Boris Pandža

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jun 2014, 19:31

krmpotich je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
krmpotich je napisao/la: Naravno da ste navijali za Tursku, cak i onda kada je iole normalan covjek navijao za Hrvatsku jer ljudi pricaju isto kao mi, cijela BiH zdusno navijala za braću Turke. Cak se izaslo i na ulice, sirene, bakoljada....Van pameti. :clap:
Je vala bilo pretjerano ono slavlje nakon utakmice :oops: Mislim razumijem zasto bi neko navijao za Turke. Ima tu historijskih veza i slicno pa uredu da neko simpatise vise Tursku ali izlazak na ulice i baklje su sramotne i samo smo bezze izazivali netreperljivost dok s druge strane se postavljamo licemjerni i ocekujemo da prihvataju Bosnu i suzivot :lolno:
Drug sto je najcrnje to se desilo u Tuzli, grad u kojem ima najmanje nacionalizma. Po danu je jedan lik odstampao 100 majica sa Turskim logom koje su po cenera pukle u sekundi. Sto je najgore nije stigao vise odstampati, inace bi i to otislo :facepalm: Eh sad, po zavrsetku tekme autima su izasli po gradu i trubili kao da je BiH dobila polufinale EP. Ja sam malo stariji, i zadnja repka za koju sam navijao jeste Yugoslavija. Ovo danas mi je sve presmijesno, ni jedne ni druge ni trece bas nesto ne mirisem. Kako i bih pored ovakvih notornih sranja??!?!
Istina. Dosta Tuzlaka poznam, prava raja bez obzira na ime, naciju, vjeru. Kazem, to je sve politika odradila, a zna se tko iza takve politike stoji, ali to neka njima sluzi na cast. I ovako podijeljenoj zemlji trebaju te glupe podjele :?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 07 jun 2014, 19:33

Adi_Zepce je napisao/la:@ giannini
Naravno, a de ti podji sinko pisati turski ako ikako mozes :mrgreen:
valjda se kaze itkako :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 jun 2014, 19:33

slika

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jun 2014, 19:33

giannini je napisao/la:
Knjigu u sake pod hitno :damn: :damn:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 jun 2014, 19:34

Mozambik je napisao/la:
krmpotich je napisao/la: Drug sto je najcrnje to se desilo u Tuzli, grad u kojem ima najmanje nacionalizma. Po danu je jedan lik odstampao 100 majica sa Turskim logom koje su po cenera pukle u sekundi. Sto je najgore nije stigao vise odstampati, inace bi i to otislo :facepalm: Eh sad, po zavrsetku tekme autima su izasli po gradu i trubili kao da je BiH dobila polufinale EP. Ja sam malo stariji, i zadnja repka za koju sam navijao jeste Yugoslavija. Ovo danas mi je sve presmijesno, ni jedne ni druge ni trece bas nesto ne mirisem. Kako i bih pored ovakvih notornih sranja??!?!
E Zbog takvih smo i navijali, i navijat cemo opet. A vi se jedite od muke
Ne, navijali ste jer ne mozete podnijeti uspjeh Hrvatske repke jos od 98-e pa na ovamo :crazy: Ruku na srce iritiraju sa svojim istupima, pricom, arogancijom.... I Mourinho je takav, ali mu se mora odati počast. Srbiju isto tako ne mozete, ali zbog nekih trećih stvari. A ovo za Jugoslaviju?? Da si bar malo upamtio taj fudbal i snagu ne bi prdio kako sada prdiš :wave:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 07 jun 2014, 19:35

Hrvatska-Turska tu tekmu sam gledao nisam navijao prvi 15 min ni za kog ali kad sam cuo sa tribina "Za Dom spremni" svim srcem sam natezao da ih turci izbace
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 07 jun 2014, 19:35

Mozambik je napisao/la:slika
:thumbup: (sto Ynostalgicari i cetnicki jatacici grizu muda)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 07 jun 2014, 19:35

Adi_Zepce je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
krmpotich je napisao/la: Naravno da ste navijali za Tursku, cak i onda kada je iole normalan covjek navijao za Hrvatsku jer ljudi pricaju isto kao mi, cijela BiH zdusno navijala za braću Turke. Cak se izaslo i na ulice, sirene, bakoljada....Van pameti. :clap:
Je vala bilo pretjerano ono slavlje nakon utakmice :oops: Mislim razumijem zasto bi neko navijao za Turke. Ima tu historijskih veza i slicno pa uredu da neko simpatise vise Tursku ali izlazak na ulice i baklje su sramotne i samo smo bezze izazivali netreperljivost dok s druge strane se postavljamo licemjerni i ocekujemo da prihvataju Bosnu i suzivot :lolno:
Pa zna se tko je za izlazak na ulice i odgovoran. Ima jedna politicka partija (znam iz iskustva iz Zepca) koja je ljudima dijelila majice i sl. da na ulicu izadju i slave pobjedu Turske :crazy: . Jos najsmjesnije vidjeti one degene s ljiljanima sto slave pobjedu Turske :lolno: :lolno: . Prvo ljiljan je krscanski simbol, a drugo ti isti Turci su unistili kraljevinu tih ljiljana, a Boga mi i njih kao zastavu :mrgreen:
A dobro brate jest to paradoks ali to sad sve seze daleko u proslost i ne volim sad davati tome preveliki znacaj. Ti koji su to radili nisu prijatelji Bosne. Ja zivim blizu relativno blizu mjesta gdje se odrzava Ajvatovica, strasna komedija. Bukvalno na svakom mjestu ljudi prodaju, kupuju, nosaju Turske zastave i njihove narodne simbole. Mislim kakva veze sve to ima jedno s drugim. Doduse ta pojava se smanjuje obimom kako prolazi vrijeme. Mislim ne nervira me Turska. Imam nekih prijatelja iz Turske, svi gotive Bosnu i super je sve to ali ne treba sad praviti veliku stvar od toga :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2014, 19:36

Pa zar još ima ovih šugonostalgičara? :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 07 jun 2014, 19:37

Adi_Zepce je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Knjigu u sake pod hitno :damn: :damn:
nemam rvackih dostupnih :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 jun 2014, 19:37

krmpotich je napisao/la: Ne, navijali ste jer ne mozete podnijeti uspjeh Hrvatske repke jos od 98-e pa na ovamo :crazy: Ruku na srce iritiraju sa svojim istupima, pricom, arogancijom.... I Mourinho je takav, ali mu se mora odati počast. Srbiju isto tako ne mozete, ali zbog nekih trećih stvari. A ovo za Jugoslaviju?? Da si bar malo upamtio taj fudbal i snagu ne bi prdio kako sada prdiš :wave:
Pogresno. Ne mozemo ih jer su nas gadjali granatama, isto kao i Srbi.

Kad igra reprezentacija drzave koja je mene gadjala granatama, i one koja to nije - navijam za ove druge, logicno.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 07 jun 2014, 19:39

krmpotich je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
krmpotich je napisao/la: Drug sto je najcrnje to se desilo u Tuzli, grad u kojem ima najmanje nacionalizma. Po danu je jedan lik odstampao 100 majica sa Turskim logom koje su po cenera pukle u sekundi. Sto je najgore nije stigao vise odstampati, inace bi i to otislo :facepalm: Eh sad, po zavrsetku tekme autima su izasli po gradu i trubili kao da je BiH dobila polufinale EP. Ja sam malo stariji, i zadnja repka za koju sam navijao jeste Yugoslavija. Ovo danas mi je sve presmijesno, ni jedne ni druge ni trece bas nesto ne mirisem. Kako i bih pored ovakvih notornih sranja??!?!
E Zbog takvih smo i navijali, i navijat cemo opet. A vi se jedite od muke
Ne, navijali ste jer ne mozete podnijeti uspjeh Hrvatske repke jos od 98-e pa na ovamo :crazy: Ruku na srce iritiraju sa svojim istupima, pricom, arogancijom.... I Mourinho je takav, ali mu se mora odati počast. Srbiju isto tako ne mozete, ali zbog nekih trećih stvari. A ovo za Jugoslaviju?? Da si bar malo upamtio taj fudbal i snagu ne bi prdio kako sada prdiš :wave:
ma uspjehe mozemo podnijeti ali ne mozemo ahmice, stupni do, heliodrom, dretelj, stari most, g.vakuf ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jun 2014, 19:39

@donniedarko
Pa ti su najgori. Satro vole Bosnu, a dali bi sutra da ih zguzi opet Mehmet ili netko slican njemu. Dzaba borba i one rijeci kapetana Huseina kada ovako stoljecima poslije se pojedinci ponasaju.
Ok, postovati treba svakog prijatelja. Bila to Turska, Hrvatska, Srbija, SAD, ali samo Bosna i Hercegovina :cool:
@ giannini
Koliko znam u FBiH ( a znam itekako dobro) na faxu postoji odsjek BHS pa mozes tu nauciti, ako si naravno zavrsio osnovnu skolu. A kako si zatucan, cisto sumnjam :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 jun 2014, 19:40

giannini je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:slika
:thumbup: (sto Ynostalgicari i cetnicki jatacici grizu muda)
Ovo je sve krenulo od Pandže i njegovog istupa. Krivite pravoslavce i Hrvate zasto nisu za BiH repku. Odgovor jednostavan: Omjer: 1-1-19 :D Svako ima pravo na svoj izbor. Moj izbor je Sloboda i reprezentacija Engleske. A ovaj gore sto govori da navijaci Hrvatske govore "Za dom spremni". Dok su tekme igrane na Koševu, ja bio svjedok iz utakmice u utakmicu se skandiralo "Tekbir......" Kako se tu osjeca navijac BiH koji je druge vjere?? Zato ne dipr :wave:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jun 2014, 19:43

Bravo @krmpotich majstore. Bas zbog turskih zastava i tih islamskih povika mnogi i ne navijaju niti osjecaju BiH svojom zemljom. Zivotom se kunem da znam ljude iz Zepca (Hrvate) koji su otisli na onaj prvi baraz u ZE da navijaju za BiH i zbog tih zastava se ekspresno vratili kuci :oops: . Zalosno je koliko pojedine budale time stete ovoj zemlji, jer ona je zemlja svih građana. Bez obzira na vjeru, a takva treba biti i repka ;)

www.valencia-balkan.net

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jun 2014, 19:43

krmpotich je napisao/la:A ovaj gore sto govori da navijaci Hrvatske govore "Za dom spremni". Dok su tekme igrane na Koševu, ja bio svjedok iz utakmice u utakmicu se skandiralo "Tekbir......" Zato ne dipr :wave:
To i jeste problem, sto svako vidi samo onaj dio koji zeli da vidi i sve tako ukrug (to vazi za sve narode u BiH). Steta, kocimo sami sebe, zivimo u proslosti, a buducnost nam propada.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2014, 19:44

slika

:bih:

Ne zasluzujemo vas Turci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2014, 19:44

@krmpotichu, ti si samo jedan obicni brojac krvnih zrnaca.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2014, 19:45

giannini je napisao/la:zalosno je da nakon svega bosnjak vise zeli da za njega navijaju cetnici nego turci :clap:
Žalosno je da Bosanac gleda ko će za njega navijati.Mene lično zaboli neka stvar i za Srbijom,Hrvatskom i Turskom.
Važna mi je samo ova domovina i nemam rezervne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jun 2014, 19:45

Cartman je napisao/la:slika

:bih:

Ne zasluzujemo vas Turci.
https://www.youtube.com/watch?v=M7wT7qFbJg0 :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.