15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Cekajte ba, jos ni Bico nije otpao. Koliko sam ja uspio da upratim poceo je normalno da trenira 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ocam kako njega nema ovi naši proigraše sad će neko reć to je što je došo Bešić..Adi_Zepce je napisao/la:Cekajte ba, jos ni Bico nije otpao. Koliko sam ja uspio da upratim poceo je normalno da trenira
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Skoro pa sigurno će startati ova formacija:
Defanzivno 4-4-1-1 sa transformacijom u ofanzivu 4-2-3-1 do totalno napadacke po krilima u 4-2-1-3 (neko je moze vidjeti kao 4-3-3)
Ovo je Bešićeva utakmica. Onoliko koliko on uspije zatvoriti prolaze do zadnje četvorke toliko imamo šansi realno govoreći. Ogroman plus je što je momak brz i agilan pa mu ne možeš prodat neku foru i očekviat da si ga izbacio.
Dakle samo grizi momčino a Seo će ostalo na kamaru redat u odbrani
Samo agresivan pristup od početka i to je to, a ako su onako mogli u prijateljskim pojest teren, mogu triput više u ovako bitnoj utakmici i mislim da hoće.
Sad pričat odakle prijeti opasnost od Argentine je totalno besmisleno, ne znaš đe udara
, ali za sve ima lijeka pa i za Argentince.
Nešto kontam kad bi ne do Bog pobijedili Argentinu naše bi spucala takva euforija da bi izgubili ove 2 preostale, tako da je pametnije da odigraju na remi taktički
, a onda ove 2 preostale mlatnut i eto ga, lagan prolaz
. (Jest lijepo maštat
)
Dakle samo grizi momčino a Seo će ostalo na kamaru redat u odbrani

Samo agresivan pristup od početka i to je to, a ako su onako mogli u prijateljskim pojest teren, mogu triput više u ovako bitnoj utakmici i mislim da hoće.
Sad pričat odakle prijeti opasnost od Argentine je totalno besmisleno, ne znaš đe udara

Nešto kontam kad bi ne do Bog pobijedili Argentinu naše bi spucala takva euforija da bi izgubili ove 2 preostale, tako da je pametnije da odigraju na remi taktički

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
----------------Džeko---------------
--Lulić------Misimović---Hajrović
----------Bešić---Pjanić-----------
Kolašinac-Spahić-Vranješ-Mujdža
---------------Begović--------------
ova ekipa će započeti protiv argentine, htjeli mi to ili ne.
Ja bi volio ali mislim da nece, mislim da će Salihovic unutra umjesto Vranjesa...viKK je napisao/la:----------------Džeko---------------
Sent from my Home using fingers
Ovaj Messi stalno povraca
mozda se mozemo nadati da ne igra 

Bolji je dok zauzima mjesto u timu a bolestan jeBelko je napisao/la:Ovaj Messi stalno povracamozda se mozemo nadati da ne igra

Nad tobom sunce najljepše sja
Ako Salihovic pocne, to su trojica incidentnih u odbrani, dakle crveni nam ne gineBatko je napisao/la:Ja bi volio ali mislim da nece, mislim da će Salihovic unutra umjesto Vranjesa...viKK je napisao/la:----------------Džeko---------------
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Znam, mene vise brine sto je previše ofanzivan, isto kao Mujdza, to nece proći protiv Argentine....Kolasinac i Vranjes su oba brzi i defanzivno bolji... Uz to Mujdza nije u formi i ne može 90 min igrati sto je problem jer ti troši jednu zamjenu!!!lisander je napisao/la:Ako Salihovic pocne, to su trojica incidentnih u odbrani, dakle crveni nam ne gineBatko je napisao/la:Ja bi volio ali mislim da nece, mislim da će Salihovic unutra umjesto Vranjesa...viKK je napisao/la:----------------Džeko---------------
Obala nam je mnogo problema pravila preko nase desne strane dok je Vranjes igro, dok Meksiko nam nije prismrdio s desne strane kad je Mujdza igro, ja bi njega stavio jer se bolje postavlja, takticki je bolji a nije ni sporiji od Vranjesa i plus kad krene naprijed nabaci u sesnsesterac a ne oko njegaBatko je napisao/la:Uz to Mujdza nije u formi i ne može 90 min igrati sto je problem jer ti troši jednu zamjenu!!!

bašrambo16 je napisao/la:Argentinci rutinski protiv Slovenaca..paklen napad...jedan od top 3 na Mundijalu...ako izvučemo remi mi smo VELESILA...ljudi fakat imaju kriminalnu odbranu,al' ne moš doć do te odbrane kad ubiše ovi iz vrha
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja ne sumnjam dace nasi dati 120% od sebe protiv Argentine, sigurno ce odigrati borbeno. A ako ovi vec treba da nas pobjede neka bude 1:0, 2:0, ne sad da nas napune.
Mene je strah tog pritiska kad oni izadju pred punu Marakanu da se ne izube.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sinoc sam sanjao da smo odigrali 1-1, znam da su oni poveli a mi smo dali go (golcinu) iz slobodnjaka
btw.
uz to da se krila povlace nazad
je.bo te kako ću se isplakat kad čujem našu himnu
btw.

uz to da se krila povlace nazad
je.bo te kako ću se isplakat kad čujem našu himnu

15.10.2013.
ojj salihovic da igra stopera

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ova prva tekma je vrlo tesko za prognozirati i sastaviti, dali da igramo 100 %, odnosno da idemo na pobjedu ?, dali da se branimo ?, dali da ako budemo isli na pobjedu ili nerjeseno da riskiramo mozda po koji zuti a mozda i crveni pa da nam zafali pokoji igrac proti Nigerije ili Irana koje ce vjerovatno nama biti odlucujuce tekme sto se tice prolaza, a isto tako znamo koliko gol razlika znaci pa da ne zapnemo u prvoj tekmi protiv Argentine, uglavnom zahebano za Papeta 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
Nisam fan Argentine na ovim takmicenjima nikad bio ali trojac Aguero, Messi, Di Maria ulijeva strah u kosti bilo kome, sve pa i neki pristojan poraz jedan razlike je uspjeh pogotovo kad se uzme u obzir da je nasa odbrana najslabiji dio ekipe i da su objektivno amateri u pooredjenju sa ovim trojcem. Dobra stvar je to sto je odbrana Argentine komedija u poredjenju sa ostalim velikim reprezentacijama pa im se moze i zabiti koji gol..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Uvijek odigramo lose pod pritiskom ,na tom pape mora poraditi najvise,ako ih uspije rasteretiti mozemo dobro proci,al psiholog papeElegant je napisao/la:

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Francuska?suhi je napisao/la:Uvijek odigramo lose pod pritiskom ,na tom pape mora poraditi najvise,ako ih uspije rasteretiti mozemo dobro proci,al psiholog papeElegant je napisao/la:

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Tu nismo imali sta izgubiti,mogli smo samo dobiti,zato su i odigrali dobro.Keenan.- je napisao/la:Francuska?suhi je napisao/la:Uvijek odigramo lose pod pritiskom ,na tom pape mora poraditi najvise,ako ih uspije rasteretiti mozemo dobro proci,al psiholog papeElegant je napisao/la:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.