Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

pinoglavi
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 10:22

thulkazal je napisao/la:
LenBias je napisao/la:jao komentara, reklo bi se da je samo sarajevo grad u citavoj drzavi :rol:
Tako nešto osim još par mjesta... Uglavnom Tuzla nema još status grada, pravno gledano ...
Bar nam je draža reprezentacija od Ace Lukasa,nešto puno vrijednije od toga jesmol grad il nismo,pravno gledano :kafa:
Nad tobom sunce najljepše sja

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 jun 2014, 10:23

Ja kako vidi pola Tuzle bilo na Giletu i Radi u petak na Plaži i sad o tome pričati je glupo ... Neka ide ko gdje hoće ...

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 08 jun 2014, 10:25

Imal gdje snimak utakmice nisam odgledao 2 poluvrijeme bio sam u gostima
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 10:29

thulkazal je napisao/la:Ja kako vidi pola Tuzle bilo na Giletu i Radi u petak na Plaži i sad o tome pričati je glupo ... Neka ide ko gdje hoće ...
Da je bila repka tu onda bi se mogla povuci paralela, kritika je na tome sto Acu ide slusati 15 000 ljudi, a repku dodje gledati 3000.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 jun 2014, 10:35

pinoglavi je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la: Tuzla sat i po..
2.
Ako je potrebno da vam tuzlaci pune dvoranu u sarajevu,onda stvarno..
Pa ovo je i vasa drzava j...m mu miša... kAko se dodje gledat fudbal?

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 jun 2014, 10:40

Nek presele rukometnu reprezentaciju bilo gdje...fudbalsku...kosarkasku.... osnovne stvari se nece promijeniti....

Mi smo generalno cudni.... Zeljni smo uspjeha svih tih nasih selekcija, ali eto nije nam dovoljno sto nam se kosarkaska reprezentacija toliko puta kvalifikovala za zavrsne turnire da bi punili dvorane u kvalifikacijama... U Sarajevu je rukometna Liga prvaka bila interesantna na pocetku... Tako bi bilo i u fudbalu... Ako se za dvije-tri godine ne prodje grupna faza bile bi poluprazne tribine....

Kako sam ispratio svaku utakmicu juniorske rukometne reprezentacije, svaku utakmicu kosarkaskih kadeta i juniora, (kako cu ako Bog da ispratiti i U20 ekipu), tako sam i sinoc bio u Skenderiji, da podrzim momke koji su tu...i one koji ce dati svoj maksimum...

Kapa dole za odnos na terenu, za borbu u odbrani, za svaku izgradjenu akciju, za pobjedu... Bravo momci i sretno u Rejkjaviku!!!

wislander
Kontakt:

Post Postao/la wislander » 08 jun 2014, 10:42

Banja Luka ima uslove, što BiH ne bi igrala tu??? Dvorana će biti puna.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 08 jun 2014, 10:44

wislander je napisao/la:Banja Luka ima uslove, što BiH ne bi igrala tu??? Dvorana će biti puna.
Haha :lolno: Moze i u Sirkoki Brijeg i tamo ima uslove.... :crazy:

:bih: :bih: :bih:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 jun 2014, 10:49

guber_90 je napisao/la: Da je bila repka tu onda bi se mogla povuci paralela, kritika je na tome sto Acu ide slusati 15 000 ljudi, a repku dodje gledati 3000.
A ja kritiku dajem za prepotentne Tuzlake koji govore da je u Mejdanu Tuzlaci bi to sve popunili. Koji Tuzlaci ? Ne bi bilo ni 50% ljudi iz Tuzle, grada Tuzle koju Vi predstavljate.

Kad je pljuvati po okolnim mjestima i ljudima onda su oni seljaci, ljudi koji su se sjatili u "grad" da uništavaju Tuzlu (izjava gradonačelnika pardon načelnika Imamovića povodom protesta) a kad je tako nešto što veliča Tuzlu onda su svi Tuzlaci ... Koje licemjerstvo tih "građana" Tuzlaka ovdje prvenstveno mislim na gospodina Imamovića koji je nr. 1 Tuzlak i građanin Tuzle :urnebes: Kad nešto ne odgovara i negativno onda se ograđuje i od Simin hana a kad je pozitivno onda je i Crveno brdo u okviru Tuzle, jadno da ne može biti jadnije.

Da se razumijemo ne branim Sarajevo i jadno je ono što se desilo sa tim brojem navijača i to je posebna priča ali provlačiti priču "Tuzlaci bi to napunili" je glupo i totalno ograničeno na one tuzlanske seljačiće koji ne znaju gdje udaraju.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 10:50

thulkazal je napisao/la:Ja kako vidi pola Tuzle bilo na Giletu i Radi u petak na Plaži i sad o tome pričati je glupo ... Neka ide ko gdje hoće ...
Reci da se šališ ? :facepalm:
Pa ne govorim u fazonu kako vas nije sramota Acu slušat,nego imate i para i vremena i svega kad treba Aca doć,a kad treba reprezentaciju podržat onda vas nema.
:facepalm:

slavko njegus je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la: Tuzla sat i po..
2.
Ako je potrebno da vam tuzlaci pune dvoranu u sarajevu,onda stvarno..
Pa ovo je i vasa drzava j...m mu miša... kAko se dodje gledat fudbal?
A daj i ti se šališ ? Govoriš tuzlacima da su krivi jer je 2k ljudi u Sarajevu gledalo reprezentaciju ?
Ajd da je u Srebreniku,il neki gradić u blizini Tuzle koji je manji,al Sarajevo.. em 2h,em veće,em ste glavni(pravno gledano)
Nek vas je sramota,a tuzlaci će pokazat kako se puni dvorana kad nam košarkaši dodju ;)
I ne trebaju nam 'pojačanja' iz sarajeva,nit će sarajlije bit krive ako ne bude puna dvorana ;)

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 jun 2014, 11:22

Ovi srb...ovaj Tuzlaci jedva docekali da popljuju Sarajevo. Bas kao sto neko rece, rukometna reprezentacija je u zadnje vrijeme vise licila na cirkus nego na nacionalnu selekciju i zato je dvorana bila poluprazna. Dobru posjetu tj. podrsku treba zasluzit'. ;)
FK Željezničar
Chelsea FC

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 jun 2014, 11:24

drina1992 je napisao/la:
wislander je napisao/la:Banja Luka ima uslove, što BiH ne bi igrala tu??? Dvorana će biti puna.
Haha :lolno: Moze i u Sirkoki Brijeg i tamo ima uslove.... :crazy:

:bih: :bih: :bih:
Vec je neko napisao odgovor na ovo,zato sto ne bi onda igrala na domacem terenu.
Sto je,nazalost,istina.
Kako igrati u nekoj dvorani u kojoj su spiker i publika prije par dana pozeljeli sretan put igracima Bosne u njihovu drzavu?

Nije to toliko ni do "Sarajevske publike" koliko je do ovih generacija sto dolaze.Ni za sto im nije mrsko dati pare,ali kad treba za ulaz na neki sportski dogadjaj...
Ali opet sam misljenja da bi utakmica onakvog znacaja bila sigurno bolje popracena u Tuzli,prvenstveno jer u Tuzli odavno nije gostovala neka reprezentativna ekipa,ako se dobro sjecam zadnji put su bili kosarkasi,ali ne sjecam se kada.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 11:31

thulkazal je napisao/la:
guber_90 je napisao/la: Da je bila repka tu onda bi se mogla povuci paralela, kritika je na tome sto Acu ide slusati 15 000 ljudi, a repku dodje gledati 3000.
A ja kritiku dajem za prepotentne Tuzlake koji govore da je u Mejdanu Tuzlaci bi to sve popunili. Koji Tuzlaci ? Ne bi bilo ni 50% ljudi iz Tuzle, grada Tuzle koju Vi predstavljate.

Kad je pljuvati po okolnim mjestima i ljudima onda su oni seljaci, ljudi koji su se sjatili u "grad" da uništavaju Tuzlu (izjava gradonačelnika pardon načelnika Imamovića povodom protesta) a kad je tako nešto što veliča Tuzlu onda su svi Tuzlaci ... Koje licemjerstvo tih "građana" Tuzlaka ovdje prvenstveno mislim na gospodina Imamovića koji je nr. 1 Tuzlak i građanin Tuzle :urnebes: Kad nešto ne odgovara i negativno onda se ograđuje i od Simin hana a kad je pozitivno onda je i Crveno brdo u okviru Tuzle, jadno da ne može biti jadnije.

Da se razumijemo ne branim Sarajevo i jadno je ono što se desilo sa tim brojem navijača i to je posebna priča ali provlačiti priču "Tuzlaci bi to napunili" je glupo i totalno ograničeno na one tuzlanske seljačiće koji ne znaju gdje udaraju.
Prvo od svega bi Tuzlaci napunili kada niko sa strane ne bi dosao, a ja sam rekao samo da bi Mejdan bio pun.

Boli me uho za tu diskusiju za okolinu, to su neki tvoji kompleksi i mene ne zanimaju, ja ovdje diskutujem o posjeti, da li ce Mejdan napuniti Srebrenik ili Tuzlaci je nebitno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 11:37

Keenan.- je napisao/la:Ovi srb...ovaj Tuzlaci jedva docekali da popljuju Sarajevo. Bas kao sto neko rece, rukometna reprezentacija je u zadnje vrijeme vise licila na cirkus nego na nacionalnu selekciju i zato je dvorana bila poluprazna. Dobru posjetu tj. podrsku treba zasluzit'. ;)
Ovi momci ginu za dres,i ginuli su i u prethodnim utakmicama,zaslužuju da ih se prati i kad -20 gube,nekad je neko jednostavno bolja,organizovanija,kvalitetnija ekipa u koju se više ulaže,kad se izgubi protiv takvih nemaš im šta zamjerit ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 11:39

Keenan.- je napisao/la:Ovi srb...ovaj Tuzlaci jedva docekali da popljuju Sarajevo. Bas kao sto neko rece, rukometna reprezentacija je u zadnje vrijeme vise licila na cirkus nego na nacionalnu selekciju i zato je dvorana bila poluprazna. Dobru posjetu tj. podrsku treba zasluzit'. ;)

Cuj reprezentacija treba zasluziti posjetu.Hajde neka sam i to naucio.
Pojam ti nemas kakva je to druzina momaka sto igraju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 11:39

Popljuvali ste vi sami sebe, niko drugi za toga ne treba.

Za ovaj dio srb... to je dokaz da je samo ljudska glupost bezgranicna.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 jun 2014, 11:53

guber_90 je napisao/la:Popljuvali ste vi sami sebe, niko drugi za toga ne treba.

Za ovaj dio srb... to je dokaz da je samo ljudska glupost bezgranicna.
Dobro, neka smo. Slijedeca utakmica nek' se igra u Tuzli, momci ce imati vecu podrsku a i vi ce te moci onako svi "dzuture" da malo *ebete Sarajevo i da se istresete, niste odavno. ;)
FK Željezničar
Chelsea FC

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 11:54

Keenan.- je napisao/la: Dobro, neka smo. Slijedeca utakmica nek' se igra u Tuzli, momci ce imati vecu podrsku a i vi ce te moci onako svi "dzuture" da malo *ebete Sarajevo i da se istresete, niste odavno. ;)
Jesmo vala,svaka domaća na Tušnju :kafa:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2014, 12:19

Ovi siptari ili sandzaklije...ovaj sarajlije koji vise nema,za koje moras biti evropski i svjetski prvak da bi te dosli podrzati..ovako iz zaboli taki za selekcije BiH..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 08 jun 2014, 12:32

Mislim da je pametnije da se komentarise sinocnja pobjeda,i vrhunsko zalaganje nasih momaka ,nego sto se polemise o tome ko bi napunio dvoranu.Ok slazem se da je trebalo biti vise ljudi,al po meni to je u neku ruku bilo olaksavajuca okolnost za nase rukometase,jer su igrali pod manjim pritiskom.Sjetimo se samo Madjarske kada smo bas pali na psiholoskom planu,jednostavno puna skenderija je tada sputala jednu sjajnu generaciju da ode na veliko takmicenje.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.