Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FaraonTM
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 23:47

Unknown Genius je napisao/la:Moja školska je na testu iz historije umjesto blickrig (blitzkrieg), napisala printskrin (printscreen).

Inače, bili smo informatička gimnazija. :urnebes:
:lol: :rol: U yebote led ahahaha
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 jun 2014, 00:00

Ženska u četvrtom gimnazije odgovara na neku temu o Jugoslaviji i ispali: jedan od Titovih protivnika Dobriša Cesarić (Dobrica Ćosić) :rol: :rol:
Hayley <3

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2014, 00:02

badblueboylivno je napisao/la:Ženska u četvrtom gimnazije odgovara na neku temu o Jugoslaviji i ispali: jedan od Titovih protivnika Dobriša Cesarić (Dobrica Ćosić) :rol: :rol:
Moj jaran historiju odgovarao i rekao da su Turci prilikom Kosovske bitke imali prednost jer si imali tenkove...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 09 jun 2014, 00:19

Joj sjecam se, bilo ljeto, upicilo pravo, jedno +35 :mrgreen: Pozva mene jaran kod njega u stan, da se malo za*ebavamo, i kaze haj dodji poslije dzume kod dzamije pa cemo zajedno do njega (posto nisam znao gdje zivi, prvi put isao tamo). I haj dodjem ja, i valjda se hodza na hutbi raspric'o i dzuma je potrajala, a ja mislio da je gotova. Zovem ja njega jednom, nista. Zovnem opet, i uspostavi se veza, i cujem ja krsti nesto, a kako se mi uvijek za*ebavamo, derem se ja: "Ajde idiote je*ote sunce upeklo a ja te cekam ko ubleha neka" i cujem ja samo krsti nesto opet, i poludim ja: "Je*o te dan imbecilni, sta ti to krsti tamo". I izbaci on mene. Za 5 minuta izlaze ljudi sa dzume, a ja jedini stojim ispred dzamije i cekam nekog, svi me gledaju poprijeko ja se usro :lol: :lol: kad izlazi on iz dzamije, kaze kako je pao na sedzdu javio se slucajno, i orila se dzamija mojim glasom :oops: :lol:
SAMO ČELIK !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 jun 2014, 00:44

:lol: :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 jun 2014, 00:55

:facepalm:
FORZA MARŠAL !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 jun 2014, 01:02

hodža je napisao/la::facepalm:
Garant je ovo u tvom dzematu :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 jun 2014, 01:10

Imao sam jednu scenu pretprošlo ljeto. Negdje oko 10, 11 sati navečer, sjedimo ja i jaran u njega u avliji sami i čekamo trebu da dođe (jaran se nešto šemio sa njom) i da povede neku jaranicu sa sobom :mrgreen: . I sad meni bilo dosadno i kažem ja jaranu "hoš da vidiš da mogu podrigunti kad god hoću" kaže on meni hajde, i ja sam to radio jedno 5, 10 minuta i yebiga kako sam to nešta nasilu podrigivao nagutam se zraka i zaboli me stomak, da mi je podrignuti a ne moguuu da ga yebeš..

I nakon par minuta dolazi ta treba sa jaranicom i sad upoznava ona mene i ja govorim toj jaranici "Ćao šta imbuaaaaaaaaaaaaaah...." Nikad se debilnije osjećao nisam :D Kasnije smo se zayebavali i smijali na to ali svejedno ja sam se izofirao samo tako :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jun 2014, 01:34

Jesi je bar pokupio? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 jun 2014, 01:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Jesi je bar pokupio? :mrgreen:
Nisam. Izašao još jednom, dvaput ali nije bilo ništa :mrgreen: Tražila puno pažnje a ne mogu ja toga, ja sam srklet čovjek :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 09 jun 2014, 01:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Jesi je bar pokupio? :mrgreen:

slika
habib

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 jun 2014, 06:15

Prico mi je kum, dok smo jos u osnovnu isli, jos mi je to u sjecanju, kaze, gledao tv i zaspao, kad kaze ujutro, ugasen tv, daljinski na stolu, nemam pojma kako-šta, ustajem ja stara mi se smije, reko sta je, kad prica mu stara, usla mu u sobu da ugasi tv, a ovaj moj levat valjda sanjao kako zigu, rekla mu, Esmire gdje je daljinski, a on se uhvatio za ćunu i govori evo ga, ama evo ga ba :urnebes: :urnebes: u snu covjece... a jednom isto isfur s njim, zove on mene da dodjem kod njega, da igramo igrica, mislim da smo tada bili zaljubljeni u Rally 2000, eto kad je to bilo, kaze on meni, hajde dodji sam sam kuci, a zivio je kod dajdze, dok se ne snadje, posto je nedavno iselio iz stana, kad dolazim ja kod njega, liftom na 17-ti sprat (žuti neboderi u Hrasnom), pozvonim, kad vidim ja neko me gleda kroz špijunku, rupicu na vratim, kako se vec zove, kontam on je garant, reko je da je sam, joj pocnem se ja glupirat, pokazujem škembe, skačem, urlam, unosim se u onu rupicu, plazim jezik, kleberam se, kad otvaraju se vrata, kad dajdzinica njegova, joooooooj kad u zemlju ne propadoh, kaže, šta ti je sine :rol: :urnebes: ........... ne mogu sad da se sjetim, imao sam tih isfura, bruku, evo sjecam se jos jednog, nisam uradio rad iz likovnog, kaze meni profesorica, prozva me, rekoh, necete vjerovati, nosim ja rad u skolu, mahao sa blokom (za crtanje), ispadne mi rad u Miljacku, hajd ona bi mozda i povjerovala, kad cijeli razred HAHAHAHAHAHAHAHAHA, e reko vid glupana, kaze ona meni, daj sine smisli nesto originalnije hehe, uradi za iduci cas, evo recimo jos jedanj isfur, sjedim ja u kaficu, skolarci mi naravno, cekam ovog svog da dodje, pijem ja kaficu, naravno nisam kupio uzinu, da bi cejfio tu kafu i kupio cigare (glupan), nema ovog mog lika, zovem ja konobara, reko daj mi jos jednu, donese on, zovem ja ovog svog, lik nedostupan, e vidi reko, sjedio sam ja jedno satak, dosadilo mi, njega nema, ma odoh kuci, ustanem, rovim se po džepovima, nigdje love, ama nigdje, pet puta ja rovim dzepove, kafic sve puniji, reko sad kad me izofira kad kaze da perem sudje ili tako nesto, sjedem jos pola sata, reko valjda ce ovaj moj bilmez, valjda ima on para, nema lika, sta cu kazem konobaru, reko jarane, ja nemam za kafe, ispale su mi negdje pare, on me gleda ono zbunjeno, kaze "daj nemoj me zahebavat", reko ozbiljno ba, donijecu ti drugi put :urnebes: takko je i bilo.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la NoName » 11 jun 2014, 15:08

Prije petnaestak godina zovne me šura od rođaka kod njega na selo, veli ima igranka pa da idemo. I hajde odem ja, novi kolač tamo, cure se nabacuju, ja glavni lola :) Ostali smo dokasno, usput se dobro ponapijali i idemo kod njega na spavanje.

Legli mi a meni se pripišalo samo tako, međutim vanjski wc im bio a meni nezgodno hodati po kući u ta doba, hajd reko strpiti ću se do ujutro.

Budim se ja mokar do vrata :) U blizini kuće im je bilo korito u koje je tekla voda iz neke cijevi i pravo se to čulo, što je u kombinaciji sa alkoholom i time što nisam pišao prije spavanja dalo rezultat kakav je dalo.

Još kad mu je sestra, koja mi se mjesecima nabacivala, otišla da pospremi sobu, ja sam propao u zemlju :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 18:30

Brato nemoj ti pit vise :lol: :lol: :lol:

Mostar ratna 93-ca godina ja i kolega se vracamo s linije. Mostarska cernica u mraku kako nema struje prst se ne vidi. Pusimo cigaru i on i ja kad se zacu dijeciji glas "ciko ciko imate li cigaru" kad ce ti ovaj moj kolega "kakvu cigaru Goca majku ti yebem usta" :lol: :lol: :lol: sin mu bio od 13 godina. Izofira se mali(sada vec ozenjen lik ) pravo. I sad ga nekad zayebajem sa tim kad ga vidim :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 jun 2014, 16:35

Keenan.- je napisao/la:Posto znam neke stvari oko kompjutera, jarani me zovu svakih 10-15 dana, haj' mi obaraj sistem, haj' ovo haj' ono (znate to, odete mu jednom, napravite i zove vas slijedecih 5 godina :D). I tako ja dosao kod njega i tu je bio jos 1 jaran, i hajde kaze ovaj meni (sto me je zvao) s_eban mi PC nece da se upali, ja njemu kazem reko to ti je do napojne 100% nosi ga u servis. Poslije par minuta raspravljanja, slozi se on s tim i kaze "e sad cu ga ja otvorit i napravit,ebo servis"...i levat otvori PC, vadi napojnu, vraca, sarafa, nema sta ne radi i poslije nekih 45 min. kaze "eo ja napravio" (on ti je sav vazan,ufuran i uvjeren 100% da je sredio PC). Cekamo mi da on to sve spoji (tastatura,mis itd.), i onda je doslo na red da upali PC...lik krenuo da ga upali, i cim je rekao "eo sas vidjet da radi" cula se "mini explozija", razletise se varnice po cilimu i nestade struje u cijeloj kuci (inace bilo je oko pola 11 navece).
Ja i ovaj drugi jaran smo plakali jedno 15 minuta :D .
Meni se ima godinu dana nesto slicno desilo sa starim PS kecom haha onaj dim se samo ispari iz cista mira

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 jun 2014, 16:52

A inace ima ovamo kod mostara jedna teska pijanica i sad prolazim ja sa dva momka kad on ni pet ni ses' sav ozbiljan ispali: cao cureeee

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 jun 2014, 17:03

Viper je napisao/la:Joj sjecam se, bilo ljeto, upicilo pravo, jedno +35 :mrgreen: Pozva mene jaran kod njega u stan, da se malo za*ebavamo, i kaze haj dodji poslije dzume kod dzamije pa cemo zajedno do njega (posto nisam znao gdje zivi, prvi put isao tamo). I haj dodjem ja, i valjda se hodza na hutbi raspric'o i dzuma je potrajala, a ja mislio da je gotova. Zovem ja njega jednom, nista. Zovnem opet, i uspostavi se veza, i cujem ja krsti nesto, a kako se mi uvijek za*ebavamo, derem se ja: "Ajde idiote je*ote sunce upeklo a ja te cekam ko ubleha neka" i cujem ja samo krsti nesto opet, i poludim ja: "Je*o te dan imbecilni, sta ti to krsti tamo". I izbaci on mene. Za 5 minuta izlaze ljudi sa dzume, a ja jedini stojim ispred dzamije i cekam nekog, svi me gledaju poprijeko ja se usro :lol: :lol: kad izlazi on iz dzamije, kaze kako je pao na sedzdu javio se slucajno, i orila se dzamija mojim glasom :oops: :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 jun 2014, 12:29

Sinoć Dženan Lončarević gostovao kod nas u Krupi . I sad onako pred kraj nastupa , malo se i popilo , atmosfera te ponese , odem ja da naručim pjesmu ; Crni labude ; inače moja omiljena od njega .
Ja kao napišem na telefon pjesmu , odnesem mu dole do bine , pokažem , liku nejasno nešto . Reko' šta je , koji je belaj , on meni kao govori nemam ja tu pjesmu . Ja popizdio , kako bolan nema , šta ti je ,tvoja pjesma ...
Okrenem ja telefon pogledam , ono piše : Beli labude ? . Tek i on onda skonta na šta sam misliio , odvali se smijati lik , a i ja sa njim :urnebes:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2014, 13:48

bavarian_bk je napisao/la:Sinoć Dženan Lončarević gostovao kod nas u Krupi . I sad onako pred kraj nastupa , malo se i popilo , atmosfera te ponese , odem ja da naručim pjesmu ; Crni labude ; inače moja omiljena od njega .
Ja kao napišem na telefon pjesmu , odnesem mu dole do bine , pokažem , liku nejasno nešto . Reko' šta je , koji je belaj , on meni kao govori nemam ja tu pjesmu . Ja popizdio , kako bolan nema , šta ti je ,tvoja pjesma ...
Okrenem ja telefon pogledam , ono piše : Beli labude ? . Tek i on onda skonta na šta sam misliio , odvali se smijati lik , a i ja sa njim :urnebes:
Hahahahahaha dobra pijanka bila :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 nov 2014, 19:07

Daj napišite šta dobro, šteta da jedna od jačih tema padne u zaborav. :D

Ovdje sam se znao dobro ismijati. :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 12 gostiju.