Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

krmpotich
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la krmpotich » 08 jun 2014, 21:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:A sad fakat jedno pitanje, vidim Kolašinca predstavljate kao Badr Harija na ovoj temi?? Odlican igrac, malo zelen, na granici crvenog kartona je svaki njegov drugi start. Mislim da se tek treba pokazati, tj treba mu pravi trener koji ce usmjeriti njegov krkanluk i sirovost u pravom smjeru.
slika

Pa onda ovu temu prebacite u borilačke sportove :rol:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 jun 2014, 21:28

možeš pisat loše o spahiću, o misimovići , o sušiću , o džeki, al Seu nemoš nikako.
Seo je Seo. :tokralju:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 08 jun 2014, 21:29

momciluci, ako neko nadje na netu bilo gdje seov dres, velicinu M, molio bih da mi javi u PP.. repliku dakako. :mrgreen: izgleda najmanja velicina rusilackog dresa XXL yebote.

ovom sto pljuje po sea mogu samo poruciti
Marsal je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ova tema je postala predmet šprdancije.Uozbiljite se malo.
Potpis.
Samo ne mogu da shvatim da su i neki ozbiljni forumaši postali dio ove pandemije.

Tesko vama kjafiri!!!
Kada zvjezda nestane i kad Seo pasoš izvadi
dzehennem se raspali tesko vama kjafiri
tesko vama kjafiri kada Seo za repku nastupi.
Kad se nebo rascjepi i planine pokrenu
kada Seo počne da lovi ko ce vama pomoci
ko ce vama pomoci kada Seo za repku nastupi.

Zbog nevjere u Sea zbog grijeha teskoga
gorjet ce te u vatri tesko vama kjafiri
tesko vama kjafiri Seo kada nastupi
Nijekali ste patriotizam njegov zekum ce te jesti svi
i utrobe puniti ko ce vama pomoci
ko ce vama pomoci Seo kada nastupi...
A ti duso smirena rušiocu i legendi svome vrati se
zadovoljna i sretna u dzennetu smjesti se
u dzennetu smjesti se.rušiocu svome vrati se.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 jun 2014, 21:34

nedim93 je napisao/la:možeš pisat loše o spahiću, o misimovići , o sušiću , o džeki, al Seu nemoš nikako.
Ne plujem ja po momku, samo sam pitao zasto se jedan fudbaler poredi sa MMA borcem?? Vidim svaki drugi post:Hoces da ti zovem Seju, hoces da te Sejo razbije... O fudbaleru kao fudbaleru sam rekao svoje:potencijal, jos zelen. Sa dobrim trenerom, bice odlicam u buducnosti.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 jun 2014, 21:37

Jurica je napisao/la:Ljutite se vi koliko hoćete, totalno je limitiran kao igrač ;).
Limited edition. Nema ih mnogo. :cool:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 jun 2014, 21:37

krmpotich je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:možeš pisat loše o spahiću, o misimovići , o sušiću , o džeki, al Seu nemoš nikako.
Ne plujem ja po momku, samo sam pitao zasto se jedan fudbaler poredi sa MMA borcem?? Vidim svaki drugi post:Hoces da ti zovem Seju, hoces da te Sejo razbije... O fudbaleru kao fudbaleru sam rekao svoje:potencijal, jos zelen. Sa dobrim trenerom, bice odlicam u buducnosti.
Dobro je, mislis na Seu, dakle postojis :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 08 jun 2014, 21:38

krmpotich je napisao/la:
uglavnom zbog ovoga momciluko :D

slika
slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 21:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Jurica je napisao/la:Ljutite se vi koliko hoćete, totalno je limitiran kao igrač ;).
:clap: Ti imaš najviše iskustva sa ovakvim kao Jure :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 08 jun 2014, 21:40

krmpotich je napisao/la:
Momak nije ti dobro
slika

Seo je legenda, rušilac i ova slika gore to dokazuje

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 jun 2014, 21:40

krmpotich je napisao/la:
Zato sto momak inace u slobodno vrijeme spava u teretani i trenira boks.Na to dodaj i da je jako agresivan u igri a takodje ima i jedna legenda o majstor10 koji je prvi poceo da ga naziva rusiocem,i kad je taj momak ubjedivao 90% ljudi na forumu da ce seo igrati za BiH niko mu nije vjerovao.Duga je to prica poprilicno,i ako si od skora na ovoj temi trebat ce ti neko vrijeme dok shvatis o cemu je rijec.Inace seo u slobodno vrijeme ide u lov,davi medvjede,jede ovcetinu.....to su informacije koje smo saznali od majstor10,inace je neki prijatelj od Kolosinca...Mislim na Sea :salut:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 jun 2014, 21:42

FaraonTM je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
:clap: Ti imaš najviše iskustva sa ovakvim kao Jure :D
Neka Jurice,nas covjek vidis da se dosao druzit sa svojom rajom iz BiH,ima tu nesto u njemu inace bi visio na nekom hrvatskom portalu. :mrgreen: :mrgreen:

Nego gdje ce bolan na momciluka,lik i da se prestane bavit fudbalom i dalje bi kupovali njegove dresove. :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 jun 2014, 21:44

arhimed89 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Zato sto momak inace u slobodno vrijeme spava u teretani i trenira boks.Na to dodaj i da je jako agresivan u igri a takodje ima i jedna legenda o majstor10 koji je prvi poceo da ga naziva rusiocem,i kad je taj momak ubjedivao 90% ljudi na forumu da ce seo igrati za BiH niko mu nije vjerovao.Duga je to prica poprilicno,i ako si od skora na ovoj temi trebat ce ti neko vrijeme dok shvatis o cemu je rijec.Inace seo u slobodno vrijeme ide u lov,davi medvjede,jede ovcetinu.....to su informacije koje smo saznali od majstor10,inace je neki prijatelj od Kolosinca...Mislim na Sea :salut:
Ma dugo sam na forumu, bio sam cak i pocrvenio ovo mi je drugi nick :facepalm: Samo nisam dugo ulazio na ovu temu pa me malo i pocelo nervirati ovo sa udaranjem i prijetnjama. Udjem da vidim neku novost, djecurlija postavlja neke slike s mackama i sl. A ovo za majstora nisam znao, zanimljiva prica...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 jun 2014, 21:45

a sudžuka ništa ? :problem:

Mislim da ću blokirat jaranicu koja nije čula za Sea. Nek joj je Bog na pomoći kad Seo sazna
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 jun 2014, 21:46

krmpotich je napisao/la: Ma dugo sam na forumu, bio sam cak i pocrvenio ovo mi je drugi nick :facepalm: Samo nisam dugo ulazio na ovu temu pa me malo i pocelo nervirati ovo sa udaranjem i prijetnjama. Udjem da vidim neku novost, djecurlija postavlja neke slike s mackama i sl. A ovo za majstora nisam znao, zanimljiva prica...
Dakle, ti si još zelen na ovoj temi. :mrgreen:

Preleti preko teme, vrijedi. Zahvalit ćeš se poslije. :cool:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 21:48

arhimed89 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Nije ovcetina nego ovcavina :nene:

Kolosinac? :nene:

izvini mi se :think:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 jun 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jun 2014, 21:48

Yebo mu Vrsaljko rodicu, cuj Vrsaljko :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2014, 21:50

Jurica je bivši... dok se ponovo ne registruje :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2014, 21:50

Virtu4l je napisao/la:jacky je kralj, šah, mat... počasni član foruma :tokralju:
Mislim da bi admin trebao iznad nicka da mu stavi počasni član, jacky ili nešto slično. :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2014, 21:52

bagrcavi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:jacky je kralj, šah, mat... počasni član foruma :tokralju:
Mislim da bi admin trebao iznad nicka da mu stavi počasni član ili nešto slično. :mrgreen:
Izbad kojeg od njih 8929876218687 :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 jun 2014, 21:53

krmpotich je napisao/la:
Ma dugo sam na forumu, bio sam cak i pocrvenio ovo mi je drugi nick :facepalm: Samo nisam dugo ulazio na ovu temu pa me malo i pocelo nervirati ovo sa udaranjem i prijetnjama. Udjem da vidim neku novost, djecurlija postavlja neke slike s mackama i sl. A ovo za majstora nisam znao, zanimljiva prica...
Momciluk,rusilac,"kome ti prijetis","reci mu to u oci"...i jos pola miliona drugih fora je pretezno od majstora.Covjek je bio toliko unikatan svojim stilom pisanja da danas ima pola foruma kao sljedbenike medju kojima sam i ja.Bilo je price i da mu se napravi transparent :mrgreen: Znaci nije u pitanju nikakva agresivnost i tak nego su na ovoj temi ljudi 99% super raspolozeni,gotive seu jer je i mlad i perspektivan momak i zato je svaki negativan komentar suvisan na ovoj temi.Ovo je jedna od rijetkih tema gdje nema prepucavanja papetovaca i antipapetovaca,Manijaka i Hordi zla,nikakvih glupih nacionalih sranja i slicno.Raja se zabavlja i tak.Zato je ovaj padobranac Jurica najslabija karika i to ce se potvrditi kad moderacija pocne obavljati posao na ovoj temi.

@Bosniacum Lilium
Mislim na Sea :mrgreen:
Evo i slika koja to dokazuje :bih:
slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Jegres, nerkolfc i 39 gostiju.