Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Toliko gluposti na jednom mjesto odavno nisam pročitao.krmpotich je napisao/la:Da se ne lažemo uz dužno poštovanje ja bih ukinuo ženski tenis. 85% igračica ne može zadržati svoj servis, to je neka osnova u tenisu. Da ne ulazim u detalje, totalno smiješno u poređenju sa muškim tenisom. Na početku godine bude broj 2, i nakon 10 mjeseci je na 63 mjestuKada jedna igračica u odlučujućem setu ima 5:1 i servis za meč i izgubi sa 5:7 to je jednostavno za spuštanje zastora. Odite kuhati špagete
Ne bih se slozio. Pa covjek bas pogodio sa svime.HercegovinaBosna je napisao/la:Toliko gluposti na jednom mjesto odavno nisam pročitao.krmpotich je napisao/la:Da se ne lažemo uz dužno poštovanje ja bih ukinuo ženski tenis. 85% igračica ne može zadržati svoj servis, to je neka osnova u tenisu. Da ne ulazim u detalje, totalno smiješno u poređenju sa muškim tenisom. Na početku godine bude broj 2, i nakon 10 mjeseci je na 63 mjestuKada jedna igračica u odlučujućem setu ima 5:1 i servis za meč i izgubi sa 5:7 to je jednostavno za spuštanje zastora. Odite kuhati špagete
![]()
Ma dobro to. Covjek je prije svega mislio na jako slab kvalitet igre. Mada je tenis sport gdje su zene kolko-tolko gledljive. Ali fudbal i kosarku im treba zabraniti da igraju.HercegovinaBosna je napisao/la:Zato što ne može sačuvati svoj servis treba ukinuti ženski tenis i to je kao nešto pametno napisano ?
Ma uglavnom su teniserke visoke. 175-180. A ima ih i poput Sharapove oko 190.darker10 je napisao/la:To sto ne mogu zadrzat servis nije do njih vec je od Boga dano.Kako ce zivota ti zadrzat svaki servis kad ima u njoj 160cm i 50 kg.Ne moze servirat ni 160km/h.Jedino sto mi smeta je to da uopste ne rade na preciznosti kad vec ne mogu osamarit tu lopticu.Recimo udara drugu servu 130km/h po sredini servis polja
Azaranke nije vrhunska ? Ma daj!!darker10 je napisao/la:Od tih su samo Serena i Sharapova vrhunske.
Nekonstantnost je glavni razlog nekvalitetnog tenisa u zenskoj konkurenciji. Previse naglih padova u igri tokom meca iz gema u gem, iz seta u set i tako kod skoro svake teniserke bez obzira na ranking. Osvaja gem sa 5 winnera a onda gubi sa 5 neiznudenih upravo zato bude puno brejkova jer servis ako ti ne pomaze sigurno ni ne odmaze. Ove oscilacije su rjeda pojava kod muskaraca shodno tome i kvalitetniji tenis.HercegovinaBosna je napisao/la:Trenutno u ženskom tenisu ima najmanje 10 vrhunski igračica. Od Serene, Azarenke, Simone, Ane i tako dalje...
Sve bolji mečevi iz godine u godinu. Današnje finale je pokazalo kakav se tenis igra trenutno u ženskom tenisu.
Ženski tenis nikad nije bio gori od kako ga ja pratim, a mislim da ga pratim dovoljno dugo da bih mogao ocjenjivati. Jadan je tenis u kojem Bartoli osvaja slamove.HercegovinaBosna je napisao/la:Sve bolji mečevi iz godine u godinu. Današnje finale je pokazalo kakav se tenis igra trenutno u ženskom tenisu.
+1Virtu4l je napisao/la:Ženski tenis nikad nije bio gori od kako ga ja pratim, a mislim da ga pratim dovoljno dugo da bih mogao ocjenjivati. Jadan je tenis u kojem Bartoli osvaja slamove.HercegovinaBosna je napisao/la:Sve bolji mečevi iz godine u godinu. Današnje finale je pokazalo kakav se tenis igra trenutno u ženskom tenisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.