gdje su otisli, daj mi te informacije koje ti imas !!!Buu je napisao/la:Nesmije covjek nista ni pitati.
Pa sto bježe ?
ako nista ne bjeze igraci iz prvog tima i preko novina kukaju da ih se pusti vani
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gdje su otisli, daj mi te informacije koje ti imas !!!Buu je napisao/la:Nesmije covjek nista ni pitati.
Pa sto bježe ?
ultrahell24 je napisao/la:Taj slovenac tacnije srbijanac nije pojacanje samo obicna prinova,grijao redovno klupu u Jagodini i kao takav nemoze biti pojacanje,tek treba da se dokazeamypitar je napisao/la:Mislim da je Grahovac dobar igrac,ali nikako vrijedan onih para koje smo nudili.Da je Grahovac dosao, ne bi nam bilo Jajala,a time sigurno ni kup-a,pa mozda i Evrope.Sa Jajalom smo dosta dobili na kvaliteti tima,snjim je kao igrac sazreo Cimirot,mada smo na drugim stranama snjim izgubili,ali opet se isplatio svaki ulozeni dinar.
Sa ovim Slovencem i Cimirotom(Radovac-Kovacevic na klupi)imamo dobar vezni red,tako da nismo nista izgubili na igrackoj kvaliteti ne dolaskom Grahovca,mozda dugorocno da.
Realno cu ti reci, ova akademija je tek u razvoju. U juniorima vec ima nekoliko talentovanih i dobrih igraca koji ce sigurno biti od koristi prvom timu, ali u kadetima tj. mladjoj selekciji akademije ima manje kvalitetnih igraca. Razlog je vjerovatno sto ima dosta mladjih igraca od 17g ( 98,99,20).Sljedece godine ce kadeti biti puno puno bolji. Ove godine tek treba ocekivati talentovanu djecu u Sarajevu ili tek sljedece. Ova dvojica sto su otisla nikakva steta. pozzBuu je napisao/la:Ne znam sta se palite. Nije vas valjda to toliko pogodilo ?
razlog odlaska?smnhz je napisao/la:Realno cu ti reci, ova akademija je tek u razvoju. U juniorima vec ima nekoliko talentovanih i dobrih igraca koji ce sigurno biti od koristi prvom timu, ali u kadetima tj. mladjoj selekciji akademije ima manje kvalitetnih igraca. Razlog je vjerovatno sto ima dosta mladjih igraca od 17g ( 98,99,20).Sljedece godine ce kadeti biti puno puno bolji. Ove godine tek treba ocekivati talentovanu djecu u Sarajevu ili tek sljedece. Ova dvojica sto su otisla nikakva steta. pozzBuu je napisao/la:Ne znam sta se palite. Nije vas valjda to toliko pogodilo ?
I naplacivanje minutazeArsenalSA je napisao/la:Dz S omladinac Fk Sarajeva, bi trebao u Njemacku da ide.. Razlog je, pored boljih uslova, i dosta guzonjinih sinova koji su usli u akademiju a on ,kao jedan od boljih igraca te generacije, nije..
Grijesi prijatelju, jedan koji odlazi iz FK Sarajeva, je jako kvalitetan igrac.. Sigurno da zasluzuje biti u akademiji..Ako mislimo na istog igracasmnhz je napisao/la:Realno cu ti reci, ova akademija je tek u razvoju. U juniorima vec ima nekoliko talentovanih i dobrih igraca koji ce sigurno biti od koristi prvom timu, ali u kadetima tj. mladjoj selekciji akademije ima manje kvalitetnih igraca. Razlog je vjerovatno sto ima dosta mladjih igraca od 17g ( 98,99,20).Sljedece godine ce kadeti biti puno puno bolji. Ove godine tek treba ocekivati talentovanu djecu u Sarajevu ili tek sljedece. Ova dvojica sto su otisla nikakva steta. pozzBuu je napisao/la:Ne znam sta se palite. Nije vas valjda to toliko pogodilo ?
Ja sam navijac Sarajeva, ali istina je da se placaju treneri.. Tj da igraci imaju potpisane neke ugovore s trenerima u slucaju da neko ostvari neki dobar angazman u buducnosti, te zbog toga moraju da igraju.. A i zbog toga dosta talentovaninih igraca sjedi na klupi zbog cega ne mogu da naprave iskorak zbog vec pomenutihpile87 je napisao/la:I naplacivanje minutazeArsenalSA je napisao/la:Dz S omladinac Fk Sarajeva, bi trebao u Njemacku da ide.. Razlog je, pored boljih uslova, i dosta guzonjinih sinova koji su usli u akademiju a on ,kao jedan od boljih igraca te generacije, nije..stari trend u skoli fudbala sarajevo zato vec godinama ne mogu da izbace igraca.
Uprava napolje.Buu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?
Kao recimo Amar Gojaku?Buu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?
Ma legendo oni su toliko mali i ofirni ,da mi njihovo piskaranje postaje simpaticno.pisac je napisao/la:Kao recimo Amar Gojaku?Buu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Njemu nista nije slagano. Dok se kod vas opasno mulja sa akademijom. Sprema posteni teren za pranje love.pisac je napisao/la:Kao recimo Amar Gojaku?Buu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?
Pogledaj intervju s brkom vam mrskim, razjasnio je slučaj gojak cak i za tebe i ne lazi!pisac je napisao/la:Kao recimo Amar Gojaku?Buu je napisao/la:Pa nije valjda da su pošteni Selimović i Ibrakovi djeci i navijačima pokusali prodati muda za bubrege ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.