Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ubrzava Rafa bas kao protiv Ferera slican mec, strasan je fakat!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Iako mi je jedan od najmržih tenisera,ne vidim da bi iko ikada mogao dobiti Nadala u pravoj formi na Roland Garrosu..
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Ko je reko da je los tenis?MetanorisBack je napisao/la:Po meni fantastičan tenis,ne znam šta većina ovdje gleda..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nole nek moli Boga da ne prodje ko Ferrer.
Ubrzao najbolji svih vremena

Ubrzao najbolji svih vremena

-
- Kontakt:
Napisali* Ima par komentara na prošloj stranici.Tenis je fantastičan.BosnaSTL je napisao/la:Ko je reko da je los tenis?MetanorisBack je napisao/la:Po meni fantastičan tenis,ne znam šta većina ovdje gleda..
-
- Kontakt:
Vidjecete vi Noleta kad zadje sunce 

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Pa loš je bio dok je Novak bio u igri, od kad je počeo da griješi i Nole, samim tim i Rafa ima više šanse. Poznavajuči Noleta on zna ovako da padne kao da je mrtav i onda odjednom poludi. Treba sačekati da Rafa uzme i treči set...MetanorisBack je napisao/la:Napisali* Ima par komentara na prošloj stranici.Tenis je fantastičan.BosnaSTL je napisao/la:Ko je reko da je los tenis?MetanorisBack je napisao/la:Po meni fantastičan tenis,ne znam šta većina ovdje gleda..
Mićo je Fićo!
- legenda reala
- Kontakt:
Vratiće se Nole u meč nema sumnje, ovo je meč u kojem se on sve pita
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima loša igra i to što je Nole u igri?HercegovinaBosna je napisao/la:Pa loš je bio dok je Novak bio u igri, od kad je počeo da griješi i Nole, samim tim i Rafa ima više šanse. Poznavajuči Noleta on zna ovako da padne kao da je mrtav i onda odjednom poludi. Treba sačekati da Rafa uzme i treči set...MetanorisBack je napisao/la:MetanorisBack je napisao/la:Po meni fantastičan tenis,ne znam šta većina ovdje gleda..
Napisali* Ima par komentara na prošloj stranici.Tenis je fantastičan.
Btw nervira me ovo Noletovo ponašanje kada počne gubiti,kao da umire,ne može stajati na nogama,a na terenu parira najboljem šljakašu svih vremena..
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Pa oduvijek to radi kad igra protiv Nadala, jer u ocima Rafe izgleda kao da je pao i ovaj se opusti, a onda Nole poludi. Ima to sve svoje na psihološkom planu.
Ako ćemo biti realni i pošteni da je Nole nastavio igrati kao prvi set, Nadal ne bi imao šanse nikakve ...
Treba biti realan.
Ako ćemo biti realni i pošteni da je Nole nastavio igrati kao prvi set, Nadal ne bi imao šanse nikakve ...
Treba biti realan.
Mićo je Fićo!
-
- Kontakt:
HercegovinaBosna je napisao/la:Pa oduvijek to radi kad igra protiv Nadala, jer u ocima Rafe izgleda kao da je pao i ovaj se opusti, a onda Nole poludi. Ima to sve svoje na psihološkom planu.
Treba biti realan.
Pa dobro,nije napravio grešku u prvom setu,nije realno očekivati da tako igra tri seta u jednom meču.Pogotovo ne protiv Nadala.
- legenda reala
- Kontakt:
ma vraća se Novak, ne može ni Rafa onako dobar tenis igrati dugo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ali tad će već biti kasno ako treči set uzme Rafa!legenda reala je napisao/la:ma vraća se Novak, ne može ni Rafa onako dobar tenis igrati dugo
Mićo je Fićo!
-
- Kontakt:
Auuu Nole..ovaj zadnji poen bas ga syeba.
navijam za Novaka, covjek je dingospo i raja....ali ne može se protiv ove španske beštije
budala sve živo vraca

- EmirSioux89
- Kontakt:
Vamooooooosss Rafaaaaaaaaaaaaaaa! Tako se igra, ovo je NADAL!
Idemo još!
Idemo još!
Manchester United!
Predzadnji poen nam je jasno pokazao u kakvoj je formi Nadal, ponovo tjera protivnika na potez više i sjajno iz defanzive prelazi u ofanzivu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista Djokovic nije bolji od Federera.I ovaj je u 2-3 navrata uzimao Nadalu prvi set i donekle se drzao u drugom,a poslije toga je krenuo potop.
Velika je to razlika druže, Federer jednostavno ne može da pobijedi, ali od Novaka uvijek očekuješ nešto, prošlogodišnje finale je sjajan primjer. Dobro znaš da se ovakvi mečevi okrenu u sekundi.darker10 je napisao/la:Nista Djokovic nije bolji od Federera.I ovaj je u 2-3 navrata uzimao Nadalu prvi set i donekle se drzao u drugom,a poslije toga je krenuo potop.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.