Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Udari se nogom u guzicu i na svoju temu pitarčiću.rammstein je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
koja demagogija
![]()
![]()
jest, bježe eno opšte rasulo
Kašić, Mekić, Hasković po meni danas najbolji.FKZ1921 je napisao/la:Mi imamo puno razloga biti zadovoljni i ponosni. Drugi imaju puno razloga biti zavidni i ljubomorni. Iz te ljubomore izvire jal i zloba. Ali nema potrebe ulaziti u diskusiju.
Danas sam pregledao obje utakmice.Kadeti rutinski,s pola snage.Juniori takmicarski,zrelo,jako,odgovorno.
Ljudi koji vode nas klub kazu da ce vecina igraca koji izlaze iz juniora potpisati ugovore i prukljuciti se prvom timu.
ovog mujagica nam otima fener,sad koliko je tu kod nas makar 2 god trebali bi dobiti oko 60k eurafkzeljeznicarba je napisao/la:Kašić, Mekić, Hasković po meni danas najbolji.FKZ1921 je napisao/la:Mi imamo puno razloga biti zadovoljni i ponosni. Drugi imaju puno razloga biti zavidni i ljubomorni. Iz te ljubomore izvire jal i zloba. Ali nema potrebe ulaziti u diskusiju.
Danas sam pregledao obje utakmice.Kadeti rutinski,s pola snage.Juniori takmicarski,zrelo,jako,odgovorno.
Ljudi koji vode nas klub kazu da ce vecina igraca koji izlaze iz juniora potpisati ugovore i prukljuciti se prvom timu.
Od kadeta bih Mujagića (9) izdvojio.
SarajlijaTM je napisao/la:Strasna reklama za skolu fudbalu želje!!!bagrcavi je napisao/la:Slavlje na Grbavici, omladinci podigli trofeje prvaka BiH
http://fkzeljeznicar.ba/slavlje-na-grba ... -bih/8962/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uzela djeca sve sto se moglo uzeti. Sad sam ih gledao, ima tu finih igraca, aferim. A jos kad skontas da u zelji imaju mogucnost prvog tima, treniraju u centru grada, dobivaju natkriveni teren iza istoka i jos 2 iza zapada, postaje sve jasnije zasto akademci traze ispisnice i prestaju slusati pricu o kulama i gradovima.
P. S. - ne odgovarajte piscu, piticu & ostalim selimovicevim potrckatalima, tu su da provociraju, pljuju i sve kontra nas. Samo to sto su pitari je razlog zasto nisu relevantna i bitna njihova misljenja
ultrassa1921 je napisao/la:Kašić odlican igrac,kao mali je poceo u konjickom igmanu,tu sam ga gledao par puta i vidjelo se da decko ima potencijala i sreca stari ga odveo gore na vrijeme i evo sad medju najboljim,odlican igrac a i manijak pravii !!!
95 je,dakle izlaznaJosipBukal je napisao/la:ultrassa1921 je napisao/la:Kašić odlican igrac,kao mali je poceo u konjickom igmanu,tu sam ga gledao par puta i vidjelo se da decko ima potencijala i sreca stari ga odveo gore na vrijeme i evo sad medju najboljim,odlican igrac a i manijak pravii !!!
Ja sam ga primjetio još predprošle godine na bjelašnici. Da li mu je sad izlazna sezona ili može još igrati za juniore.
Vama Vaše, ako ga imate bilo šta vašeg nama naše, nama ne treba kinez daa bi bili šampioni mi imamo svoju strategiju proizvodnje i prodaje igrača, i oslanjamo se na naše snage u klubu i oko kluba i baš ste nam VI interesantni kao lanjski snijeg ako ga je i bilo eto i bilo bi fino da te frontove podastireš naa svojoj temi, jer to nas ne zaanima nit nas zanimte Vi, još trebate pure pojesti da bi dostigli naš nivo.ultrahell24 je napisao/la:![]()
klasicna prica suplja kao vaseg ajfela,kojem vjerujete a znate nista od toga
vi ste ubjedljivo najljubomorniji i toliko zlobni da to nije normalno,i licno najvci dusmani koje mozemo imat,pored vas dusmani nam netrebaju! Slavite zubandan il kako vec to zovete ovdje bas onako smijeno i jadno,i da upravu ste nasa akademija je ocajna svi hoce u Zelju a realnost cete vidjeti uskoro na svim frontovima
Daleko ste dogurali sa tim vasi, nivoom,posebno u evropu gdje vam je prolazak jednog kola naucna fantastikajahija je napisao/la:Vama Vaše, ako ga imate bilo šta vašeg nama naše, nama ne treba kinez daa bi bili šampioni mi imamo svoju strategiju proizvodnje i prodaje igrača, i oslanjamo se na naše snage u klubu i oko kluba i baš ste nam VI interesantni kao lanjski snijeg ako ga je i bilo eto i bilo bi fino da te frontove podastireš naa svojoj temi, jer to nas ne zaanima nit nas zanimte Vi, još trebate pure pojesti da bi dostigli naš nivo.ultrahell24 je napisao/la:![]()
klasicna prica suplja kao vaseg ajfela,kojem vjerujete a znate nista od toga
vi ste ubjedljivo najljubomorniji i toliko zlobni da to nije normalno,i licno najvci dusmani koje mozemo imat,pored vas dusmani nam netrebaju! Slavite zubandan il kako vec to zovete ovdje bas onako smijeno i jadno,i da upravu ste nasa akademija je ocajna svi hoce u Zelju a realnost cete vidjeti uskoro na svim frontovima
Normalno da imamo kad igramo duplo vise trkmi i evropi od vas,imali smo vise odova,prolazili vise kola izbacili ste lilestroma i serifa samo za sve ove godine i o tome se nema sta pricati uopstebagrcavi je napisao/la:Nemoj potezati evropu jer imate puno više aferima od nas. Samo će se bezveze razvući bespotrebna diskusija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.