pa kad je neko ovoliko bolji treba to pisati ljudima i ponoviti samo da je bolji ne bi li svi imali dobre mobitele a ne tamo neke pokusaje kojima se digne cijena u nebesa i koja se svako malo restartuju ili nesto slicno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo kupio samLenBias je napisao/la:kupis i saznas lafe, korisnici wp telefona nemaju potrebu pisati eseje da bi odbranili svoje masine, samo napises kako su najbolji i zdravo, kupis sebi ako zelis a ako ne zelis onda koristis losi android
bravo sefe, sad se onda ne mozes vise vaditi kako lumia serija nije vrhunac mobitela na svijetuHZ_ilidzaa je napisao/la:Evo kupio samLenBias je napisao/la:kupis i saznas lafe, korisnici wp telefona nemaju potrebu pisati eseje da bi odbranili svoje masine, samo napises kako su najbolji i zdravo, kupis sebi ako zelis a ako ne zelis onda koristis losi android![]()
Samo se izvlacis sa glupostima , neda mi se gledat onaj video jer je lik iritantan.LenBias je napisao/la:pogledas onaj video i cao, sve ti bude jasno
cuj izvlacim se tebi na forumu, braco mila e jesi mi bitan, golemo sto se kaze, napisali smo davno svi sto je serija prejaka, eto ti i video jos plus, druga je stvar sto ti to nisi primjetio, to nije moja stvar na kraju krajevaHZ_ilidzaa je napisao/la:Samo se izvlacis sa glupostima , neda mi se gledat onaj video jer je lik iritantan.LenBias je napisao/la:pogledas onaj video i cao, sve ti bude jasno
o atomskoj fiziciLenBias je napisao/la:o cemu ti tacno?
Nedaj Bože sta ce biti kad položi vozacki i kupi automobilBelmin6 je napisao/la:pa ko tebe uopšte može nešto ubjediti ?
gdje god pišeš, sve tvoje je naj naj naj naj..
Stari, Lumia moze biti sjajan mobitel i individualno nekome najbolji, ali realno ima boljih.LenBias je napisao/la:cuj izvlacim se tebi na forumu, braco mila e jesi mi bitan, golemo sto se kaze, napisali smo davno svi sto je serija prejaka, eto ti i video jos plus, druga je stvar sto ti to nisi primjetio, to nije moja stvar na kraju krajevaHZ_ilidzaa je napisao/la:Samo se izvlacis sa glupostima , neda mi se gledat onaj video jer je lik iritantan.LenBias je napisao/la:pogledas onaj video i cao, sve ti bude jasno
serija lumia > svi ostali mobiteli, kratko i jasno
procesljaj malo i tu temu da ne pises ovako nebuloze van temaHZ_ilidzaa je napisao/la:Nedaj Bože sta ce biti kad položi vozacki i kupi automobilBelmin6 je napisao/la:pa ko tebe uopšte može nešto ubjediti ?
gdje god pišeš, sve tvoje je naj naj naj naj..![]()
Stavi tu svoju lumiu u casu vode i zavrsi sa njom!LenBias je napisao/la:cuj izvlacim se tebi na forumu, braco mila e jesi mi bitan, golemo sto se kaze, napisali smo davno svi sto je serija prejaka, eto ti i video jos plus, druga je stvar sto ti to nisi primjetio, to nije moja stvar na kraju krajevaHZ_ilidzaa je napisao/la:Samo se izvlacis sa glupostima , neda mi se gledat onaj video jer je lik iritantan.LenBias je napisao/la:pogledas onaj video i cao, sve ti bude jasno
serija lumia > svi ostali mobiteli, kratko i jasno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.