Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
dakle,kao što sam i najavio prije par dana da su Rafa i Novak u nedjelju zakazali finale RG u 15 sati došao je i taj dan to će biti rat svjetova,duel titana ,borba gladijatora do poslednje kapi krvi i dvoboj dvojice daleko naboljih tenisera u poslednjih barem 5-6 godina očekujem naravno pošto za Rafu navijam otkako je prestao igrati Agassi znači Rafa je objektivno rečeno bolje odigrao ovaj turnir i zaslužuje titulu a Novak će do kraja karijere siguran sam osvojiti bar jedan RG
VAMOS FAFA............
smiljan banjac kaže kako sunce smeta Novaku da igra..zaista neverovatna izjava pa i meni smeta a ja zato u hladovini pijem pivo i gledam tenis i imam 2 marke u džepu a ne 60mil.dolara
VAMOS FAFA............
smiljan banjac kaže kako sunce smeta Novaku da igra..zaista neverovatna izjava pa i meni smeta a ja zato u hladovini pijem pivo i gledam tenis i imam 2 marke u džepu a ne 60mil.dolara
-
- Kontakt:
da se imalo razumijes u tenis znao bi da u 90 % njihovih medjusobnih duela nijanse odlucuju, pogotovo na sljaci, vrijeme dns u Parizu moze biti taj detalj koji ce odluciti sampiona RG-abajern100 je napisao/la:dakle,kao što sam i najavio prije par dana da su Rafa i Novak u nedjelju zakazali finale RG u 15 sati došao je i taj dan to će biti rat svjetova,duel titana ,borba gladijatora do poslednje kapi krvi i dvoboj dvojice daleko naboljih tenisera u poslednjih barem 5-6 godina očekujem naravno pošto za Rafu navijam otkako je prestao igrati Agassi znači Rafa je objektivno rečeno bolje odigrao ovaj turnir i zaslužuje titulu a Novak će do kraja karijere siguran sam osvojiti bar jedan RG
VAMOS FAFA............
Prestanite vise o antisportu koji ne moze u istu recenicu sa tenisom, to je ova igra sto zene igraju.
Blizi se veliki mec, Nadal nece pasti opet. Dzaba Nole sve
Ne moze ga uzeti ovdje...
Blizi se veliki mec, Nadal nece pasti opet. Dzaba Nole sve

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme u Parizu trenutno?
Trenutno je odlicnih 26 stepeni a tako bi trebalo i ostati...bice jos ugodnije ako Rafo uzme i devetu titulusamosarajvo je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Parizu trenutno?

-
- Kontakt:
Fina temperaturaadnan24 je napisao/la:Trenutno je odlicnih 26 stepeni a tako bi trebalo i ostati...bice jos ugodnije ako Rafo uzme i devetu titulusamosarajvo je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Parizu trenutno?

- anonymousHD
- Kontakt:
Idemo Nole! 

-
- Kontakt:
Sacekajte da Rafa podigne trofej..polako..dje ce teanonymousHD je napisao/la:Idemo Nole!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvi put navijam za Novaka! Idemo Nole po titulu. Jedini igrač koji može Rafu na šljaci pobjedit je Nole.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
I počinje, posle toliko vremena sam 100% siguran u Rafaela i nadam se da će svi navijači najboljeg uživati u meču i naravno posle meča.
Vamos Rafa!
Vamos Rafa!
Manchester United!
U koliko sati pocinje mec? Lagao bi kad bih rekao da navijam za Spanca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Počeo je, 2-1 vodi NoleBosnaSTL je napisao/la:U koliko sati pocinje mec? Lagao bi kad bih rekao da navijam za Spanca.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala pa nisam ni vidio da je na Eurosport 1 a ja gledam ping pong na Eurosport2Unofficialpage je napisao/la:Počeo je, 2-1 vodi NoleBosnaSTL je napisao/la:U koliko sati pocinje mec? Lagao bi kad bih rekao da navijam za Spanca.

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha tako sam i ja danas čekao Damira na Digisportu 2 a on igrao na Digisport 1. Nisam vidio pola prvog setaBosnaSTL je napisao/la:Hvala pa nisam ni vidio da je na Eurosport 1 a ja gledam ping pong na Eurosport2Unofficialpage je napisao/la:Počeo je, 2-1 vodi NoleBosnaSTL je napisao/la:U koliko sati pocinje mec? Lagao bi kad bih rekao da navijam za Spanca.![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:

Opa, idemo još dva.
Vamos Nole.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.