Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Vedad87
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Vedad87 » 08 jun 2014, 18:39

FaraonTM je napisao/la:Jucer u ova doba nije bilo 5 postova vezano za reprezentaciju, a sada su se raspisali oni koji nikad nisu bili na ovoj temi. I ti postovi opet nemaju veze sa rukometom nego ko je veći patriota i ko bi bolje napunio dvoranu i što jedni ne zvižde a drugi zvižde himni Srbije.

Ne znam šta rade moderatori. :roll:
Slazem se ;) Ljepota jucer bila kad nas je samo nekoliko bilo i praspravljali o repki. Ovi cirkus napravise. Umjesto da kazemo koju pametno o utakmici, taktici, sansama u uzvratu i gdje ih mozemo traziti itd. ja citam kojekave gluposti ovdje!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 18:47

Vedad87 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Jucer u ova doba nije bilo 5 postova vezano za reprezentaciju, a sada su se raspisali oni koji nikad nisu bili na ovoj temi. I ti postovi opet nemaju veze sa rukometom nego ko je veći patriota i ko bi bolje napunio dvoranu i što jedni ne zvižde a drugi zvižde himni Srbije.

Ne znam šta rade moderatori. :roll:
Slazem se ;) Ljepota jucer bila kad nas je samo nekoliko bilo i praspravljali o repki. Ovi cirkus napravise. Umjesto da kazemo koju pametno o utakmici, taktici, sansama u uzvratu i gdje ih mozemo traziti itd. ja citam kojekave gluposti ovdje!
Valjda su završili sa prepucavanjima pa ćemo u narednim danima moći normalno komunicirati i diskutovati o našim momcima ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 jun 2014, 20:03

Ne stigoh jučer da napišem, uglavnom pošto sam silom prilika posljednju utakmicu baraža sa Mađarima propustio radi ekskurzije obećao sam sebi da ću svaku narednu da ispratim. Tako da sam jučer bio u Skenderiji i zajedno sa BHF i rajom navijao i ispratio naše momke do pobjede kakva god da je, naša je i bitna protiv Islanda. Danas slušam neke ljude kao zar Island ima rukometaše, zar znaju igrati toliko o medijskom praćenju repke od strane printanih medija, portala i ostalih kvazi novinara. Kad igraju fudbalski Zmajevi o Luksemburgu se piše 7 dana, zanimanje, bračni status i radno mjesto svakog igrača te male države. Haman što mediji ne napišu koliko svaki igrač Luksemburga sarme i japraka godišnje pojede i čija žena bolje hurmašice pravi. :roll: Nažalost ovaj put smo svi zakazali, od navijača, medija pa do samog Saveza. Niko me ne može ubijediti da bi samo na osnovu FB najave utakmice kao događanja došlo hiljadu do dvije duša više. Ja iskreno nisam vidio da je bila napravljena FB najava, to je besplatno i maksimalno 5 minuta posla za ljude iz Saveza. Marketing i najava meča također, nigdje plakata po gradu sve su to sitnice koje bi sigurno dale veći doprinos posjeti u dvorani. Mediji ko mediji poslije poplava okrenuli se Brazilu i SP tako da su na naše rukometne Zmajeve zaboravili čast izuzecima tipa Sportsport.ba koji su se opet pokazali kao profesionalci, nije što je njhov forum, ali je tako. Npr. klix je u posljednjih 7 dana objavio samo jedan članak o baražu, a hvale se da su najbolji. :roll: :nene: Uglavnom neka nam ova tekma bude pouka za ubuduće svima i dobra opomena. Iako sam iz Sarajeva lično ne volim da se odlučujuće utakmice u svim sportovima igraju u našem glavnom gradu svidjelo se to nekome ili ne, ali je tako. Vazda zakažemo i previše smo postali šminkerska publika, a ne ona koja će da bodri i nosi naše navijače do pobjede. Da nam sinoć nije bilo BHF bojim se da bi Island ispratili sa deset razlike minusa. :problem:

Ne znam čemu svađanja i prepucavanja, iako se slažem da je Sarajevo zakazalo koliko znam i u Zenici na Bilinom Polju dođe raja iz čitave BiH valjda tako treba da bude i u Sarajevu.

Manite se prepucavanja, svi mi imamo jedan cilj a to je Bosna i Hercegovina. :opaopa: :bih: :bih:

Što se tiče same utakmice tvrdo i guravo do samog kraja. Prce nam je jučer bio zlatna koka. :tokralju: :kralj: :opaopa: U revanšu se bojim da će na njemu flastera igrati i teško da će moći da ponovi jučerašnju predstavu. Sad se treba dobro odmoriti, spremiti i u revanšu da damo sve od sebe kako je suđeno tako će biti. :thumbup:

Volim te Bosno i Hercegovino!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 jun 2014, 20:43

Da je posjeta losa-Jeste
Da rukomet nije toliko popularan-Nije
Da se punila Skenderija prije- Jeste
Da je marketing los za utakmicu bio-Jeste
Da ste jedva docekali da pljujete glavni grad Sarajevo (pojedinci ce se prepoznati)- Da
Da se trebalo igrati u manjim gradovima- Trebalo je
Da u gradu Sarajevu nije jedini dogadjaj bio rukometna utakmica-Nije, jer ima uvijek vise desavanja tokom dana

Volim te Sarajevo! :bih:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 08 jun 2014, 21:30

Head je napisao/la:
Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas bilo
Još uvijek si nezreo da shvatiš razliku naroda i ekstremista, o sramoti govori u svoje ime, zato bi bilo dobro da te moderacija pošalje na odmor dok ne izučiš. ;)

Iako sam Sarajlija priznajem da su Tuzla i Tuzlaci svjetlosnnim godinama u mentalitetu i zajednici ispred Sarajeva i Sarajlija (taj primjer apaudiranja himni je dobar primjer), ovdje je uvijek nafuranost/narcisoidnost bili do neba.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jun 2014, 21:58

Neki prije utakmice kada su pisali da ce biti dvorana prazna ja u to nisam vjerovao , gledao sam baraž protiv Njemačke i logicno da ce doci malo ljudi nakon -12 iz prve utakmice al' protiv Islanda da dodje jedva 3000 ljudi je sramota. Utakmica se trebala igrati negdje drugo npr: Tuzla, Zenica , vidim neki postavljaju snimak protiv Srbije kad je Skenderija bila puna pa ljudi moji samo cu vam ovo reci protiv Srbije gdje god da igraš ce biti puno odlican primjer za to je Tušanja kada je gostovala mlada reprezentacija. Ja se nadam da cemo i na Islandu pobjediti i tako po prvi put se plasirati na jedno veliko takmičenje :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 jun 2014, 22:09

vedator je napisao/la:
semir01 je napisao/la:Vedatore nema vise Mirze :mrgreen: sad rukomet svaka cast majstore :thumbup:
Nema više Mirze, ostala je tuga, vječno će ga voljeti, zombiji sa foruma. :lol:
Pu pu ne do Bog vedatore, ima i biti će Mirze još puno godina da ga zdravlje posluži. :thumbup: :opaopa:

PS.

Hvala ti za snimak komplet tekme od sinoć neke se stvari bolje i jasnije vide na TV nego uživo. :salut: :bow:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 22:17

samirr je napisao/la:Neki prije utakmice kada su pisali da ce biti dvorana prazna ja u to nisam vjerovao , gledao sam baraž protiv Njemačke i logicno da ce doci malo ljudi nakon -12 iz prve utakmice al' protiv Islanda da dodje jedva 3000 ljudi je sramota. Utakmica se trebala igrati negdje drugo npr: Tuzla, Zenica ,vidim neki postavljaju snimak protiv Sr ... an primjer za to je Tušanja kada je gostovala mlada reprezentacija. Ja se nadam da cemo i na Islandu pobjediti i tako po prvi put se plasirati na jedno veliko takmičenje :D
jesi siguran da ce protiv Srbije biti uvijek puna dvorana?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jun 2014, 22:19

samo_lijevo je napisao/la:
samirr je napisao/la:Neki prije utakmice kada su pisali da ce biti dvorana prazna ja u to nisam vjerovao , gledao sam baraž protiv Njemačke i logicno da ce doci malo ljudi nakon -12 iz prve utakmice al' protiv Islanda da dodje jedva 3000 ljudi je sramota. Utakmica se trebala igrati negdje drugo npr: Tuzla, Zenica ,vidim neki postavljaju snimak protiv Sr ... an primjer za to je Tušanja kada je gostovala mlada reprezentacija. Ja se nadam da cemo i na Islandu pobjediti i tako po prvi put se plasirati na jedno veliko takmičenje :D
jesi siguran da ce protiv Srbije biti uvijek puna dvorana?
100 %

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 22:24

[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 jun 2014, 22:24

Bila je protiv srbije 2012-te pa nije bila puna dvorana!Bilo manje nego jucer!Neki su to zaboravili...

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 08 jun 2014, 22:25

vedator je napisao/la:
Head je napisao/la:
Poenta je sto aplaudiras onome ko te ubijo 4 godine a yebes onoga ko te branio.Sram vas bilo
Još uvijek si nezreo da shvatiš razliku naroda i ekstremista, o sramoti govori u svoje ime, zato bi bilo dobro da te moderacija pošalje na odmor dok ne izučiš. ;)

Iako sam Sarajlija priznajem da su Tuzla i Tuzlaci svjetlosnnim godinama u mentalitetu i zajednici ispred Sarajeva i Sarajlija (taj primjer apaudiranja himni je dobar primjer), ovdje je uvijek nafuranost/narcisoidnost bili do neba.
nezreo je onaj ko misli da kod nekih naroda postoji razlika izmedju naroda i ekstremista

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jun 2014, 22:26

zenicanin je napisao/la:Bila je protiv srbije 2012-te pa nije bila puna dvorana!Bilo manje nego jucer!Neki su to zaboravili...
Nije istina mozda nije bila puna al' je sigurno bilo više nego jučer :d

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 jun 2014, 22:29

samirr je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:Bila je protiv srbije 2012-te pa nije bila puna dvorana!Bilo manje nego jucer!Neki su to zaboravili...
Bio sam na obe i bilo je vise jucer.Evo ti i link:
http://www.rsbih.com/bosanski/takmicenj ... acije.html" onclick="window.open(this.href);return false;

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jun 2014, 22:36

zenicanin je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Bio sam na obe i bilo je vise jucer.Evo ti i link:
http://www.rsbih.com/bosanski/takmicenj ... acije.html" onclick="window.open(this.href);return false;
moze biti da jest i tu smo zakazali znaci Sarajevo nije za rukomet :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2014, 22:42

samo_lijevo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ko je bio na ovoj tekmi morao je zapaziti kad je Stojanovic na zagrijavanju zakucao kamermana u glavu :lol: Pola sata covjek dolazio sebi :D I na ovoj tekmi su bili goli guzovi kad je bila protivnicka himna :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 08 jun 2014, 23:09

giannini je napisao/la:
vedator je napisao/la:
Head je napisao/la:

nezreo je onaj ko misli da kod nekih naroda postoji razlika izmedju naroda i ekstremista
I za tebe važi kao i za ovog iznad, smirite hormone pubertetlije kad nemate pojma o čemu pričate. ;)

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 08 jun 2014, 23:11

Janez je napisao/la:
vedator je napisao/la:
semir01 je napisao/la:Vedatore nema vise Mirze :mrgreen: sad rukomet svaka cast majstore :thumbup:
Nema više Mirze, ostala je tuga, vječno će ga voljeti, zombiji sa foruma. :lol:
Pu pu ne do Bog vedatore, ima i biti će Mirze još puno godina da ga zdravlje posluži. :thumbup: :opaopa:

PS.

Hvala ti za snimak komplet tekme od sinoć neke se stvari bolje i jasnije vide na TV nego uživo. :salut: :bow:
Ma kažem nema više tekmi jutarnjih :mrgreen: , Mirza je tu i spreman ko nikad. :mrgreen: Zato imamo rukomet i uskoro SP. :clap:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 jun 2014, 11:59

Kako glupa rasprava :-o otvorite temu pa raspravljajte do mile volje.Ja bih volio ako ima neko strucan da analizira igru,odnosno gdje smo grijesili,kako im se suprostaviti u revansu itd..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2014, 12:30

Markovica zajedno sa reprezentativcima treba da bude stid zbog izjava kada je posjeta u pitanju...
Do jucer su ih kantali svijetske sile u vidu Estonije, Grcke i ostalih PM-a, i isti onda sebi daju za pravo da nakon jedne kvalitetne utakmice kritikuju publiku, bez toga da se zapitaju koji je razlog slabe posjete.

Neko ko nije upucen u situaciju mogao bi pomisliti da su prethodnih godina imali uspjehe kao Hrvatska pa da su razocarani posjetom.

PS: Svaka im cast na prikazanom angaznamu, zelji i borbenosti u Subotu, ali ipak mislim da su nam sanse i dalje minimalne za odlazak na SP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.