to je bila baš dobra tekma,Tuzlanska regija je uvijek proizvodila mnogo talenata,samo ova generacija Željinih kadeta je mnogo kvalitetnija nego tad,jer su došli Behram iz Veleža,(kažu da je to novi Miske a i gledao sam ga mali je strašan talenat),Grebenar iz Viteza itd,uglavnom skoro sve najbolje iz BiH je došlo plus nekoliko lokalnih momaka, a ostavili su konkurenciju skoro na dvocifrenom zaostatku..TzBulevar87 je napisao/la:Da da, oni što su ih prošle godine klepili u finali pionirskog državnogŽeljooooo je napisao/la:Druže,da si ti živ i zdrav kadeti Željezničara su ubjedljivo prvaci BiH,ovo što si ti postavio je takmičenje na nivou entiteta,ja ne znam ni sa kakvim sastavom je Željo igrao na tom entiteskom takmicenju..TzBulevar87 je napisao/la:http://****/kadeti-slobode-savl ... e-ns-fbih/
Ovo su malci koji dvije godine zaredom siluju vršnjake iz Željezničara (prošle godine kao pinori osvojili prvenstvo i to na Grbavici)
sve najbolje
zaboravio sam da dodam da sam u toj finalnoj utakmici pionira primjetio igrača Slobode mislim da se zove Amar Suljić mali je talenat samo takav..