Evo sad sam malo guglao u vezi ovog igrača. @Ajax ja sam ipak bio upravu, ovaj igrač što je povrijeđen je lijevi bek i komentator je u par navrata govorio kako igra u Monaca. I on će im sigurno nedostajati jer je puno pokretljiviji i bolji od desnog beka koji je na tom meču igrao onaj iz Celtica..PerryFred je napisao/la:Ajax je napisao/la:Nece im ovaj bas toliko puno faliti. Isto ce igrati trka trka i brzina. Pa ako upali. Igracki su slabiji od nas ali po meni imaju bolji raspored. Za nadati se je da ce kiksati protiv Irana i odigrati neodluceno sto je ravno cudu.FaraonTM je napisao/la:
Onda šteta, taj desni bek mi se nije dojmio nešto opasan koliko ovaj lijevi.
![]()
Naravno da ce im puno faliti igrac Monaca.
Pa nisu Argentina jbt.
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Momak ima 26 godina i cijena mu 3 mil.. Znaci nije neki svemirski brod. On mozda igra lijevog beka u svom klubu ali na utakmici protiv Grcke je igrao desnog beka. Bar tako imam ja graficki prikazano. Ne sjecam se bas 100%. Lijevog je tada igrao Oboabona. Isto tako on nije neki najbolji igrac Monaca nego je odigrao samo 450 min ove sezone za Monaco. Dobar jeste ali nije njihov glavni igrac. Njegovo odsustvo nece biti toliko vazno. Snaga Nigerije je u pokretljivim napadacima a ne bekovima.FaraonTM je napisao/la: Evo sad sam malo guglao u vezi ovog igrača. @Ajax ja sam ipak bio upravu, ovaj igrač što je povrijeđen je lijevi bek i komentator je u par navrata govorio kako igra u Monaca. I on će im sigurno nedostajati jer je puno pokretljiviji i bolji od desnog beka koji je na tom meču igrao onaj iz Celtica..
Nije igrao desnog beka, vjeruj mi. Evo sad sam gledao na rezultatima i tu piše da je igrao desnog beka ali nije sigurno jer znam broj 3 ista faca , igrao lijevog bekaAjax je napisao/la:Momak ima 26 godina i cijena mu 3 mil.. Znaci nije neki svemirski brod. On mozda igra lijevog beka u svom klubu ali na utakmici protiv Grcke je igrao desnog beka. Bar tako imam ja graficki prikazano. Ne sjecam se bas 100%. Lijevog je tada igrao Oboabona. Isto tako on nije neki najbolji igrac Monaca nego je odigrao samo 450 min ove sezone za Monaco. Dobar jeste ali nije njihov glavni igrac. Njegovo odsustvo nece biti toliko vazno. Snaga Nigerije je u pokretljivim napadacima a ne bekovima.FaraonTM je napisao/la: Evo sad sam malo guglao u vezi ovog igrača. @Ajax ja sam ipak bio upravu, ovaj igrač što je povrijeđen je lijevi bek i komentator je u par navrata govorio kako igra u Monaca. I on će im sigurno nedostajati jer je puno pokretljiviji i bolji od desnog beka koji je na tom meču igrao onaj iz Celtica..

Ne kažem da je on neki bitan igrač Nigerije ali sigurno da nije ni ne važan. Jer protiv Grka je imao par prodora, dosta neugodan i brz. Bek je svakako jedna od najvažnijih pozicija u modernom fudbalu (gdje moraš biti pokreljiv, dobar i ofanzivno i defanzivno).
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije pitanje kolko je on dobar,nego ako je on tako loš kao što neki kažu,kakva je onda zamjena
Nije da mi nije drago,al ipak bi više volio da sve reprezentacije igraju u najjačim sastavima,al ovo je ipak jedna pozitivna vijest za nas

Nije da mi nije drago,al ipak bi više volio da sve reprezentacije igraju u najjačim sastavima,al ovo je ipak jedna pozitivna vijest za nas

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ne vjerujem da ga je iko gledao puno da može sa sigurnošću reći kakav je. Ali ono poluvrijeme protiv Grčke što sam ga ja gledao izgledao je poprilično opasan, lično mislim da će im prilično nedostajati ali eto vidjet ćemo.pinoglavi je napisao/la:Nije pitanje kolko je on dobar,nego ako je on tako loš kao što neki kažu,kakva je onda zamjena![]()
Nije da mi nije drago,al ipak bi više volio da sve reprezentacije igraju u najjačim sastavima,al ovo je ipak jedna pozitivna vijest za nas![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav god da je,lošiji će od njega igratFaraonTM je napisao/la:Ma ne vjerujem da ga je iko gledao puno da može sa sigurnošću reći kakav je. Ali ono poluvrijeme protiv Grčke što sam ga ja gledao izgledao je poprilično opasan, lično mislim da će im prilično nedostajati ali eto vidjet ćemo.pinoglavi je napisao/la:Nije pitanje kolko je on dobar,nego ako je on tako loš kao što neki kažu,kakva je onda zamjena![]()
Nije da mi nije drago,al ipak bi više volio da sve reprezentacije igraju u najjačim sastavima,al ovo je ipak jedna pozitivna vijest za nas![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Ukratko rečeno, tako je!pinoglavi je napisao/la:Kakav god da je,lošiji će od njega igratFaraonTM je napisao/la:Ma ne vjerujem da ga je iko gledao puno da može sa sigurnošću reći kakav je. Ali ono poluvrijeme protiv Grčke što sam ga ja gledao izgledao je poprilično opasan, lično mislim da će im prilično nedostajati ali eto vidjet ćemo.pinoglavi je napisao/la:Nije pitanje kolko je on dobar,nego ako je on tako loš kao što neki kažu,kakva je onda zamjena![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- hule_barca
- Kontakt:
Prema ovoj analizi, imamo dobru šansu za pobijediti Nigeriju. Mogao bi tu Miske biti ključan igrač

Mes Que Un Club
Oboriti tempo i prepustiti im posjed. Fizikalije su jedino na njihovoj strani.
Takticko-tehnicki su daleko iz nase repke.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
- Kontakt:
Ma ne treba uopste usporiti tempo, jer oni nas tempo ne mogu pratiti.Hare_BvB je napisao/la:Oboriti tempo i prepustiti im posjed. Fizikalije su jedino na njihovoj strani.
Ko je gledao sinoc utakmicu protiv Amerike, zna o cemu pricam.
Sto brze budemo igrali, oni ce vise ispadati, pogotovo u drugom poluvremenu. Amerikanci su im sinoc po lijevoj strani dolazili do gola kako su htjeli. Mogli su im uvaliti jos 3 komada da su znali.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
To je i naš veliki problem, treba nam nekoliko šansi da zabijemo gol. Nadam se da će dijamant biti maksimalno koncentrisan i da će što manje pucati u tribine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ubijeđen sam da će Edin na SP-u onakve šanse da pretvara u gol.
Ronaldo - Isco - Bale
jel ima negdje na yt snimak neke od pripremnih utakmica Nigerije?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Idemo dalje, Argentina je već zaboravljena.
Pobjeda za drugi krug!
Pobjeda za drugi krug!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imali smo pravo ''potrositi'' utakmicu protiv Argentine da steknemo iskustva iz te tekme, da sebi dozvolimo tu tremu igranja na SP, takodjer i neke detalje u igri popraviti, ali sam poprilicno siguran da cemo pobjediti Nigeriju.
Jednostavno, mozemo i moramo!
Jednostavno, mozemo i moramo!
ovo se mora dobiti, u šta ne sumnjam ni najmanje
sutra ćemo vidjeti kakva je u stvari Nigerija
sutra ćemo vidjeti kakva je u stvari Nigerija

15.10.2013.
Joj ko ce docekati subotu 

Kako sam samo plakao kad je himna svirana i kod gola Vede inace sam jak emotivno zadnji put sam plakao prije 4 godine zbog sahrane
- majestic24
- Kontakt:
isti sastav kao i veceras treba da igra protiv nigerije. Obavezno Besica ostaviti kao zadnjeg veznog a kolasinca na beku.
Ako vec zeli da salihovic igra,neka malo rotira u napadu. Moze cuvati misketa i slicne izmjene
Ako vec zeli da salihovic igra,neka malo rotira u napadu. Moze cuvati misketa i slicne izmjene
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma ko nije zaplako ja ne znam, i danas dan kad naletim na gol ibisevicaa u kaunasu suze same krenuInterista je napisao/la:Kako sam samo plakao kad je himna svirana i kod gola Vede inace sam jak emotivno zadnji put sam plakao prije 4 godine zbog sahrane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.