Ne znam zašto me upoređuješ s tom osobom, ma tko god to bio. Ovdje čovjek tačno ne može iznijeti svoje mišljenje a da ga drugi odmah ne napadnuGoalgetter je napisao/la:Jesu li ti opet prikljucili internet u ludnici Jacky?Jurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Misliti i srati nije isto.Jurica je napisao/la:
Ne znam zašto me upoređuješ s tom osobom, ma tko god to bio. Ovdje čovjek tačno ne može iznijeti svoje mišljenje a da ga drugi odmah ne napadnu. Toliko o "demokraciji" u BiH
Nego ko je Vukojebic nikad cuo za njeg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
nema demokracije za takve poput tebe.Jurica je napisao/la:Ne znam zašto me upoređuješ s tom osobom, ma tko god to bio. Ovdje čovjek tačno ne može iznijeti svoje mišljenje a da ga drugi odmah ne napadnuGoalgetter je napisao/la:Jesu li ti opet prikljucili internet u ludnici Jacky?Jurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.
. Toliko o "demokraciji" u BiH
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Tačno ćeš ti definisati šta znači misliti a šta srati. Daj ne zasmijavaj me molim teemir79 je napisao/la:Misliti i srati nije isto.Jurica je napisao/la:
Ne znam zašto me upoređuješ s tom osobom, ma tko god to bio. Ovdje čovjek tačno ne može iznijeti svoje mišljenje a da ga drugi odmah ne napadnu. Toliko o "demokraciji" u BiH
Nego ko je Vukojebic nikad cuo za njeg.
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 08 jun 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jedno je iznijeti misljenje...a drugo je provaliti se...
tako da nemoj vise da se provaljujes...bio ti jacky, jackie chan ili neko treci, nebitno je...
vozdra
tako da nemoj vise da se provaljujes...bio ti jacky, jackie chan ili neko treci, nebitno je...
vozdra
Shvatam kad se neko novi uhvati na ovog Jackya, al vi sto imate vise od 2000 postova mi niste jasni 
Jel to neka fora za Jacky-a, ne kontam ? Prvi put sam registrovan na sportsport.ba Simpa mi je forum s tvarnoMozambik je napisao/la:Shvatam kad se neko novi uhvati na ovog Jackya, al vi sto imate vise od 2000 postova mi niste jasni
Jel' se to osjećaš majorizovan?Jurica je napisao/la:Ne znam zašto me upoređuješ s tom osobom, ma tko god to bio. Ovdje čovjek tačno ne može iznijeti svoje mišljenje a da ga drugi odmah ne napadnuGoalgetter je napisao/la:Jesu li ti opet prikljucili internet u ludnici Jacky?Jurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.
. Toliko o "demokraciji" u BiH
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Aaaaaaaaa ne mogu vjerovati,pa jurica zaposjeo i ovu drugu temu.
Dvije najkvalitetnije i najpozitivnije teme lik hoce da trola i sjebe zdravu pricu.
Dvije najkvalitetnije i najpozitivnije teme lik hoce da trola i sjebe zdravu pricu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Brišite ove postove sto kvare temu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DonCorleone
- Kontakt:
VukoJebic
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:VukoJebic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Haj zamisli da si kengur i odyebi u skokovimaJurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.
Ma to je neko s foruma pa pod*ebava, bas ce neko ko se tek registrovao bas te dvije teme trollat 
ma to je onaj Jacky, ali me strašno iritira, koliko je to glupo i mutavo, pa nisam dovoljno mudar da ga ignorišem, jer živcira u PM. Sevap mu dat' da šta naguzi, da nas ne yebe ovdje više. Kako mu nije mrsko praviti nickove to mi nikako jasno nijeMElloo je napisao/la:Ma to je neko s foruma pa pod*ebava, bas ce neko ko se tek registrovao bas te dvije teme trollat
-
Nerminovic
- Kontakt:
Muhamed Besic:
" onclick="window.open(this.href);return false;
''Imamo veliko samopouzdanje nakon turneje u Americi''
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 09 jun 2014, 17:00, ukupno mijenjano 5 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Evil Genius II
''neka pjanic i ovi drugi igraju naprijed, ja cu svoje odraditi kako treba.'' 
odgovor na pitanje sta mu znaci nastup na SP, reprezentacija i na kraju poruka navijacima
muhamede, idem te odma' dovest' na manageru.
odgovor na pitanje sta mu znaci nastup na SP, reprezentacija i na kraju poruka navijacima
Ja sam neki dan rekao da me kod mumeta najvise fascinira to sto ne hebe nikog ni 2 %. Mali znaci puca od samopouzdanja i to moze biti samo dobra stvar. Pa kad bu mu i rekli da cuva Messija on bi reko Messi who? Naravno da cu ga cuvati i taj se sa loptom nece sastaviti. Trebalo nam je ovakvih igraca a u njemu, Kolasincu i Bicakcicu smo ih fakat dobili. Da su najbolji nisu ali svojom borbenoscu sve nadoknade.Evil Genius II je napisao/la:''neka pjanic i ovi drugi igraju naprijed, ja cu svoje odraditi kako treba.''
odgovor na pitanje sta mu znaci nastup na SP, reprezentacija i na kraju poruka navijacimamuhamede, idem te odma' dovest' na manageru.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Evil Genius II
+1soccerfan je napisao/la: Ja sam neki dan rekao da me kod mumeta najvise fascinira to sto ne hebe nikog ni 2 %. Mali znaci puca od samopouzdanja i to moze biti samo dobra stvar. Pa kad bu mu i rekli da cuva Messija on bi reko Messi who? Naravno da cu ga cuvati i taj se sa loptom nece sastaviti. Trebalo nam je ovakvih igraca a u njemu, Kolasincu i Bicakcicu smo ih fakat dobili. Da su najbolji nisu ali svojom borbenoscu sve nadoknade.![]()
odredjena doza respekta prema protivniku ali bez pardona.

I like it a lot.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Ja samo u ovim intervjuima cekam kad ce novinaru reci "A je*o te Messi a i ti njega sto me uvijek pitate jedno te isto" 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.