Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

darker10
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la darker10 » 08 jun 2014, 20:04

Greivis je napisao/la:
Nole: "U poslednjih 4-5 dana mi se nešto dešavalo sa zdravljem, to je bilo prisutno i protiv Gulbisa. Povraćao sam ne jednom već više puta."
Je li ikada izgubio a da je bio zdrav? :kafa:
Zbog toga ja njega nikad nisam previse gotivio.Ni njega ni Jelenu.Reci brate izgubio sam i gotovo,nema potrebe da trazis razloge.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2014, 20:15

Greivis je napisao/la: Je li ikada izgubio a da je bio zdrav? :kafa:

Nije. Djokovic ne mozhe da izgubi kad je 100% zdrav, a inache povraca iz hobija:

https://v.cdn.vine.co/r/videos/A1A18D67 ... XlUusb6AUp

Za glumu svaka chast. :tokralju:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 08 jun 2014, 20:20

Svejedno.Nema potrebe da to govori sad.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2014, 20:30

darker10 je napisao/la:Svejedno.Nema potrebe da to govori sad.
Nema potrebe da mu se postavljaju pitanja te vrste, onda.
Kada te vide da povracash, je l' te upitaju shta to nije u redu ili ne :?: A ti im odgovorish ili ne :?:

Ceo taj mit o Djokovicu kao hipohondru i glumcu je 1 maliciozno sranje lokalnih vucibatina. Dechko je zakljuchno sa 2007om odigrao sve i jedan Slam (30/30), sve i jedan WTF (7/7), obe OI, sve Masters turnire sem 4 (64/68) i propustio je samo 4 DC vikenda. :tokralju:

Nadji mi jednog tenisera sa takvim rezimeom ucheshsca na najvecim teniskim dogadjanjima za to vreme. :roll:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 jun 2014, 20:44

MaGiCa je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Je li ikada izgubio a da je bio zdrav? :kafa:

Nije. Djokovic ne mozhe da izgubi kad je 100% zdrav, a inache povraca iz hobija:

https://v.cdn.vine.co/r/videos/A1A18D67 ... XlUusb6AUp

Za glumu svaka chast. :tokralju:
Ovo nije povracanje nikakvo,jesi ti ikad u zivotu ovako povracao,malo vise izbacivanja pljuvacke i to je to.
jednostavno srpska mitologija je u krvi,ne bi izgubio da...
SLOBODA NAVIJAČIMA

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2014, 20:51

ennis je napisao/la:Ovo nije povracanje nikakvo,jesi ti ikad u zivotu ovako povracao,malo vise izbacivanja pljuvacke i to je to.
OK. U redu je. Sva sreca pa si konzumirao energetske gelove nekad, pa znash kako izgleda izbacivati ih iz digestivnog trakta.

:facepalm:

jednostavno srpska mitologija je u krvi
Nema potrebe za provokacijama te vrste. ;)

ne bi izgubio da...
Nadal je danas bio bolji, ne vidim da je iko rekao drugachije, pa ni sam Djokovic. :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2014, 20:55

MaGiCa je napisao/la:Dechko je zakljuchno sa 2007om odigrao sve i jedan Slam (30/30), sve i jedan WTF (7/7), obe OI, sve Masters turnire sem 4 (64/68) i propustio je samo 4 DC vikenda. :tokralju:
Impresivno, nema šta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 jun 2014, 20:55

Ili se malo fura na Messi-ja ili je on ostao trudan,a ne Jelena :mrgreen: :?

Svako ima svoje probleme ali u konacnici nikog nije briga...Nadal je velikim dijelom zbog ledja izgubio Australiju,Novak je mozda zbog povrede izgubio Pariz ali to je apsolutno nebitno u ovom trenutku.Nek' se skonta sta mu je jer nema mnogo vremena do Wimbledona...isto vazi i za Rafu i njegove "probleme" sa ledjima.

P.S.Nije nista pricao na ceremoniji sto je sasvim korektno a poslije naravno da ce pricati o tome,htio on ili ne.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 jun 2014, 20:55

Hajd nemoj se pucat tim terminima sviju ti,samo hocu da kazem nek podnese momacki,izgubio si i suti.Cestitaj i kraj price.
Sta je Rafa sve podnio u finalu Australije da ne bi omalovazio covjeku pobjedu pa nista nije rekao,gospodski.
SLOBODA NAVIJAČIMA

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2014, 21:05

adnan24 je napisao/la: P.S.Nije nista pricao na ceremoniji sto je sasvim korektno a poslije naravno da ce pricati o tome,htio on ili ne.

Jbga ne mozhesh to nekima objasniti.

Neverovatno je da ima josh uvek ljudi koji misle da vrhunski sportisti drzhe govore kao Fidel Castro gde se pravdaju, objashnjavaju razloge poraza i sl. a da novinari samo sve to zapisuju bez da postavljaju pitanja. :roll:

U pravu si da se u konachnici rachuna samo to ko je pobedio, a ko izgubio u finalu, ali ne vidim u chemu je to problem reci da je neko bolestan ili povredjen sve dok je to zaista istinito, a ne akt propagande.

Svi znaju da je Wawrinka pobedio Nadala koji se povredio u toku tog finala, opet: glupo bi bilo osporavati mu pobedu ili pak minimizirati Nadalovu povredu, jer niti jedan chovek ne igra finale Slama a da se vuche kao prebijena machka. To je nezapamceni mazohizam.

Ali, zhivot ide dalje i za pobednika i za pobedjenog...

ennis je napisao/la:Sta je Rafa sve podnio u finalu Australije da ne bi omalovazio covjeku pobjedu pa nista nije rekao,gospodski.
Sigurno nije nishta rekao. :urnebes:
"It was one of the toughest moments in my career," Nadal was quoted as saying by the ATP's website Thursday at the BNP Paribas Open. "It was tough being there for 90 minutes knowing that you will not win. But not winning was not the worst thing. The worst thing was knowing I could not compete.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 08 jun 2014, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jun 2014, 21:06

HAHHAHAHHAHAHAHAH
Šta sve čovjek nece procitat....

Nego da malo sumiramo, zasad.

-14 GS titula (dijeli drugo mjesto sa Samprasom)
-9 Roland Garros-eva (ubjedljivo prvi ali i najveci broj titula na bilo kojem pojedinacnom GS-u)
-5 RG-eva u nizu (rekord na RG-u, sto se ostalih tice dijeli to mjesto sa Rogerom i 5 titula zaredom na WB-u)
-10 godina zaredom sa minimalno 1 GS titulom (rekord)

-27 mastersa (rekord)
-64 titula u singlu u Open eri (dijeli 5 mjesto sa Borgom i Samprasom)
-3 puta zavrsavao godinu kao broj 1 (nemam podatak gdje se tu nalazi u historiji)
-140 sedmica (ako grijesim ispravite,nisam 100%) provedenih na broju 1 (6 mjesto u historiji tenisa)
-zlato sa Olimpijade u pekingu 2008 godine
-kompletiran "career grand slam" tj osvajanje sve 4 GS titule (uz jos 6 tenisera u historiji tenisa tj:Fred Perry, Don Budge, Rod Laver, Roy Emerson, André Agassi, Roger Federer)
-Vkasnik "Golden slama" tj osvajanje sve 4 GS titule i zlata sa OI (on i Agassi jedini)
-Vlasnik 2 "Chanel Slama" tj osvajanje RG-a i WB-a u istoj godini (Ispred njega sa Borg sa 3 takva)
-najbolji omjer pobjeda i poraza u historiji tenisa sa 83,7% (88,1% na GS-ovima 92,8% na šljaci)
-najbolji međusobni omjer protiv najboljih igrača današnjice, pozitivan omjer sa svima iz top 10, kao i sa svima iz trenutnih top 30.Negativan omjer samo sa Davydenkom
-45 titula na šljaci (odma iza Vilasa koji ima jednu više)
-8 titula na MC-u i u Barceloni

RAFA NADAAAAAAL

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2014, 21:07

uhhhhhhh Bravo Rafa, što se mene tiče ne moraš više nikad ništa osvojiti, ovaj RG je bio najvažniji i neka si razuvjerio mrzitelje MaGiCu i Clausa koji su ti predviđali danas kraj karijere :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 jun 2014, 21:08

Evo je @Magicni :mrgreen:

slika
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2014, 21:14

Unofficialpage je napisao/la:Evo je @Magicni :mrgreen:

slika
Kao shto sam obecao, tu je do prvog dana Wimbledona. ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 jun 2014, 21:18

ennis je napisao/la:Ovo nije povracanje nikakvo,jesi ti ikad u zivotu ovako povracao,malo vise izbacivanja pljuvacke i to je to.
Izbriši se slobodno, kakve ti gluposti pišeš, to je van svake pameti.
Kakve on stvari konzumira pre i za vreme meča ti to nikad u život nećeš moći kupiti (jer nema nigde da se kupi) a kamoli probati. Kakvi su to sve mixevi, dobro je pa ne povraća crnu tekučinu.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 jun 2014, 21:18

Izgubi Halep :(

A Rafa dobio, to je nekako bilo za očekivati. Jeb.iga tu je najjači, gdje će dobiti ako ne tu! A da je bilo dosadno bilo je , kao i većina njihovih mečeva. Barem meni, ali ja živim u prošlosti kad je tenis u pitanju.
Rafa je mislim sebi zacrtao kao cilj još jedan Australian Open i barem tih 10 RG-a. Ako to ostvari fali mu samo još jedan do RF

Vidjećemo ....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2014, 21:21

Obzirom na razvoj ove sezone, tempiranje forme, pa čak i na tankiranje na nekim turnirima, mislim da je Rafi jedan od ciljeva i US Open.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 jun 2014, 21:22

anonymousHD je napisao/la:
Izbriši se slobodno, kakve ti gluposti pišeš, to je van svake pameti.
Kakve on stvari konzumira pre i za vreme meča ti to nikad u život nećeš moći kupiti (jer nema nigde da se kupi) a kamoli probati. Kakvi su to sve mixevi, dobro je pa ne povraća crnu tekučinu.
Izvini Novače nisam te prepozno :clap: :clap:
Frajer samo nesto glumi :lol: :lol: ,pa vidite i sami da je glavni glumac medju teniserima,samo neke predstave,oponasanje,ovo ono...
SLOBODA NAVIJAČIMA

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2014, 21:23

anonymousHD je napisao/la: Kakvi su to sve mixevi, dobro je pa ne povraća crnu tekučinu.
Chim tu nema pasulja, krompira ili govedine - to nije povracka. :lol:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 jun 2014, 21:32

MaGiCa je napisao/la: Ceo taj mit o Djokovicu kao hipohondru i glumcu je 1 maliciozno sranje lokalnih vucibatina. Dechko je zakljuchno sa 2007om odigrao sve i jedan Slam (30/30), sve i jedan WTF (7/7), obe OI, sve Masters turnire sem 4 (64/68) i propustio je samo 4 DC vikenda. :tokralju:

Nadji mi jednog tenisera sa takvim rezimeom ucheshsca na najvecim teniskim dogadjanjima za to vreme. :roll:
Ne znam zasto ovo postavljas? Odigrao je dosta meceva. Poslije onih koje izgubi obicno kaze da je imao nekih problema.

Inace, Novak mi je simpatican. Da nije iz Srbije mozda bi i navijao za njega. Lijep tenis igra i inteligentan je momak. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.