Moj prijedlog za njegov novi nick @gangam_styleVirtu4l je napisao/la:Jurica je bivši... dok se ponovo ne registruje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moj prijedlog za njegov novi nick @gangam_styleVirtu4l je napisao/la:Jurica je bivši... dok se ponovo ne registruje
nedim93 je napisao/la:majstor10 je Seo
Virtu4l je napisao/la:Izbad kojeg od njih 8929876218687bagrcavi je napisao/la:Mislim da bi admin trebao iznad nicka da mu stavi počasni član ili nešto slično.Virtu4l je napisao/la:jacky je kralj, šah, mat... počasni član foruma
Sumljiv si ti ljiljaneBosniacum Lilium je napisao/la:nedim93 je napisao/la:majstor10 je Seo![]()
Posto su neki imali dileme, pa moram to poreci
majstorija10 je napisao/la:bolje je mu da pazi sta prica i da seu vise ne prijeti momak se cesto vraca u svoju domovinu i ide na lovu sa daidzama a to bez oruzje cisti dokaz ko je i sta je ako mora nekoga da sredi moze to on nije nemu tesko nego kad osjetis zemljotres znaj da je seo u blizini
babko bi ga ubijolegenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
Najveca istina.legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
Pjanić?!legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
I Hadzimehmedovic je odbio Norvesku.legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
Ovo si napisao 28.12.2012...i evo obistinilo se..Cartman je napisao/la:Kad bi se Bicakcic i Kolasinac stabilizovali u Bundesligi i kad bi se Besic vratio, onda bi stvarno imali vrlo dobru odbranu za buducnost.
LuksemburgUnknown Genius je napisao/la:Pjanić?!legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, jasmin10 i 27 gostiju.