FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Željooooo » 07 jun 2014, 19:57

TzBulevar87 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:http://****/kadeti-slobode-savl ... e-ns-fbih/

Ovo su malci koji dvije godine zaredom siluju vršnjake iz Željezničara (prošle godine kao pinori osvojili prvenstvo i to na Grbavici) :kafa:
Druže,da si ti živ i zdrav kadeti Željezničara su ubjedljivo prvaci BiH,ovo što si ti postavio je takmičenje na nivou entiteta,ja ne znam ni sa kakvim sastavom je Željo igrao na tom entiteskom takmicenju..
sve najbolje
Da da, oni što su ih prošle godine klepili u finali pionirskog državnog :wave:
to je bila baš dobra tekma,Tuzlanska regija je uvijek proizvodila mnogo talenata,samo ova generacija Željinih kadeta je mnogo kvalitetnija nego tad,jer su došli Behram iz Veleža,(kažu da je to novi Miske a i gledao sam ga mali je strašan talenat),Grebenar iz Viteza itd,uglavnom skoro sve najbolje iz BiH je došlo plus nekoliko lokalnih momaka, a ostavili su konkurenciju skoro na dvocifrenom zaostatku..
zaboravio sam da dodam da sam u toj finalnoj utakmici pionira primjetio igrača Slobode mislim da se zove Amar Suljić mali je talenat samo takav..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jun 2014, 19:59

Željooooo je napisao/la:

Ovo su malci koji dvije godine zaredom siluju vršnjake iz Željezničara (prošle godine kao pinori osvojili prvenstvo i to na Grbavici) :kafa:
Druže,da si ti živ i zdrav kadeti Željezničara su ubjedljivo prvaci BiH,ovo što si ti postavio je takmičenje na nivou entiteta,ja ne znam ni sa kakvim sastavom je Željo igrao na tom entiteskom takmicenju..
sve najbolje
Jest samo sto mi ne mkuemo igrat u toj ligi gdje su vasi uzeli s obzirom da su nam i mladje kategorije prebacili u federalnu...pvo je samo dokaz da nisu fer prwma mladjim kategorijama zob toga jer je prvi tim ispao iz lige
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2014, 20:06

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 07 jun 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jun 2014, 20:07

SaltCityAttack je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:

sve najbolje
Jest samo sto mi ne mkuemo igrat u toj ligi gdje su vasi uzeli s obzirom da su nam i mladje kategorije prebacili u federalnu...pvo je samo dokaz da nisu fer prwma mladjim kategorijama zob toga jer je prvi tim ispao iz lige
u pravu si,to je glupost,jedne godine je bio slucaj da su omladinci neke ekipe osvojili ligu a seniori ispali iz lige i odmah su i te omladince poslali u nižu ligu,gdje prestaje logika počinje Bosna..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 07 jun 2014, 20:24

ko kaze da nemamo semafora :mrgreen: :mrgreen: slika

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 jun 2014, 20:59

Jel to onaj Sicin semafor ? :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2014, 22:06

Miroslav Ćiro Blažević, sa kojim je Sloboda ušla u Premiejr ligu, se već nekoliko dana nalazi u Zagrebu, a ovdašnjim medijima je potvrdio da je u stalnom kontaktu sa Azmirom Husićem, ali da dogovor o saradnji još uvijek nisu definisali.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2014, 22:15

wobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakva ce ovo drama da bude..samo jos malo :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 07 jun 2014, 22:25

Imat cemo u julu il augustu nezz sad kosarkasku reprezentaciju i et tada svima treba pokazati ko je najaca dovranska pubilka u drzavi, napravit ludilo. Imat cemo svoju priliku napunit Mejdan i zapalit ga ludilom.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jun 2014, 23:31

TRUST je napisao/la:Imat cemo u julu il augustu nezz sad kosarkasku reprezentaciju i et tada svima treba pokazati ko je najaca dovranska pubilka u drzavi, napravit ludilo. Imat cemo svoju priliku napunit Mejdan i zapalit ga ludilom.
Što se tiče bilo kojeg sporta,svaka reprezentacija koja je došla u Tuzlu je bila maksimalno ispoštovana.Sjetite se samo U-21 reprezentacije,na Bilinom,Koševu,Grbavici jedva 200 ljudi,dođu u Tuzlu pun Tušanj!! Ne sumnjam da će tako biti i u koliko bi došla neka druga reprezentacija iz nekog drugo sporta.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jun 2014, 23:47

TRUST je napisao/la:Imat cemo u julu il augustu nezz sad kosarkasku reprezentaciju i et tada svima treba pokazati ko je najaca dovranska pubilka u drzavi, napravit ludilo. Imat cemo svoju priliku napunit Mejdan i zapalit ga ludilom.
kad se sjetim.. :bih:

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 jun 2014, 23:58

ako se ovako nastavi sa prikupljanjem novca za semafor skupice se i vise nego sto nam je potrebno :D
nastavimo sa skupljanjem u caffe bar Arena Kazan Mahala !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 jun 2014, 00:02

fukarezv je napisao/la:ako se ovako nastavi sa prikupljanjem novca za semafor skupice se i vise nego sto nam je potrebno :D
nastavimo sa skupljanjem u caffe bar Arena Kazan Mahala !

:thumbup: :clap:

momci ba,okanite se Sarajeva i sli.tome ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 jun 2014, 00:49

Gorki je napisao/la:
kad se sjetim.. :bih:

[youtube][/youtube]
Ojj kad se sjetim ovog, atmosfera u Mejdanu je bila Bozeee. Fukare i Fanatikosi zajedno navijali, dvorana puna ko sibica i kao slag na kraju, pobjeda :D
Jedan grad, jedna ljubav!

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 08 jun 2014, 01:23

evo navijac sarajeva donirao 50 eura za semafor hvala mu puno ;)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2014, 01:28

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jun 2014, 02:30

adnan25emy je napisao/la:evo navijac sarajeva donirao 50 eura za semafor hvala mu puno ;)
Pa pd naseg Goge drug svaka mu cast..ma jarane i ja sam recimo donirao i isao na crvenr nlci koje se organizuju u USA za velez..nema to veze sportski rivali jesu i navijacki ali opet kad treba pomoc.takvi klubovi i navijaci razmisljaju drugscije..
Ja nikad nebi pozelio da se desi nekom nasem rivalu ono sto se nama desilo..koliko god da ih ne volim ipak zelim jedino da ih na sportskim terenima i tribinama deremo a nikako da potonu

Nego i ja nekom moram poslat western unionom za semafor.i.naravno clanarina za udrizenje za narednu sezonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 jun 2014, 05:16

Sada mozda malo iskocim iz teme jer prica se najvise o semaforu, mene interesuje i bode mi oci toliko, ono par stolica na sredini sjeverne tribine i nepremazan beton sto stoji kad ce se ono zavrsit? :cry:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 jun 2014, 05:45

fukarezv je napisao/la:naši pioniri na turniru u Kitzbühel /Austria odigrali prvu tekmu:
FC BAYERN MUNCHEN 0-0 FK SLOBODA TUZLA
bravo momci :pray: :pray: :pray:
Znas li mozda kako su igrali kolo prije sa Young Boysima?

slika
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 08 jun 2014, 09:43

SaltCityAttack je napisao/la:
adnan25emy je napisao/la:evo navijac sarajeva donirao 50 eura za semafor hvala mu puno ;)
Pa pd naseg Goge drug svaka mu cast..ma jarane i ja sam recimo donirao i isao na crvenr nlci koje se organizuju u USA za velez..nema to veze sportski rivali jesu i navijacki ali opet kad treba pomoc.takvi klubovi i navijaci razmisljaju drugscije..
Ja nikad nebi pozelio da se desi nekom nasem rivalu ono sto se nama desilo..koliko god da ih ne volim ipak zelim jedino da ih na sportskim terenima i tribinama deremo a nikako da potonu

Nego i ja nekom moram poslat western unionom za semafor.i.naravno clanarina za udrizenje za narednu sezonu
Jedno je biti rival i konkurent,a drugo je zeliti nekkom propas,zlo i slicne stvari

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.