Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Sta je ovo, nema Simunica u postavi?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Malo potegli u drugom i napravili akciju i zabili. Kova i Modric
.
Ukoliko se Pranja ozljedi na duze, zvat ce Milica.

Ukoliko se Pranja ozljedi na duze, zvat ce Milica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Za skrivanje karata ubuduće bi trebali igrati iza zatvorenih vrata.Lillard je napisao/la:Skrivamo karte. Jbga, ni Brazil nije odigrao bas nista veceras. To je tako. Nista necu pljuvat dok ne prodje prvenstvo jer znam da ove pripremne ne mogu bit mjerilo.
Na kraju pobjeda, ajde, može proći. Damir rutinski pola sata za nulu, nuletinu.

Hayley <3
To sam i ja pomislio juche, ali danas neshto gledam ove rostere i ne mogu da vidim ekipu (ne prost skup pojedinaca) koja je bolji ili jachi tim od ovog brazilskog. Mozhda Shpanija ili Nemachka i to je to. Ali, ni Shpanija, a ni Nemachka ne igraju u tropskim krajevima svaki dan.Puma je napisao/la:Ubijedjen sam da Brazil na ovome prvenstvu nece nista napraviti.
Svaka cast kvalitetni su to igraci, ali ja Neymara, Freda, Paulinha, Ramiresa, Wiliana, Joa, Luiza Gustava i co. ne mogu zamisliti kao svjetske prvake. Jednostavno ne ide.

modric i kova kakvi doktori ne mogu vjerovati
drugo poluvrijeme dosta bolje,i vrsaljko dobra opcija za lijevi bok

drugo poluvrijeme dosta bolje,i vrsaljko dobra opcija za lijevi bok

@JoeCelt
Neka da ne moras uvijek ti...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
moze li mi neko dat link nekog Hrvatskog foruma u kom se pise i komentarise o hrvatskoj repci vezano za SP u pp
hvala
hvala

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
sportnet.hrKaunas je napisao/la:moze li mi neko dat link nekog Hrvatskog foruma u kom se pise i komentarise o hrvatskoj repci vezano za SP u pp
hvala
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ruke ti se pozlatile 

15.10.2013.
- Goalgetter
- Kontakt:
Reprezentativci Kameruna odbili uci u avion za Brazil, zbog svadje oko premija, te su ostali u Kamerunu. 

Cesto se desava ovo africkim reprezentacijama 2006 je Togo odbio ici na utakmicu sa Svicarskom zbog premija.. Pitam se da li su nasi dobili kakve pareGoalgetter je napisao/la:Reprezentativci Kameruna odbili uci u avion za Brazil, zbog svadje oko premija, te su ostali u Kamerunu.
Događalo se ovo Kameruncima i 2002 kad su ispali u skupini. Sto se nas tice super
.
Prilog Brazilske TV o Hrvatskoj:
[youtube][/youtube]

Prilog Brazilske TV o Hrvatskoj:
[youtube][/youtube]
jel onda FIFA poziva neku drugu repku ili svima u grupi idu 3 boda?
15.10.2013.
Ma to je bezveze, bit ce oni u Brazilu. A sto se pitanja opcenito tice, mislim da se nikog ne zove, ali nisam siguran.Kaunas je napisao/la:jel onda FIFA poziva neku drugu repku ili svima u grupi idu 3 boda?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zove se druga reprezentacija. Ne bi bilo prvi put da neko odustane.
Mada nema nista od toga. Igrat ce Kamerun.
Mada nema nista od toga. Igrat ce Kamerun.
ma pusti te price...to oni ocajnicki hoce izvuc neke pare, ali da ce propustit zbog nekih glupih premija svjetsko prvenstvo, cisto sumnjam.. 

Hrvati bi mogli dobro proći na ovom SP, ali iskreno, više bi mi bilo drago da se Kroasani obrukaju, čisto zbog prevelike arogancije i potcjenjivačkog stava prema nama.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Tko su pak sada Krosani?
Otputovali su u Brazil.johnnyyK je napisao/la:ma pusti te price...to oni ocajnicki hoce izvuc neke pare, ali da ce propustit zbog nekih glupih premija svjetsko prvenstvo, cisto sumnjam..
Ja još stavim da Kamerunci prolaze grupu i oni nešta bojkotuju 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ko to nas potcjenjuje?? Hrvatska repka i mediji, sigurno-ne. Forumaši-da. Ta ista Hrvatska počesto je imala flopove u prvih 11 sto se igara tice u maticnim klubovima ali kada igraju za repku igraju ko osoljeni. To bi trebali prepisati od njih. Siguran sam da prolaze grupu, a posle ko zna...Elddar je napisao/la:Hrvati bi mogli dobro proći na ovom SP, ali iskreno, više bi mi bilo drago da se Kroasani obrukaju, čisto zbog prevelike arogancije i potcjenjivačkog stava prema nama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.