BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Je li istina da na ovom turniru u Aradu igrači sami sebi dohvaćaju loptice ? 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije. Na futuresima igrači sami idu po loptice.ppppp je napisao/la:Je li istina da na ovom turniru u Aradu igrači sami sebi dohvaćaju loptice ?
Jeste, također moraju ponijeti svoje loptice.ppppp je napisao/la:Je li istina da na ovom turniru u Aradu igrači sami sebi dohvaćaju loptice ?
Ma pusti sobu provokatora, yebo ga nole

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Ma pusti sobu provokatora, yebo ga nole![]()

šala mala
sve čestitke Džumiju i ako bog da u top 100 u ovoj godini
Samo mu ne mogu oprostiti Felicijana na RnG

- legenda reala
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti veliki napredak u igri, ohrabruje činjenica da je on trenutno bolji igrač od jednog Ribe koji je diplomiro ove CH-e i koji je godinama tu oko TOP 100, znači da Damir ima još mjesta za napredak i dobre rezultate, samo da se uđe u TOP 100 i samim tim se počnu zarađivati ozbiljnije pare, ali ne odustajati od CH dok se ne učvrsti dobro pozicija u TOP 100

Hoće li Damir nakon WB, nastupati na nekom od ovih jači zemljani turnira tipa Umag,Hamburg i sl

Hoće li Damir nakon WB, nastupati na nekom od ovih jači zemljani turnira tipa Umag,Hamburg i sl

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cestitke Damiru na osvojenom turniru,zna li neko koliko mu donosi bodova i mjesta na tabeli osvojen turnir u Aradu?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Đes' jarane mojharry_90 je napisao/la:Cestitke Damiru na osvojenom turniru,zna li neko koliko mu donosi bodova i mjesta na tabeli osvojen turnir u Aradu?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Čestitke Damiru. Svi smo saglasni da je on Top 100 materijal, ali da za nešto više mora raditi duplo više od drugih, prvenstveno zbog lošeg servisa i oscilacija. Ipak, ono što pokazuje ove sezone je iznad očekivanja i trebamo biti ponosni na njega. Nije odletio pod okrilje tuđe zastave, nego pored njegovog imena stoji BiH. I to sve uprkos činjenici da mu vlast ne pruža skoro nikakvu pomoć, a znamo koliko je tenis skup sport.
Samo naprijed, Džumi
Sljedeće sezone, s bolje organizovanim rasporedom i uz stavljanje fokusa na šljaku i slow HC, može nastaviti proboj ka vrhu.
Samo naprijed, Džumi

Damir je trenutno na 109 mjestu, a brani finale u Kosicama, nekih 40-tak poena, tako da u slucaju da odbrani ostaje na ovom nivou, pa idu kvale wimbledona.wobly92 je napisao/la:Đes' jarane mojharry_90 je napisao/la:Cestitke Damiru na osvojenom turniru,zna li neko koliko mu donosi bodova i mjesta na tabeli osvojen turnir u Aradu?Trenutno je oko 115 mjesta negdje, ne znam tačno, 80 bodova je dobio za ovo, al ima sad turnir u Košicama, brani titulu i bodove, treb'o bi to uzet lagano kako se priča, a onda na Wimbledon, ako prodje kvalifikacije ulazi u top 100, tako sam skontao
Svaka cast na prikazanom za ovu godinu, da jos nije fulao sa americkom turnejom gdje bi mu kraj bio.
Ovo je treca sezona kako Damir igra i bori se i poceo je naplacivati taj trud.
Mirza sa druge strane poceo igrati cesce i tek je na nivou kao Damir 2012 sto se tice igranja. Tako da bi od iduce sezone od njega moglo biti nesto, sa druge strane Dzumi ide u TOP 100 ove godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kosice je najslabiji turnir ove sedmice, bolje bi bilo da igra nesto na travi ili bar neki jaci zemljani turnir pred Wimbledon 
al hajd, mozda uzme Kosice

al hajd, mozda uzme Kosice

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Sutra oko 14h Setkic igra protiv Srbijanca Krstina mec prve runde u Kosicama..prije par sedmica nas Brkic je dobio Krstina u dva seta.
Cestitke Damiru na drugoj CH tituli ove sezone. Riba je ponovo bio preslab u finalu.
Sada odigrati maksimalno ozbiljno turnir u Kosicama, jer bi Damir i tamo mogao otici do kraja. Razlog nesto slabije konkurencije je vjerovatno taj sto ce vecina igraca probati sa nekim turnirom na travi prije kvala WB-a. Do kraja godine kada bi usao u TOP 100 bilo bi jako dobro.
Sada odigrati maksimalno ozbiljno turnir u Kosicama, jer bi Damir i tamo mogao otici do kraja. Razlog nesto slabije konkurencije je vjerovatno taj sto ce vecina igraca probati sa nekim turnirom na travi prije kvala WB-a. Do kraja godine kada bi usao u TOP 100 bilo bi jako dobro.
109 Dzumhur, Damir (BIH) 536 20 21
247 Basic, Mirza (BIH) 197 20 23
324 Setkic, Aldin (BIH) 142 -24 27
370 Brkic, Tomislav (BIH) 117 32 26
736 Gorcic, Ismar (BIH) 29 50 21
858 Fatic, Nerman (BIH) 18 -61 22
1,722 Salibasic, Alen (BIH) 1 -21 1
1,947 Kijametovic, Aziz (BIH) 1 -140 3
Danasnja lista za nase igrace, Tomo ima ranking karijere, do kraja godine brani nekih 50-tak poena, Mirza 90 (sa ovim iz Hallea).
247 Basic, Mirza (BIH) 197 20 23
324 Setkic, Aldin (BIH) 142 -24 27
370 Brkic, Tomislav (BIH) 117 32 26
736 Gorcic, Ismar (BIH) 29 50 21
858 Fatic, Nerman (BIH) 18 -61 22
1,722 Salibasic, Alen (BIH) 1 -21 1
1,947 Kijametovic, Aziz (BIH) 1 -140 3
Danasnja lista za nase igrace, Tomo ima ranking karijere, do kraja godine brani nekih 50-tak poena, Mirza 90 (sa ovim iz Hallea).
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
ne znam gdje bih pitao pa cu ovdje, znate li koliko kosta sat vremena u mostaru u sjeverom na teniskom terenu
Hocel rezultat u Kosicama(pritom mislim na ispadanje ili osvajanje turnira) bitnije uticati na Damirov ranking??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
mislim da je 15 plus rekete što iznajmiš,2km čini mi se...xaves je napisao/la:ne znam gdje bih pitao pa cu ovdje, znate li koliko kosta sat vremena u mostaru u sjeverom na teniskom terenu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno su mu izbrisani bodovi iz Košica, tako da je sad 119. to jest ako bi u 1. kolu ispao a sa osvajanjem bi trebao biti oko 99. pozicijeesprit24 je napisao/la:Hocel rezultat u Kosicama(pritom mislim na ispadanje ili osvajanje turnira) bitnije uticati na Damirov ranking??

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
hvala brate, znaci za dvojicu 15km, je li skuplje za dublovemusla je napisao/la:mislim da je 15 plus rekete što iznajmiš,2km čini mi se...xaves je napisao/la:ne znam gdje bih pitao pa cu ovdje, znate li koliko kosta sat vremena u mostaru u sjeverom na teniskom terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.