Hoceš ga odmah ?Virtu4l je napisao/la:Za sedam dana u ovo doba čekamo zvanični sastav...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Hoceš ga odmah ?Virtu4l je napisao/la:Za sedam dana u ovo doba čekamo zvanični sastav...
vjeruj mi isto mi je bilo kao tebi veceras kad sam gledao seriju,sav sam se najezio i u glavi zamisljao mec Argentina - BiH kad budemo igralithulkazal je napisao/la:Gledam ovu seriju Montevideo i nikako ne mogu izbaciti iz glave vezu sa BiH ... U glavi neki scenario, nesvjesno tražim neke sličnosti a i mnoge su veoma realne ... Prvo svjetsko prvenstvo, na jednom od najvećih stadiona protiv jedne od najvećih reprezentacija i jednog od najboljih igrača fudbala u historiji ... Baš kao i ovi protiv Brazila u Urugvaju gdje niko nije vjerovao u njih a oni iznenadiše sve ... Zašto i BiH ne bi?
Begović ima da bude naš Jakšić, imamo i fudbalske magove poput Tirketa i Moše, imamo i našeg centarfora Ivicu Beka, imamo i našeg lidera Milutinca pa čak i smo bolji i za jednog Vampira... Ovi imali jednog, mi imamo dva Seo i MumeNa klupi imamo i našeg Božidara koji kao i Pape ima neki čudan pogled i nikako ga ne možeš shvatiti ...
Sve u svemu spucala me neka euforija je*enoIma da ih naguzimo okanite se realizma...
JE*OTE ZA 7 DANA IGRAMO I IMA DA RAZVALIMO ARGENTINCE KO OVI ŠTO SU BRAZIL NAGU*ILI
Isti slučajarelinho je napisao/la:vjeruj mi isto mi je bilo kao tebi veceras kad sam gledao seriju,sav sam se najezio i u glavi zamisljao mec Argentina - BiH kad budemo igralithulkazal je napisao/la:Gledam ovu seriju Montevideo i nikako ne mogu izbaciti iz glave vezu sa BiH ... U glavi neki scenario, nesvjesno tražim neke sličnosti a i mnoge su veoma realne ... Prvo svjetsko prvenstvo, na jednom od najvećih stadiona protiv jedne od najvećih reprezentacija i jednog od najboljih igrača fudbala u historiji ... Baš kao i ovi protiv Brazila u Urugvaju gdje niko nije vjerovao u njih a oni iznenadiše sve ... Zašto i BiH ne bi?
Begović ima da bude naš Jakšić, imamo i fudbalske magove poput Tirketa i Moše, imamo i našeg centarfora Ivicu Beka, imamo i našeg lidera Milutinca pa čak i smo bolji i za jednog Vampira... Ovi imali jednog, mi imamo dva Seo i MumeNa klupi imamo i našeg Božidara koji kao i Pape ima neki čudan pogled i nikako ga ne možeš shvatiti ...
Sve u svemu spucala me neka euforija je*enoIma da ih naguzimo okanite se realizma...
JE*OTE ZA 7 DANA IGRAMO I IMA DA RAZVALIMO ARGENTINCE KO OVI ŠTO SU BRAZIL NAGU*ILI
Samo hrabro,na pobjedu,ništa izgubit ne možemo,a cijeli svemir za dobit.tepsija je napisao/la: Sve za BiH,yebeš ostalo!
Messi se ne vidi na terenu Bešić ga prati u stopu izgleda da je Sušić odlucio igrati flastera na Messiju, nadam se da ce nam se to isplatiti.Goalgetter je napisao/la:3' Minuta: GOOOL ZA BOSNU I HERCEGOVINU: Nakon brzo izvedenog slobodnog udarca Edin Dzeko se brzo rjesava svog cuvara Garaya i sa 17 metara matira Sergia Romera za veliko slavlje Bosne i Hercegovine na pocetku utakmice.
Trenutni rezultat: Argentina - Bosna i Hercegovina 0:1 [Dzeko 3']![]()
Ovako ce biti u ovo vrijeme sljedece sedmice.
Nadajmo se da ce gazde reci da odspavamo pa oko 8-9 tek na posaotepsija je napisao/la:Bola,satraćemo ih...u ponedjeljak katastrofa na poslu.
Ja počinjem raditi 7h,u slučaju pozitivnog rezultata,neću u bešu prije 4-5.
Mogli bi 'lipanj' preimenovati u mjesec podočnjaka.
Sve za BiH,yebeš ostalo!
15. min
Messi povraća grah od juče, izgleda da su brazilski kuhari ipak na strani BiH
hodža je napisao/la:15. min
Messi povraća grah od juče, izgleda da su brazilski kuhari ipak na strani BiH
22. min
Vec drugi igrac Argentine lezi na podu nakon starta Kolasinca. Nakon sto je par minuta prije grubo startovao na Aguera, ovaj put se Di Mariji ukazuje pomoc. Kolasinac zatim prstom pokazuje na Messija, koji je ocigledno nesto dobacio nasem reprezentativcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.