Imas pravo na misljenje, al znam momka, a znam i glavne sponzore oko kluba, pa sad, ako ti hoces vjerovati da bi Široki pustio igraca koji ima jos 4 godina ugovora, standardni prvotimac, jedva 20 godina, mladi reprezentativac, realno za sitnis bez ikakvih bonusa i naknada od iduceg transfera i bez ikakve potrebe s obzirom da se i ove godine igra u Europi i lako ce se zaraditi tih 70 000 samo nastupom u jednom pretkolu, a vec se prethodno zaradila dobra lova na prodaji Marica u Dinamu, ha u redu.jandro je napisao/la:navijač sam rijeke i mogu ti sa sigurnošću reći da cifra nije ni približna ovoj kojoj si rekao. mi smo ovu zimu tražili lijevog beka i to nam je bio gorući problem. na kraju smo doveli jednog igrača iz austrije beč (znači ekipe koja je igrala u ligi prvaka) i bila su natezanja oko cijene. austrija je htjela 500 000 eura, naši nisu nudili više od 250 000-300 000. na kraju su se dogovorili ispod 300 000. i do sada je to bio najskuplji igrač koji je došao u rijeku od kada je kod nas novi vlasnik. nedavno se pričalo po novinama da nam je trebao doći jedan igrač iz victorie guimmaraes (ekipe s kojom smo ove sezone igrali u skupinama EL), ali da je zapelo jer je odšteta bila oko 400 000, a i ovaj igrač je tražio 500 000 eura godišnje. tako da garantiram da ni blizu 400 000 niste dobili. slažem se da je 70 000 eura malo, ali uvrh glave kažem 120 000 tisuća. ako i toliko.BurningLegion je napisao/la:Cifra je oko 400 000 EUR, ne manje.
Nisam nista cuo da je odbio poziv u reprezentaciju. Tko to mu moze garantirati da ce igrati za Hrvatsku, kad je bio pozvan uopce? Mislim da ljudi debelo naklapaju. Sad, ukoliko se pokaze u Rijeci, postane standardan, ne sumnjam da ce HNS baciti udicu jer RIjeka je kvalitetan klub danas s dobrom momcadi, no trenutacno je daleko od toga.
Ali svakako da je u konacnici na Spikicu da odluci sto je najbolje za njega i sto zeli. Najbitnije je da je on osobno zadovoljan svojim odabirom i da je to ono sto hoce, mislim da nitko ni od kojeg igraca ne moze vise ocekivati.

Al eto, jest glupo da se ne izlazi sa realnim, stvarnim ciframa u javnost.
Android je napisao/la:Nije,i ne vjerujem da hoce posto sad na stoperskoj poziciji imamo Lastru,Brekala i bracu DzidicBanana je napisao/la:Jel' potpis'o Pandža za vas?
Ivica je izgubljen vjerujem do polusezone makar.