FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2014, 21:26

Ako ima nekih muljaža sa akademijom to svakako nije dobra stvar, kažem AKO, jer je tu priču plasirao komšija koji inače imaju običaj da takve stvari i pokreću. Vidim tamo ne drugoj temi kao nas optužuju da omalovažavamo neke poteze njihovog rukovodstva i dovođenje igrača, pa ih samo pitam šta su oni pisali o novom statutu, partnerstvu sa englezima, dolasku Tana i igrača tipa Komazec, Jajalo, Stojčev i ostali?

Od same akademije, i izbacivanju igrača iz iste u skorije vrijeme ne očekujem mnogo, više očekujem od ovih mladih igrača koji su sa prvim timom sa posebnim akcentom na Farisa i Samira. Spominju se tu neki igrači koji odskaču u ovoj U-19 selekciji, ali treba sačekati sa njima.... Mladi su to momci bolje im je da konstantno igraju omladinsku ligu i turnire nego da sjede na klupi prvog tima.

DA se vratim na početak, ako ima nekih nepravilnosti i neopravdanog odlazaka igrača vjerujem da će se tome brzo stati u kraj. Jer valja Tanu račun polagati.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jun 2014, 21:28

hahahah joj strumfova kriju svoje jade u avliji ko fol ubleha ovo ono hahaha zadnji atomi snage dodje im vrli turkovic iz lovcena amaw i ajfel im ublehe bacaju nakim titulama i bogate sebe a nama dosli o tanu prican i ostalim stvarima jos kad ih tomica i zola ispale bit ce opet ubleha selimovic ibrak i tan hahaha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 21:33

kakva sijurija i razmisljanje... s one strane
akademija radi svega 4 mjeseca!
selekcija igraca nije obavljena, a za razultate ce treneri odgovarati tek za sezonu ili dvije!
u akademiji koja se (vjerovali komsije ili ne) pocinje graditi ce biti i restoran sa specijaliziranom ishranom za fudbalere, zatim dodatci ishrani, te 24h uređen sportski zivot igraca ,.. spavanje u 10 i tako to :)

za sada akademci su ispunili i vise nego sto se ocekivalo, tj selekcija u20 koja je u rijeci prikazala sav svoj talenat...
momci se jos uvijek uigravaju i tek sad prolaze prave pripreme
ako ko misli da ne pricam istinu, neka pogledaju npr. trbusni zid radovca i farisa h prije i poslije dolaska ovog programa za rad :)

sve ce na svoje doci, dva momka koja su otisla, jednom je recen da se na njega ne racuna i to je prica stara jos od februara ili marta... ovaj drugi je novi "slucaj" i to tome ne znam bas toliko al po prezimenu vidim da se nije isticao uuopste jer pratim dosta ove momke koji su se pokazali do sada i na njih se već ozbiljno racuna u prvoj ekipi za godinu ili dvije

bolje vam je da se brinete o tome da vam mjesto u ekipi zauzimaju igraci koji su u lovcenu igrali tako lose da su ga vratili u travnik :) ili da vam je direktor kluba smijavanja cijele drzave

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 jun 2014, 21:35

rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota :facepalm: :puke:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 jun 2014, 21:37

wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota :facepalm: :puke:
cuj ovog bhf-a iz beca,pa ima se repa mogao si doletiti i dati podrsku
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 07 jun 2014, 21:38

wienultras je napisao/la:rukometasi igraju baraz a u metropoli sa dvije najbrojnije navijacke skupine bosne i hercegovine,2 hiljade ljudi....glavni grad...pola miliona ljudi...hebem vam obraz,strumfovi i pitari,zvanicno ste nula...sramota :facepalm: :puke:
Nemoj pisati gluposti o stvarima o kojim nemaš pojma! :beba: :roll:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 jun 2014, 21:39

undefined007 je napisao/la:
Nemoj pisati gluposti o stvarima o kojim nemaš pojma! :beba: :roll:
nemoram ni imati,vidim dovoljno.. :kafa: :thumbdown:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 07 jun 2014, 21:43

Kakve veze ima reprezentacija sa TM i HZ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 jun 2014, 21:44

pisac je napisao/la:Kakve veze ima reprezentacija sa TM i HZ?

valjda navijate za svoju reprzentaciju

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2014, 21:45

Hvala @rammstein.. ;) na objašnjenju.
Ne trebamo se spuštati na njihov nivo i omalovažavati njihove poteze i dovođenje igrača, ako njima valjaju nama su još bolji ;)

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 07 jun 2014, 21:46

wienultras je napisao/la:

Evo ja lagano navijam uz mob, tv i pivu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2014, 21:50

pisac je napisao/la:

Evo ja lagano navijam uz mob, tv i pivu.

Ti tako i za Sarajevo navijas. Malo mojaTV, malo BHT, malo Arena :mrgreen:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 21:52

hilmo je napisao/la:Hvala @rammstein.. ;) na objašnjenju.
Ne trebamo se spuštati na njihov nivo i omalovažavati njihove poteze i dovođenje igrača, ako njima valjaju nama su još bolji ;)
dino bio feningas
abdulah ubleha
tan bio medijska hajka da se smire navijaci poslije ispadanja iz LE
komazec bio polovnjak
stojcev "ta ce levat iz leotara"
krstee-makedonac da igra :O

i tako da ne nabrajam sve sto se popljuvalo sto je nasa uprava radila :) al eto... sad mi drago sto pljuju po akademiji jer sam siguran da ce biti nesto od toga (Iako i ovako znam :D)

hilmo@ mali iz leotara andjusic ce po meni, prekucati i radovca i farisa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2014, 21:54

rammstein je napisao/la: al eto... sad mi drago sto pljuju po akademiji jer sam siguran da ce biti nesto od toga (Iako i ovako znam :D)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

UltraDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la UltraDobrinja » 07 jun 2014, 22:00

Kod nas se bar pare mogu oprat,oni tamo mogu jedino ves na ruke oprat

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 07 jun 2014, 22:06

pomnozi se sa nulom, to sto je kod svih teferic kad im reprezentacija dolazi, daj malo sta okrenut, koridu kakvu napraviti ne znaci da mora i ovdje biti i iz toga razloga mi je drago sto fudbalska reprezentacija ovdje ne igra, bujrum peticiju napisati i nek ne igraju ovdje vise a ja cu ih bodriti kao i uvijek puna srca gdje god da igraju, al da sad nesto moram ici na utakmice repke i ne moram vala pa samim tim ovo tvoje prozivanja navijaca je obicno preseravanje... sta ce navijacke grupe nasih klubova na tim tekmama, ima taj bhf koji je vazda jak na rijecima, eno skenderija sto je nisu napunili a svako od nas ce pojedinacno dolaziti ako zeli !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2014, 22:07

Kakvo pranje para, pa da engleski novinari saznaju da ima imalo priče oko Tanovog pranja para ovdje pa oprali bi ga na ruke, i onako jedva čekaju da nezadovoljnim navijačima Kardifa predstave sličnu priču. To njemu, kao ozbiljnom biznismenu, zaista nije potrebno i nije zato došao ovdje.

Ja vjerujem da on ima mnogo veće planove u BiH i regionu osim ulaganja u FK Sarajevo.

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 07 jun 2014, 22:07

Fare i Samir su jos uvijek alfa i omega AKADEMIJE ,a od trenutnih igraca i talenata iz Akademije mozda ih jedino prekuca mali Dal Varesanovic ako ostane u FK Sarajevo!!!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 jun 2014, 22:12

rammstein je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Hvala @rammstein.. ;) na objašnjenju.
dino bio feningas
abdulah ubleha
tan bio medijska hajka da se smire navijaci poslije ispadanja iz LE
komazec bio polovnjak
stojcev "ta ce levat iz leotara"
krstee-makedonac da igra :O

i tako da ne nabrajam sve sto se popljuvalo sto je nasa uprava radila :) al eto... sad mi drago sto pljuju po akademiji jer sam siguran da ce biti nesto od toga (Iako i ovako znam :D)

hilmo@ mali iz leotara andjusic ce po meni, prekucati i radovca i farisa
znaci nasi najveci dusmani,danima slave na svojoj temi zubandan il kako ga vec zovu,nemaju vise za sta da pisu jer nemaju da nam nadju mane pa su poceli bombe da iz akademije nase u zekju bjeze :lol: mislim stvarno jadni i cemerni su,kad se sjtim afere virsle kad su ovdje smarali godinama,a sad kad nemaju marke kaze pitari dusmani smiju nam se :lol:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 jun 2014, 22:14

Pogledaj klipove Hz i ovaj npr sa finala kupa pa cs vidjeti da smo za tvoje fukare jedna gigantska grupa,HZ oragnizovano odavno repke ne prate i odleprsaj sta ti znas sta su navijaci
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 07 jun 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Haksss, SamoDaKazeem i 40 gostiju.