FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 04 jun 2014, 15:33

Alibasa je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Onako okom predjoh po posljednim komentarima i na trenutak pomislih da sam pogrijesio i da sam otisao na pogresan forum kada ono ne , ja sam ipak na pravom mjestu samo sto na forumu FK RADNICKOG se nalaze "gospoda, "gradjani svih gradjana ove planete , najbolji navijaci ,najpostenijeg kluba na svijetu" sto li je tako? Zbog cega?, :rol:
KOMPLEKSASI TUZLANSKI :clap:
Da znaš da te fukare, sloboda i ostali građani sažalijevaju. Uprave koja bolje i poštenije radi svoj posao od ove Slobodine trenutno nema. Sarajlije i mi smo trenutno vrh što se toga tiče. Zato :bow:

Masio si poentu druze,,,Ja ne apsolutno nemam nista protiv Slobode ili protiv uprave slobode,,,vise puta sam vam cestitao na ulasku u PL...po meni Sloboda nikad ne bi smjela ispasti iz PL,mada bilo bi to jos bolje da ste se plasirali maksimalno na zelenom terenu ali shvatam da u ovoj ligi je sve samo ne posteno tako da vam nije bilo druge i ne pridodajem previse paznje k tome,,ali buraz sto se tice pojedinaca iz TZ koji na svaki nacin pokusavaju omalozavat trud i navijanje Siouxa, uz vas ulazak u PL jos dan danas se vracate ovde na forum i blatite crnite siouxe, o tome je rijec ,kako su vam siouxi ne bitni a vidim visite ovde na nasem forumu i pazi ovo meni kao sioux-u je drago zbog vaseg ulaska ,,,jer tuzla zasluzuje PL-asa ajde sad u PL ak Bog da vidimo se uskoro,mada je to gotovo nemoguce al vrijedi se nadati ;)
vozdra!!!

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 04 jun 2014, 15:49

barbrez je napisao/la:Tako je jarane i jedan i drugi recite konkretno sta imate i da se zavrsi s tim.Nije Radnički ničija privatna svojina .
Mozda i treba ovako javno da se kaze sve sto se ima naravno sa dokazima. Ja sam davno zooma prozivao da iznese u javnost sto je obecao prije par godina, ko je i kako krcmio pare od Radnickog ali eto on iz raznih razloga tada to nije uradio. Mozda je sada vrijeme konacno da se malo skine ta zabokrecina i srede stvari. Posto sam zadnjih mjeseci izvan drzave pa tako i dalje od informacija nisam upucen sta se desava ali ocigledno da mnogo toga ne stima od ekipe do uprave. Posto manje vise svi znamo ko je zoom a pretpostavljam da je ovaj lexaurin DZ. ( prije bjese tayup ili tako nesto) neka se kaze sve jer ovako nece ici na dobro. Mnoge stvari smrde a po gradu se svasta pricalo o raznoraznim interesima u i oko kluba. Pa cak i do tog da mnogima odgovara gasenje kluba jer je zemljiste stadiona pozeljno za gradnju a i odredjenim vlasnicima kafica bi odgovaralo za sirenje baste i pravljenja koncerata narodnih pjevaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jun 2014, 07:04

studeni je napisao/la:Hoće biti veselo kad Darko preuzme Slobodu, a preuzeće je kad tad. Šta će svojih go.vana ovi internet huligani morati da pojedu :D
Mozda nekad i hoce ali za sada jedino Karic ce od ovih domacih trenera sa TK preuzeti Slobodu..Ja Darku oostujem od nekad davno i privatnog zivota i td ali mislim da mi spremamo Karica da bude trener Slobode ..kad jos nauci neke stvari a temperamentan je i on bas i kao Vojvodic
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jun 2014, 07:14

sodaacm je napisao/la:
haver je napisao/la:Ne kontam zašto dolazite na ovu temu uopšte s pričom o navijačima.Popustite dječake neka navijaju za koga hoće jbm, nije naš problem.
Daj boze da ima vise ljudi kao ti a da je iz Tuzle,,,,,KOMPLEKSI se to zovu!!!
Pazi care momak je upravu apsolutno i ja se slazem i kazem isto sto i on sad ..mene recimo nikad nisu zanimali drugi a ni sad kako grupe tako i klubovi..ali ti si care malo malo dolazio pisao poredio vas nestp sa nama pa nesto jos uz to piskarao gledo sam dok su te ljudi replicirali dok ja miim da nisam ali sad moram...sto se tice tribine mi smo sad vratili stare navijace sradu grupu ljudki takozvanu staru gardu na sjever i vjeruj mi da jos nismo dali najbolje a najbolje tek prestoji
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 05 jun 2014, 07:38

Najvisi je dragi Allah, pa su tu Tuzlaci odma ispod njega :D

Cestitali smo vam ulazak u PL, zar ne trebate sad ic na teme Sarajeva i Zelje pa tamo pisati? A da tamo je kompleks drugacije vrijednosti pa ne ide.

Nego, sad ozbiljnim stvarima: Sta se desava u Radnickom? Ima li ko da napise par informacija :)
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 05 jun 2014, 08:12

SaltCityAttack je napisao/la:mi smo sad vratili stare navijace sradu grupu ljudki takozvanu staru gardu na sjever i vjeruj mi da jos nismo dali najbolje a najbolje tek prestoji
Cestitam. tako i treba
inace ?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 jun 2014, 12:37

Pazi care momak je upravu apsolutno i ja se slazem i kazem isto sto i on sad ..mene recimo nikad nisu zanimali drugi a ni sad kako grupe tako i klubovi..ali ti si care malo malo dolazio pisao poredio vas nestp sa nama pa nesto jos uz to piskarao gledo sam dok su te ljudi replicirali dok ja miim da nisam ali sad moram...sto se tice tribine mi smo sad vratili stare navijace sradu grupu ljudki takozvanu staru gardu na sjever i vjeruj mi da jos nismo dali najbolje a najbolje tek prestoji[/quote]
Sve je to ok vratili ste se na tribinu, i onda sta? Svaka cast i nas bi bilo maximum od maximuma da smo u PL i da u Lukavcu nije situacija kao sto jest trenutno ,,,nema te pojma o nekim stvarima a sere te ovde!!! Pa naravno da se svama mozemo porediti sto se tice navijanja,,, to smo DOKAZALI na TRIBINI :bih: protiv vas cetri puta (ni manje ni vise)a ne ovde na forumu niti bilo gdje drugdje,,,,, da piskarim po forumu radnickog , ne idem u vas brlog prema tome popusti, ,,sretno vam u PL i nastavite kako ste krenuli a mi cemo taborit s seljacima na vlasti u federalnoj ligi jos dugo dugo, nazalost

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 08 jun 2014, 16:12

Zamrlo sve ovdje ili je zatisje pred buru. Ako je istina ovo sto se prica po gradu dabogda im svima koji su upetljani za lijeka zatrebalo. I dalje ne mogu da vjerujem od koga je dosla izdaja

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 08 jun 2014, 16:32

lukavac_21 je napisao/la:Zamrlo sve ovdje ili je zatisje pred buru. Ako je istina ovo sto se prica po gradu dabogda im svima koji su upetljani za lijeka zatrebalo. I dalje ne mogu da vjerujem od koga je dosla izdaja
Sta se prica,,,daj vise info..i za one koji neznaju.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 14 jun 2014, 14:16

studeni je napisao/la:Hoće biti veselo kad Darko preuzme Slobodu, a preuzeće je kad tad. Šta će svojih go.vana ovi internet huligani morati da pojedu :D
Mislim da imamo malo vece ambicije ....kao Jimmy Floyd Hasselbaink :D

steta sto Jimmy nece posjetiti JOSIK da mu dignete parolu neku .... :lol:

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 14 jun 2014, 15:43

RUDARSKA2 je napisao/la:

Ma vama kad bi Fabio Capello dosao vi i dalje ostajete debili. Jel te raduje uspjeh slobode radi nas ili zbog vas samih??? :wave:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 14 jun 2014, 16:03

solvay je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

Ma vama kad bi Fabio Capello dosao vi i dalje ostajete debili. Jel te raduje uspjeh slobode radi nas ili zbog vas samih??? :wave:
Prvenstveno zbog nas samih , a poslije i zbog dusmana .... ako se smatrate nasim dusmanima onda znas odgovor ... :!:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jun 2014, 18:11

nemoj slucajno da bi krisom na TUSANJ dolazili :nene: :nene: :nene: ...pratimo vas :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2014, 18:17

staragarda je napisao/la:nemoj slucajno da bi krisom na TUSANJ dolazili :nene: :nene: :nene: ...pratimo vas :D :D
Provuci ce se ti,ne brinem se ja,da li sad kad se rastave na navijace sarajeva i zelje ili ce doci da vide JFH,jer vise od capinasa vojvodica ne mogu ni dobiti..zao mi ih raspadaju se :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 14 jun 2014, 19:41

staragarda je napisao/la:nemoj slucajno da bi krisom na TUSANJ dolazili :nene: :nene: :nene: ...pratimo vas :D :D
a zamisli ih kako ce posmatrati SLOBODA - GALATASARAY ... i ... SLOBODA - BESIKTAS :lol: :lol: :lol:

:rol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 jun 2014, 19:51

Zjevvvvvv....

Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 jun 2014, 22:36

slika

:salut: :bih:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jun 2014, 18:00

Za razlikuod nekih ja vam zelim puno srece u narednoj sezoni i da se borite za PL..uz Gradinu u Bratstvo nadam se da ce neko od ove tri ekipe uci u PL
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 18 jun 2014, 17:16

SaltCityAttack je napisao/la:Za razlikuod nekih ja vam zelim puno srece u narednoj sezoni i da se borite za PL..uz Gradinu u Bratstvo nadam se da ce neko od ove tri ekipe uci u PL
Svaka cast uvijek si bio fer i korektan i mi tebi zelimo sa tvojim klubom puno srece

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 jun 2014, 14:33

SaltCityAttack je napisao/la:Za razlikuod nekih ja vam zelim puno srece u narednoj sezoni i da se borite za PL..uz Gradinu u Bratstvo nadam se da ce neko od ove tri ekipe uci u PL
Vjeruj da će trebati puno, puno sreće. Uskoro opširnije o onome što se dešava u FK Radnički Lukavac, klubu koji u ovom trenutku nema šefa stručnog štaba.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.