FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
strah nas je, pohotni ste mnogoBuu je napisao/la:Osjeti se velika nervoza u vasim odgovorima, ne znam zbog cega ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Buu je napisao/la:Osjeti se velika nervoza u vasim odgovorima, ne znam zbog cega ?
jbg mi ne plusiramo redovno kao vi

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Zato sto smarate godinama virsle i sl sad vam bog vratio jos gore,propadate lagano sve sto je ajfel rekao ostvario jeBuu je napisao/la:Osjeti se velika nervoza u vasim odgovorima, ne znam zbog cega ?

Odkud ti vrijeme da razmisljas o nasem klubu ?Buu je napisao/la:Osjeti se velika nervoza u vasim odgovorima, ne znam zbog cega ?
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Oni su ublehe kao i tan,zato je Ajfel majstor i on samo mize da pulsira i da ostvari sve sto obca posebno da usta razvaliBuu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?

Bogami smo ovdje bili tanki proteklih godinaultrahell24 je napisao/la:Zato sto smarate godinama virsle i sl sad vam bog vratio jos gore,propadate lagano sve sto je ajfel rekao ostvario jeBuu je napisao/la:Osjeti se velika nervoza u vasim odgovorima, ne znam zbog cega ?dovdite te vase najbolje omladincemda odigraju koju sa nasom akademijom da vam pokazemo gdje vam je mjesto,i rez mladjih kategorija nemaju veze,rez nije vazan vc da skola il akademija izbaci jednog mozda dva vrhunska igraca

Ubi ti argumentimaultrahell24 je napisao/la:Oni su ublehe kao i tan,zato je Ajfel majstor i on samo mize da pulsira i da ostvari sve sto obca posebno da usta razvaliBuu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Mogu ako bude vodeUltraDobrinja je napisao/la:Kod nas se bar pare mogu oprat,oni tamo mogu jedino ves na ruke oprat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
To legendo tako je evo godinama Fukare drze lwkcije Hordama,drze nam casove navijanja,posebno na gostovanjimawienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()

-
- Kontakt:
divoviultrahell24 je napisao/la:Pogledaj klipove Hz i ovaj npr sa finala kupa pa cs vidjeti da smo za tvoje fukare jedna gigantska grupa,HZ oragnizovano odavno repke ne prate i odleprsaj sta ti znas sta su navijaciwienultras je napisao/la:valjda navijate za svoju reprzentacijupisac je napisao/la:Kakve veze ima reprezentacija sa TM i HZ?

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
pa ja sam pitar ali svaka vam cast pitari moji kako vas nije stidultrahell24 je napisao/la:To legendo tako je evo godinama Fukare drze lwkcije Hordama,drze nam casove navijanja,posebno na gostovanjimawienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
mejdan bi u tuzli bio krcat,5,6 hiljada ljudi,internet huliganuultrahell24 je napisao/la:To legendo tako je evo godinama Fukare drze lwkcije Hordama,drze nam casove navijanja,posebno na gostovanjimawienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()

- Evolution87
- Kontakt:
tako je dijasporac, hajd sad kod svabe na arbajtwienultras je napisao/la: divovipola miliona ljudi,nemogu dvoranu napuniti,
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Glupko kakvveze broj u dvorani i rukomet ima sa HZ mi repke org nikad nismo pratili a razlog su upravo sabani kao ti i slicne koride i vasari kakvi budu u Tz i Zenici i tu HZ se nikad nisu vidjele vozdra huligani,najbolji navijaci na svijetu,inace su fukare poznate po brojnosti posebno na gostovanjimawienultras je napisao/la:mejdan bi u tuzli bio krcat,5,6 hiljada ljudi,internet huliganuultrahell24 je napisao/la:To legendo tako je evo godinama Fukare drze lwkcije Hordama,drze nam casove navijanja,posebno na gostovanjimawienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota![]()

isto ko i ovaj iznad njega, ubleha ovo, ubleha ono...a na kraju sve uradjeno, bolje vi u svoju avliju gledajte gdje imate i vecih problema od nas...a mi cemo se brinuti za dinu feninga, ibrakovica, tana i zamazivanje ociju, komazeca, nepostojece akademijepile87 je napisao/la:Ubi ti argumentimaultrahell24 je napisao/la:Oni su ublehe kao i tan,zato je Ajfel majstor i on samo mize da pulsira i da ostvari sve sto obca posebno da usta razvaliBuu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
nemoj da se odma vrijedjas huliganu
to sto si ti malo prigl....p i svatas bukvalno stvari tvoj je problem ja nisam ni reko da idete organizovano,sa zastavama sarajeva djecace.
ko hoce skontace,ti neces nikad

Re: Odg: FK Sarajevo
Stvarno nam je grozna situacija u klubu, nikad gora od rata na ovamo. Sreca pa ima dobronamjernih strumfova da nam otvore oci 

HALO IZBJEGLI TEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAwienultras je napisao/la:nemoj da se odma vrijedjas huliganuto sto si ti malo prigl....p i svatas bukvalno stvari tvoj je problem ja nisam ni reko da idete organizovano,sa zastavama sarajeva djecace.
ko hoce skontace,ti neces nikad
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Pa niko nije rekao da se raspadate ni da mi nemamo svojih problema a i dinu feninga ste vi prozvali dino fening....prica je bila o tome da su neki momci napustili akademiju sto ocigledno i jeste slucaj!collector je napisao/la:isto ko i ovaj iznad njega, ubleha ovo, ubleha ono...a na kraju sve uradjeno, bolje vi u svoju avliju gledajte gdje imate i vecih problema od nas...a mi cemo se brinuti za dinu feninga, ibrakovica, tana i zamazivanje ociju, komazeca, nepostojece akademije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, BeYaZ, deda, Evander, Haksss, inzomni, kupus army, ledesma, LegendKiller, mercurial, miguelramos, r3m1, rimljanin90, stokastoka23, ubipara, USB, Venom, ZaZelju i 189 gostiju.