Istina. Dosta Tuzlaka poznam, prava raja bez obzira na ime, naciju, vjeru. Kazem, to je sve politika odradila, a zna se tko iza takve politike stoji, ali to neka njima sluzi na cast. I ovako podijeljenoj zemlji trebaju te glupe podjelekrmpotich je napisao/la:Drug sto je najcrnje to se desilo u Tuzli, grad u kojem ima najmanje nacionalizma. Po danu je jedan lik odstampao 100 majica sa Turskim logom koje su po cenera pukle u sekundi. Sto je najgore nije stigao vise odstampati, inace bi i to otislodonniedarko je napisao/la:Je vala bilo pretjerano ono slavlje nakon utakmicekrmpotich je napisao/la: Naravno da ste navijali za Tursku, cak i onda kada je iole normalan covjek navijao za Hrvatsku jer ljudi pricaju isto kao mi, cijela BiH zdusno navijala za braću Turke. Cak se izaslo i na ulice, sirene, bakoljada....Van pameti.Mislim razumijem zasto bi neko navijao za Turke. Ima tu historijskih veza i slicno pa uredu da neko simpatise vise Tursku ali izlazak na ulice i baklje su sramotne i samo smo bezze izazivali netreperljivost dok s druge strane se postavljamo licemjerni i ocekujemo da prihvataju Bosnu i suzivot
Eh sad, po zavrsetku tekme autima su izasli po gradu i trubili kao da je BiH dobila polufinale EP. Ja sam malo stariji, i zadnja repka za koju sam navijao jeste Yugoslavija. Ovo danas mi je sve presmijesno, ni jedne ni druge ni trece bas nesto ne mirisem. Kako i bih pored ovakvih notornih sranja??!?!