koji si ti likMomcino imas mahanje iz šehera

Moderator/ica: Pasha
koji si ti likMomcino imas mahanje iz šehera
Toliko ne može stat' u Skenderiju, ni blizu.Adi_Zepce je napisao/la:Čestitke stvarno momcima na borbi. Kada su oni poveli s 4 razlike u nastavku, govorim burazu gotovi smo, kad bosanski inat i srcanost proradise. Svaka cast i Markovicu na taktici i na onim rijecima :"Pobjedit cemo Island i gore"
P.S Veliki minus za sarajevsku publiku. Moralo je to da bude barem 10.000 gledatelja.
To je odraz drustva. Kod nas se na koridi skupi 300.000 ljudi, a u pozoristu jedva 20ak. Tako ti je i na sportskim događajima. Tu dođe 3-4.000 u super vaznoj utakmici, a na koncert cajki i sunda dođe preko 10.000Sabinho je napisao/la:Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo.Sramotno hebo vas fudbal vise
na koga mislis s tim "vi sabani" ja sam iz zenice i bio sam na vecini utakmica al nisam burzuj da idem na gostovanja ... izvini boga ti, samo gospoda ide na gostovanja i nema seljakljukapisac je napisao/la:Vi sabani ste otjerali mnoge sa tribine kad reprezentacija igra.Braveheart23 je napisao/la:Dobro je pa nije kisa padala , bilo bi jos manje ljudi. (odma se sjetim BiH- Litvanija kvalifikacije u fudbalu).
pa vi niste zasluzili da budete glavni grad kamo li da se neke utakmice igraju kod vas ccccccccccc
Prije sam isao uvijek i na fudbal i na kosarku i na rukomet. Nikad necu zaboraviti kosarku i utakmice protiv Hrvatske i Litvanije u Skenderiji, ili rukomet protiv Makedonaca isto tako. Tad nije postojao BHF ali je atmosfera bila fenomenalna.
Radi seljadije sam odavno prestao ici u Zenicu. Reprezentaciju pratim samo na gostovanjima gdje spojim utakmicu i turisticki obliazak.
Ono u Zenici je postalo veca papanijada od koride. Da se zenicani ne uvrijede, ne mislim na njih nego na ono sve sto se sjati taj dan u grad.
Kosarku i danas ispratim jer volim taj sport i zato sto sam ga trenirao nekad davno.
Da nije tako, ni na to ne bih isao.
Bolje da i ne govorim kakve sam scene zaticao u wc-u u skenderiji.
O ponasnju na hodnicima gdje pijane seljacine iz bhf-a guraju djevojcicu od 4 godine i slicnim stvarim necu dalje pricati na ovoj temi.
U zadnje vrijeme pojavio se veliki broj ljudi koji sport uopšte ne doživljava kao bitnu stvar u životu, pa tako ni za iskazivanje patriotizma.zizu1991 je napisao/la:Tako je to. Nemojte vi radi seljačina ići pratiti reprezentaciju, pa nemojte radi toga što nije bio jak marketing pred utakmicu baraža, pa onda vam puno 10KM, a svi trošite toliko dnevno na svoje za*ebancije.
Nabijem vas na patriotsku ...![]()
Momcima svaka čast iako nisam mogao gledati utakmicu iz razloga što sam bio na poslu. Kapa do poda i krimosu Markoviću i ostaloj kompaniji koja se sjatila oko rukometne vrste a koju su prosvijetljene Sarajlije vidjele te odlučile bojkotom iskazati nezadovoljstvo i ukazati na sve nepravilnosti koje se dešavaju u strukturama Saveza.
Baš ste im ga šuknuli. Naj ste mi jači.
A gdje spada onih 10%?pisac je napisao/la:90% na zalost.
U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.
Ma to je nafuravanje samo na jedan sport pa onda pokusavaju predstaviti da smo ludi za svim rep.selekcijama ,kosarkasi igraju Euro u Sloveniji a bude nasih navijaca koliko i latvijskih, dok na jednu fudbalsku prijateljsku u Sloveniji u Februaru dodje desetak hiljada. Po povratku kuci sad vidim hvala Bogu kafici puni, nargilice se valjaju a svima puno 10km.Adi_Zepce je napisao/la:To je odraz drustva. Kod nas se na koridi skupi 300.000 ljudi, a u pozoristu jedva 20ak. Tako ti je i na sportskim događajima. Tu dođe 3-4.000 u super vaznoj utakmici, a na koncert cajki i sunda dođe preko 10.000Sabinho je napisao/la:Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo.Sramotno hebo vas fudbal vise
joj sto ne mogu ovakvih likovaTMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumuPa nije Sarajevo na kraj svijeta
bili su,da nije njih i parter bi bio poluprazan.TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumuPa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu
IronMany je napisao/la:A gdje spada onih 10%?pisac je napisao/la:90% na zalost.
U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.
Takvi k'o ti? Fini, nekonfliktni, kulturni toliko da za 90% navijaca koji dodju u Zenicu kazu da su papani, a da pri tome niti pojma nemaju o kakvim se ljudima radi!
Jel to to pisac ?
Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?
Ljudi idu u Brazil na tekmu,a vama tesko doci u Sa..sta cemo sad ..forum patriotesemir01 je napisao/la:joj sto ne mogu ovakvih likovaTMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumuPa nije Sarajevo na kraj svijeta
![]()
nekome se isplati iz Tuzle Zenice... doci u Sarajevo pfffff samo da se vi koji zivite u Sarajevu opravdate a ne mozete jer Sarajevo ima najveci broj stanovnika
tako da ne pisi gluposti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.