rope11 je napisao/la:@killer će popizditi kad čuje za Pacifika

ma necu, očekivao sam tako nesto, mada sam se nadao da ce Inzagi ipak ostaviti momka i malo vise forsirati mlade od ovih panjeva, al dobro vidjecemo ima jos vremena i nade.
Savake sezone se ovdje spominju razna pojacanja i svaki igrac koji se dovodi sa nama u vezu je neki polovnjak koji nema mjesta u svom klubu. Mi samo dovodimo otpadke, i jos se tome vi ovdje veselite.
Morate biti svjesni da otpadcima iz reala, psg-a a tek valensije i qpr nikada necemo moci biti ponovo konkurentni ni u seriji A a kamoli u LP.
Navalili ste na tog Ramia, a lik osrednji stoper, nije pozvan ni u reprezentaciju to dovoljno govori o njegovom kvalitetu, on jeste bio solidan ali protiv osrednjih ekipa cim dode malo bolja ekipa nigdje ramia. Da valja ne bi ga valensija nama davaala i jos sisoka gratis. OK, jeste bolji od bonere, zapate i mexesa ali nesto pretjerano i nije. On u nekoj ozbiljoj ekipi moze posluziti samo kao rezerva za nedaj bože. A šta reci o Tarbtu kojeg nece ni QPR ni Fulham a vama ovdje beton igrac.