FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 08 jun 2014, 12:11

benjamin1997 je napisao/la:Juče poslije slavlja na terenu kadetima su se obratili Ivica i Amar Osim i svima pojedinačno čestitali na tituli. Mislim da će ovo biti još jedan razlog za ove mlade momke da uspiju u svojoj karijeri i životu.

Sent from my LT22i using Tapatalk
trebali bismo biti baš veliki pehovi da od onako talentovanih momaka bar jedan-dva od juniora i jedan-dva od kadeta nešto ne uspiju. samo se mora na vrijeme reagovati da od toga imamo i neku korist.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 08 jun 2014, 12:27

Znam da se netreba 100% osloniti na klipove ali ono što sam vidio čini mi se da če ovaj Turković biti pravo pojačanje. Obradova se majke mi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 jun 2014, 12:29

da bude k'o eldin kad mu se igralo to bi bila premija. a taj tip jeste.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2014, 12:42

JosipBukal je napisao/la:Znam da se netreba 100% osloniti na klipove ali ono što sam vidio čini mi se da če ovaj Turković biti pravo pojačanje. Obradova se majke mi.

Zelja ti se ispuni. ;)
Polako se stvara ekipica.Sigurno da ce te biti puno jaci nego prosle sezone,ali samo pod uslovom da vam ostane Kvesa,Tomic i Stanic.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 08 jun 2014, 12:51

Nedo se dokazao u Travniku i Lovcenu. Mora biti pojacanje za vas.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 jun 2014, 12:54

pitar079 je napisao/la:Nedo se dokazao u Travniku i Lovcenu. Mora biti pojacanje za vas.
evo trazim zadnjih nekoliko strana i ne vidim da te iko pitao za misljenje...

gdje si Aco sad nakon onih par banova nije ih bilo 2 dana i moglo se citati ovo ovako nema smisla
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 08 jun 2014, 13:01

ovi skauti sa koseva po ovom forumu sto besplatno ocjenjuju ko je pojacanje ko nije samo tako nastavite ,bas onaj fino procitati vasa profesionalna misljenja tako strucni ljudi,a na forumu djele svoja misljenja zaista :guz: :guz: :guz: :guz: :mrgreen: :mrgreen: , kuknjava

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jun 2014, 13:11

Kad se sjetim slicnih komentara za Adila kad je tek dosao. 10 golova za Celik,od toga 7 iz penala,ismijavanje bilo.
Kod nas dao haman 50 golova.
Ovaj Turkovic mi izgleda kao da bar zna primit loptu kako treba.
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u 08 jun 2014, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 08 jun 2014, 13:31

Gledao sam Turkovića puno puta, momak ima visinu, snažan je, zna se zagraditi, ima fin šut i dosta je tehnički potkovan..
Ne dajite komentare ako niste gledali momka, igrao je i u Kazahstanu i Azerbejdžanu, mogao je sigurno uzeti lovu negdje drugo, ali je veliki Željovac i vjerovatno ima želju, jer je naše dijete, da nekad igra za nas..
Od Ramića, ISKRENO i OBJEKTIVNO, bolji je igrač za klasu!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 jun 2014, 13:37

Kažu još nije ništa zvanično. Sredinom naredne sedmice bi trebalo da se zna za Nedu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2014, 13:45

Njegov stari rekao da je potpisao.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 jun 2014, 13:47

Pa dobro,Turkovic nije kapitalac ali,realno,u puno boljoj ekipi kakva je Zeljina,u odnosu na onu kakva je bila u Travniku,moze korektno odigrati.
Ali nije nikakav problem nasa ekipa za narednu sezonu. Ovo sto imamo,moze se desiti da jos dva igraca odu(racunam da je Kerla defin.otisao),sigurno ce tu biti iskusan stoper u ovih dan,dva,uz pojacavanje konkurencije igracima iz jun.pogona, to je ok za borbu za vrh tabele.
Ali ono sto je po meni puno bitnije,a dogadja se danas i narednih par dana,to je rijesavanje statusa najtalentovanijih kadeta i juniora.A vjerujte da,posebno u kadetima,imamo top igrace.Jedan,dvojica,kojima recimo Gojak nije ni blizu kad je,kao oni sad, imao 16 god.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jun 2014, 14:00

slika
:njanjanja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 jun 2014, 14:13

Elegant je napisao/la:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol:

jahija

Post Postao/la jahija » 08 jun 2014, 14:24

HAHAHHA, evo moram popit pivu sreća nemam fesa na glavi pa mogu, a Nedo je naše dijete i sigurno će pokazati to u narednim utakmicama.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 08 jun 2014, 14:26

pitic je napisao/la: Vidim jučer ste dernek napravili na temi FKS predvođeni starim ublehašem
e jes se našao pravi da mu kaže.. ko o čemu .. :guz:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 14:28

Dobrodošao Nedo ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 jun 2014, 14:32

ne bi se ja zajebavao sa timom gdje je ponikao senijad ibričić da navijam za tim čiji je najbolji igrač poslije rata džemo berberović. al' eto. divovi, institucija.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 08 jun 2014, 14:33

pitic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
slika
Jadno, bijedno i čemerno. Kompleksi pojednica su dostigli vrhunac. :thumbdown: .

btw.
Vidim jučer ste dernek napravili na temi FKS predvođeni starim ublehašem SarajlijaTM. Pomalo opustite se sada će brzo prozivka pa da vidimo kapitalca iz Travnika kako igra. Ima dobrih igrača i u Podgrmeču i Čapljini zavirite i tamo svi su džabaluke kao i ovaj iz Travnika.
Kad vidim Vas s milionima dovodite nekog da li Kostić iz Surdulice i Sundjulice sve mi je jasno! Igrao u Olimpiji, a prije toga bio u Vratniku. :lol:
Mićo je Fićo!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jun 2014, 14:39

FKZ1921 je napisao/la:Pa dobro,Turkovic nije kapitalac ali,realno,u puno boljoj ekipi kakva je Zeljina,u odnosu na onu kakva je bila u Travniku,moze korektno odigrati.
Ali nije nikakav problem nasa ekipa za narednu sezonu. Ovo sto imamo,moze se desiti da jos dva igraca odu(racunam da je Kerla defin.otisao),sigurno ce tu biti iskusan stoper u ovih dan,dva,uz pojacavanje konkurencije igracima iz jun.pogona, to je ok za borbu za vrh tabele.
Ali ono sto je po meni puno bitnije,a dogadja se danas i narednih par dana,to je rijesavanje statusa najtalentovanijih kadeta i juniora.A vjerujte da,posebno u kadetima,imamo top igrace.Jedan,dvojica,kojima recimo Gojak nije ni blizu kad je,kao oni sad, imao 16 god.
Ma ubacuj to sve u prvu ekipu,sunce mu zarko! Kad mogu gledat Svraku kako trckara i Jamaka kako ne moze dahnut nakon 60. minute mogu gledat i djecu od 16 godina kako grijese,al znajuci da ce za godinu-dvije bit lavovi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Hrammm1921 i 71 gost.