispali su u kupu ako se ne varam od Celika i izvukli remi na domacem terenu.Ne znam u kakvom je sastavu Celik bio,ali on svakako nije ni u top 5.
Sa ostalim dijelom posta se vecim dijelom slazem,ali ipak mislim da je puno veca razlika izmedju prve i druge lige.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 09 jun 2014, 10:32

arhimed89 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:prva i druga liga su " u 5 deka " ... garantujem vam da bi Bratstvo iz Gracanice pobijedilo SVAKU ekipu iz PL na domacem terenu , s druge strane u PL ima ekipa koje se nebi borile za vrh PLF , garantujem !!!
Nema sanse.Bratstvo bi jedva koji bod na sacicu uzeo protiv top 5 timova PL.Mozda bi nekom uspjeli otkinuti bod ali tesko.Pricamo o Sarajevu,Zelji,Zrinjskom,Sirokom..kakvo ba Bratstvo.. :D
Ispali su u kupu ako se ne varam od Celika i izvukli remi na domacem terenu.Ne znam u kakvom je sastavu Celik bio,ali on svakako nije ni u top 5.
Sa ostalim dijelom posta se vecim dijelom slazem,ali ipak mislim da je puno veca razlika izmedju prve i druge lige.
to i ja govorim :D 1 liga i 2 nije isto
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 09 jun 2014, 10:57

Kako ja znam tusanj ima salu za doping kontrolu zadnji put kad su renovirali svlacionice pisalo je da su i to sredili a za vip loze i novinare je lahko napravit ukinu se tri reda zadnja tribine digne se ispred zid napravi poseban ulaz poredaju nove stolice i eto ti nije to velika investicija

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 09 jun 2014, 11:24

Što se tiče tog šminkanja,skupo će ispasti ta zajebancija.Kao prvo sjever dovršit(mislim na stolice) ,pa onda prilazi tribni,kućice za prodaju karata,WC,i te sitnice,al to je opet skupo.Što se tiče zapada treba i zapad ušminkati isto kao i sjever.WC se trebaju uraditi,srediti ulaz ,i naravno svlačionice ureditI.Svlačionice će po meni trebati najviše raditi od svega navedenog.Ovakvom stadionu sa ovakvim amibicijama priliče svjetske svlačionice..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2014, 12:22

intercontinental je napisao/la:Što se tiče tog šminkanja,skupo će ispasti ta zajebancija.Kao prvo sjever dovršit(mislim na stolice) ,pa onda prilazi tribni,kućice za prodaju karata,WC,i te sitnice,al to je opet skupo.Što se tiče zapada treba i zapad ušminkati isto kao i sjever.WC se trebaju uraditi,srediti ulaz ,i naravno svlačionice ureditI.Svlačionice će po meni trebati najviše raditi od svega navedenog.Ovakvom stadionu sa ovakvim amibicijama priliče svjetske svlačionice..
sto svlacionice :? ...pa one su skoro renovirane i bar po slikama mi izgledaju u odlicnom stanju...cak su postavljeni i solarni kolektori za zagrijavanje vode u svlacionicama..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 jun 2014, 14:21

Vratio se iz Tuzle i potvrdio nam da tamo - nema povratka. Sloboda je opet u prvoj ligi, a Ćiru su iz grada ispratili na rukama. Svi sretni i zadovoljni.

"Ako je netko kriv, ja sam taj. Mislim da ipak zaslužujem osobiti tretman, pa ponekad i banalnu stvar doživim kao nešto bitno", započeo je priču o Tuzli i predsjednik Azmiru Husiću.

Je li ga uistinu povrijedilo što mu je gazda umjesto bezuvjetnog ostanka ponudio "kratki odmor" ili je u Tuzli jednostavno obavio sve što je planirao?

"S predsjednikom sam ostao u odličnim odnosima. Pomogao je najviše koliko jedan predsjednik može. Bez njega ne bih napravio nikakav rezultat"
Izvor
http://www.--- SPAM ---/sp2014/clanak/ciro- ... 52033.aspx
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 jun 2014, 15:37

Ova nasa ekipa moze puno u PL , naravno uz 4,5 pojacanja ....

Igraci poput Rezdepija , Krpica , Jahica , Omica , Morankica , Hadzica , Husica ... itd imaju velika iskustva u PL i jacim ligama , redzepi je nekdada nosio igru Zelje , Krpic je izborio transfer u Dinamo upravo iz PL , Jaha i Oma igrali finala kupa , intertoto kup , igrali i srb super ligu , Morankic kapiten Zvijezde bio , Husic igrao za A repku itd ...
Golman Hazdic takodjer ima upisan 1 nastup za A reprezentaciju BIH ....

tu su jos igraci koji ce garantujem dominirati u PL : mehanovic , efendic , mehidic , huseinbasic ...

Ja ne znam zasto mnogi misle da ova ekipa ne moze pomrsiti racune svima ???

Pojacanja su obavezna , ali kostur ove ekipa ostaviti i otjerati 4,5 igraca koji nisu imali neku minutazu ...

Ocekujem sami vrh ...
Izvini care, malo objektivnosti nije na odmet.
Krpic, Husic i Husejinbasic su bili presmijesni igraci u Sarajevu, a trenutnom igrackom kadru Sarajeva nebi mogli ni prikuciti.

Redzepi je bio nosilac igre Travnika, sumnjam da je on kalibar da nosi ekipu u borbi za Evropu, premekan je, uostalom koliko vidim nije se ni u NP naigrao.

Omic je tek bio prosjek u Buducnosti koja je ispala iz Lige, Jahic pretanak i za te ekipe.

Moranjkic u Celiku nije bio nista posebno.

Jedini koji je u ovom timu kalibar Evrope je golman Hadzic.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 09 jun 2014, 15:42

ASD je napisao/la:

Ova nasa ekipa moze puno u PL , naravno uz 4,5 pojacanja ....

Igraci poput Rezdepija , Krpica , Jahica , Omica , Morankica , Hadzica , Husica ... itd imaju velika iskustva u PL i jacim ligama , redzepi je nekdada nosio igru Zelje , Krpic je izborio transfer u Dinamo upravo iz PL , Jaha i Oma igrali finala kupa , intertoto kup , igrali i srb super ligu , Morankic kapiten Zvijezde bio , Husic igrao za A repku itd ...
Golman Hazdic takodjer ima upisan 1 nastup za A reprezentaciju BIH ....

tu su jos igraci koji ce garantujem dominirati u PL : mehanovic , efendic , mehidic , huseinbasic ...

Ja ne znam zasto mnogi misle da ova ekipa ne moze pomrsiti racune svima ???

Pojacanja su obavezna , ali kostur ove ekipa ostaviti i otjerati 4,5 igraca koji nisu imali neku minutazu ...

Ocekujem sami vrh ...
Izvini care, malo objektivnosti nije na odmet.
Krpic, Husic i Husejinbasic su bili presmijesni igraci u Sarajevu, a trenutnom igrackom kadru Sarajeva nebi mogli ni prikuciti.

Redzepi je bio nosilac igre Travnika, sumnjam da je on kalibar da nosi ekipu u borbi za Evropu, premekan je, uostalom koliko vidim nije se ni u NP naigrao.

Omic je tek bio prosjek u Buducnosti koja je ispala iz Lige, Jahic pretanak i za te ekipe.

Moranjkic u Celiku nije bio nista posebno.

Jedini koji je u ovom timu kalibar Evrope je golman Hadzic.
+1 objasnio si

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 09 jun 2014, 15:54

Ništa on nije objasnio care moj, samo je napisao gomilu gluposti :) Zašto konstantno pišete ovaj igrač nije bio dobar ovdje i on neće ni kod vas moći ništa? Ajmo ovako : Damir Mehidić,naš igrač koji je kod Smajla igrao beka polusezonu imao je 0 ( nula) dobrih centaršuteva, o driblingu i slično nećemo ni da pričamo.Dolazi Ćiro nama kao trener i taj isti Damir nam postaje jedan on najboljih ako ne i najbolji igrač.Dribling, šut, pas- apsolutno sve poboljšano na jedan zavidan nivo.Tako isto i Krpić i Redžepi i ne znam ni ja koga je već nabrojao.Ako se nisu snašli u Travniku ili Sarajevu ne mora značit da su odroni od igrača.Milion primjera je u svijetu gdje igrač se ne dokaže u jednoj sredini a u drugoj sredini igra kao preporođen.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.