FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rammstein
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 19:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koja demagogija :lol: :lol: :clap: jest, bježe eno opšte rasulo :tokralju:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 07 jun 2014, 20:08

Ma kod vas u akademiji ne znaju nemaju mjesta koliko djece dolazi svakodnevno...;)
Mićo je Fićo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2014, 20:19

mali hasković djeluje toliko napredno, pametno, ono pozitivno drsko i samopouzdano da mislim da se vrlo teško može desiti da ne postane igračina. a mi moramo obezbjediti da to bude kod nas i da imamo koristi od toga.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 jun 2014, 20:33

rammstein je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koja demagogija :lol: :lol: :clap: jest, bježe eno opšte rasulo :tokralju:
Udari se nogom u guzicu i na svoju temu pitarčiću.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 jun 2014, 20:37

Mi imamo puno razloga biti zadovoljni i ponosni. Drugi imaju puno razloga biti zavidni i ljubomorni. Iz te ljubomore izvire jal i zloba. Ali nema potrebe ulaziti u diskusiju.
Danas sam pregledao obje utakmice.Kadeti rutinski,s pola snage.Juniori takmicarski,zrelo,jako,odgovorno.
Ljudi koji vode nas klub kazu da ce vecina igraca koji izlaze iz juniora potpisati ugovore i prukljuciti se prvom timu.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 jun 2014, 20:46

Grebenar, Kasic i Haskovic odlicni igraci, jos bih dodao Mekica i naravno Dadu, vrhunski je odigrao.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 07 jun 2014, 20:47

FKZ1921 je napisao/la:Mi imamo puno razloga biti zadovoljni i ponosni. Drugi imaju puno razloga biti zavidni i ljubomorni. Iz te ljubomore izvire jal i zloba. Ali nema potrebe ulaziti u diskusiju.
Danas sam pregledao obje utakmice.Kadeti rutinski,s pola snage.Juniori takmicarski,zrelo,jako,odgovorno.
Ljudi koji vode nas klub kazu da ce vecina igraca koji izlaze iz juniora potpisati ugovore i prukljuciti se prvom timu.
Kašić, Mekić, Hasković po meni danas najbolji.

Od kadeta bih Mujagića (9) izdvojio.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 jun 2014, 20:58

fkzeljeznicarba je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Mi imamo puno razloga biti zadovoljni i ponosni. Drugi imaju puno razloga biti zavidni i ljubomorni. Iz te ljubomore izvire jal i zloba. Ali nema potrebe ulaziti u diskusiju.
Kašić, Mekić, Hasković po meni danas najbolji.

Od kadeta bih Mujagića (9) izdvojio.
ovog mujagica nam otima fener,sad koliko je tu kod nas makar 2 god trebali bi dobiti oko 60k eura
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jun 2014, 21:07

Bas sam htio pitati ko je devetka...
Svidja mi se borbenost, osim ovih nabrojanih mi je zapao za oko. Tacno tip igraca koji cijene i publika i vole treneri

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 jun 2014, 21:10

Meni ona trica kod Rudara bila ponajbolji igrac u utakmici kadeta.. Kod nasih dobar onaj spic i stoper sa brojem 5.. Kod juniora me jedino inpresionirao Haskovic, bar od ovih koji nisu vec potpisali za prvi tim.. Dino komotno moze odigrati u najmanju ruku na nivou Jamaka ako ne i bolje.. Sve mi se vise svidja ideja da se sansa daje mladim igracima a ne amaterima kojima nije stalo da budu kvalitetni i uspjesni vec im je stalo da uzivaju u porocima nesvojstvenim profesionalnim sportistima..

Cestitke omladincima..

p.s. Jeli oni japanci snimaju o svabi neki dokumentarac ili??
BUDI ŽELJO !!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 jun 2014, 21:12

Kod juniora su svi odigrali dobro.Osim Dade, koji je tu van konkurencije,standardno dobri su Memija,Dino H.,Kasic.
Ali,Mekic je odigrao odlicnu utakmicu.Zadnji vezni,borac,ratnik,a zna lopte.Takvih igraca danas svima treba.
Kod kadeta je briljantan Mujagic,bomba. Mali(mada nije nimalo mal)je 98.godiste,od naredne sezone odmah prelazi u juniore.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 07 jun 2014, 21:40

FOTO: Slavlje Željinih omladinaca

http://fkzeljeznicar.ba/foto-slavlje-ze ... naca/8973/" onclick="window.open(this.href);return false;

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 07 jun 2014, 22:01

Kašić odlican igrac,kao mali je poceo u konjickom igmanu,tu sam ga gledao par puta i vidjelo se da decko ima potencijala i sreca stari ga odveo gore na vrijeme i evo sad medju najboljim,odlican igrac a i manijak pravii !!! ;)
Manijaci Zeljini

ultrahell24
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la ultrahell24 » 07 jun 2014, 22:09

SarajlijaTM je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Slavlje na Grbavici, omladinci podigli trofeje prvaka BiH
http://fkzeljeznicar.ba/slavlje-na-grba ... -bih/8962/" onclick="window.open(this.href);return false;
Strasna reklama za skolu fudbalu želje!!!
Uzela djeca sve sto se moglo uzeti. Sad sam ih gledao, ima tu finih igraca, aferim. A jos kad skontas da u zelji imaju mogucnost prvog tima, treniraju u centru grada, dobivaju natkriveni teren iza istoka i jos 2 iza zapada, postaje sve jasnije zasto akademci traze ispisnice i prestaju slusati pricu o kulama i gradovima.

P. S. - ne odgovarajte piscu, piticu & ostalim selimovicevim potrckatalima, tu su da provociraju, pljuju i sve kontra nas. Samo to sto su pitari je razlog zasto nisu relevantna i bitna njihova misljenja
:lol: :lol: klasicna prica suplja kao vaseg ajfela,kojem vjerujete a znate nista od toga :lol: vi ste ubjedljivo najljubomorniji i toliko zlobni da to nije normalno,i licno najvci dusmani koje mozemo imat,pored vas dusmani nam netrebaju! Slavite zubandan il kako vec to zovete ovdje bas onako smijeno i jadno,i da upravu ste nasa akademija je ocajna svi hoce u Zelju a realnost cete vidjeti uskoro na svim frontovima

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 22:09

ultrassa1921 je napisao/la:Kašić odlican igrac,kao mali je poceo u konjickom igmanu,tu sam ga gledao par puta i vidjelo se da decko ima potencijala i sreca stari ga odveo gore na vrijeme i evo sad medju najboljim,odlican igrac a i manijak pravii !!! ;)

Ja sam ga primjetio još predprošle godine na bjelašnici. Da li mu je sad izlazna sezona ili može još igrati za juniore.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 07 jun 2014, 22:12

JosipBukal je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:Kašić odlican igrac,kao mali je poceo u konjickom igmanu,tu sam ga gledao par puta i vidjelo se da decko ima potencijala i sreca stari ga odveo gore na vrijeme i evo sad medju najboljim,odlican igrac a i manijak pravii !!! ;)

Ja sam ga primjetio još predprošle godine na bjelašnici. Da li mu je sad izlazna sezona ili može još igrati za juniore.
95 je,dakle izlazna
Manijaci Zeljini

jahija

Post Postao/la jahija » 08 jun 2014, 06:55

ultrahell24 je napisao/la: :lol: :lol: klasicna prica suplja kao vaseg ajfela,kojem vjerujete a znate nista od toga :lol: vi ste ubjedljivo najljubomorniji i toliko zlobni da to nije normalno,i licno najvci dusmani koje mozemo imat,pored vas dusmani nam netrebaju! Slavite zubandan il kako vec to zovete ovdje bas onako smijeno i jadno,i da upravu ste nasa akademija je ocajna svi hoce u Zelju a realnost cete vidjeti uskoro na svim frontovima
Vama Vaše, ako ga imate bilo šta vašeg nama naše, nama ne treba kinez daa bi bili šampioni mi imamo svoju strategiju proizvodnje i prodaje igrača, i oslanjamo se na naše snage u klubu i oko kluba i baš ste nam VI interesantni kao lanjski snijeg ako ga je i bilo eto i bilo bi fino da te frontove podastireš naa svojoj temi, jer to nas ne zaanima nit nas zanimte Vi, još trebate pure pojesti da bi dostigli naš nivo.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 08 jun 2014, 09:37

jahija je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la: :lol: :lol: klasicna prica suplja kao vaseg ajfela,kojem vjerujete a znate nista od toga :lol: vi ste ubjedljivo najljubomorniji i toliko zlobni da to nije normalno,i licno najvci dusmani koje mozemo imat,pored vas dusmani nam netrebaju! Slavite zubandan il kako vec to zovete ovdje bas onako smijeno i jadno,i da upravu ste nasa akademija je ocajna svi hoce u Zelju a realnost cete vidjeti uskoro na svim frontovima
Vama Vaše, ako ga imate bilo šta vašeg nama naše, nama ne treba kinez daa bi bili šampioni mi imamo svoju strategiju proizvodnje i prodaje igrača, i oslanjamo se na naše snage u klubu i oko kluba i baš ste nam VI interesantni kao lanjski snijeg ako ga je i bilo eto i bilo bi fino da te frontove podastireš naa svojoj temi, jer to nas ne zaanima nit nas zanimte Vi, još trebate pure pojesti da bi dostigli naš nivo.
Daleko ste dogurali sa tim vasi, nivoom,posebno u evropu gdje vam je prolazak jednog kola naucna fantastika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2014, 09:38

Nemoj potezati evropu jer imate puno više aferima od nas. Samo će se bezveze razvući bespotrebna diskusija.
DRUG NEBI TI PUNCA

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 08 jun 2014, 09:45

bagrcavi je napisao/la:Nemoj potezati evropu jer imate puno više aferima od nas. Samo će se bezveze razvući bespotrebna diskusija.
Normalno da imamo kad igramo duplo vise trkmi i evropi od vas,imali smo vise odova,prolazili vise kola izbacili ste lilestroma i serifa samo za sve ove godine i o tome se nema sta pricati uopste

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.