Boris Pandža
Re: Boris Pandža
S povijesnog /historijskog gledista ono sto nam je bila Srbija 90-ih to je bila Turska od 15-og vijeka pa do 19 -og. Dakle, agresor i nista drugo. Ipak, to je proslost koja treba ostaviti iza sebe i hvala im sto ce navijati za BiH, takođe hvala i svim Srbijancima koji ce u Brazilu da bodre Zmajeve 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Cartman stari radikal
i legenda naravno 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi ovog jugonostalgicara.Virtu4l je napisao/la:Cartman stari radikali legenda naravno

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu i Adi osnovnu završili u Kalinoviku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Davno sam ja rekao,
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne znas ti jos sta je zivot cim tako laprdas, a to sto se druzis sa nebosnjacima a ovde siris mrznju pokazuje samo kakav si karakter. Na prvu fin i kulturan momak sa puno prijatelja iz svih naroda a na forumu puki nacionalizam.Cartman je napisao/la: Momcino, druzim se skoro iskljucivo sa ne-Bosnjacima, zato miruj. "Podrska" od fudbalskih navijaca iz Srbije, koji su poznati cetnici, meni ne znaci apsolutno nista. Ako tebi znaci, cestitam. Eno ti Delije i Grobari i popusi im. U duhu bratstva i jedinstva.
A ta Turska je sila nebeska i za Srbiju i za BiH. Pa ti gledaj.
Ima za takve kao tebe jedna dobra rijec samo mi sada ne pada na pamet

Ja imam toliko prijatelja iz svih naroda, da nemam potrebu bilo koga izdvajati. A kakve veze delije i grobari sa tim imaju, to Bog sami zna.
Imas pogresnu sliku od drugim narodima, ali to je nemoguce izljeciti preko foruma. Kao sto Grci kazu, karakter je sudbina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zasto pricas o "narodima"? Ovdje je prica o CETNICIMA, ne o svim narodima. Njihova podrska meni nista ne znaci, ako tebi znaci, onda cestitam. I kazem cetnicima, ne Srbima, jer je poznato da su fudbalski navijaci u Srbiji ekstremni fasisti prve klase. Nevidjeno u Evropi. Neka navijaju za Honduras, ne zanima me ni sekunde.
Ako ljudi iz Turske i drugih drzava navijaju za BiH i ako im se svidja nasa igra, super. A ovi neka navijaju za svoje lokalne cetnike, nama ne trebaju.
Ako ljudi iz Turske i drugih drzava navijaju za BiH i ako im se svidja nasa igra, super. A ovi neka navijaju za svoje lokalne cetnike, nama ne trebaju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 07 jun 2014, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
sad će ovaj od Srbije napraviti žrtvu što nisu ovi naši pozvali i njih da navijaju za nas
đe li je on osnovnu završio, gori je od Virtuala

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I'm from Teslic, dakle RSlegenda reala je napisao/la:Virtu i Adi osnovnu završili u Kalinoviku![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kao bolan sam za sebe kazes da si agresorAdi_Zepce je napisao/la:S povijesnog /historijskog gledista ono sto nam je bila Srbija 90-ih to je bila Turska od 15-og vijeka pa do 19 -og. Dakle, agresor i nista drugo. Ipak, to je proslost koja treba ostaviti iza sebe i hvala im sto ce navijati za BiH, takođe hvala i svim Srbijancima koji ce u Brazilu da bodre Zmajeve

Gdje??giannini je napisao/la:kao bolan sam za sebe kazes da si agresorAdi_Zepce je napisao/la:S povijesnog /historijskog gledista ono sto nam je bila Srbija 90-ih to je bila Turska od 15-og vijeka pa do 19 -og. Dakle, agresor i nista drugo. Ipak, to je proslost koja treba ostaviti iza sebe i hvala im sto ce navijati za BiH, takođe hvala i svim Srbijancima koji ce u Brazilu da bodre Zmajeve

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DonCorleone
- Kontakt:
Dobro je, sada se vadis. Tvoje rijeci sa prosle strane su glasile "ne treba nama podrska Srbije", zar ne? Zato sam pricao o narodima, ti si prebacio sada na cetnike, da bi ti komentari imali vise smisla.Cartman je napisao/la:Zasto pricas o "narodima"? Ovdje je prica o CETNICIMA, ne o svim narodima. Njihova podrska meni nista ne znaci, ako tebi znaci, onda cestitam. I kazem cetnicima, ne Srbima, jer je poznato da su fudbalski navijaci u Srbiji ekstremni fasisti prve klase. Nevidjeno u Evropi. Neka navijaju za Honduras, ne zanima me ni sekunde.
Ali nacionalizam nema nikada smisla

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
pa s povijesnog gledista i ti si turcinAdi_Zepce je napisao/la:Gdje??giannini je napisao/la:kao bolan sam za sebe kazes da si agresorAdi_Zepce je napisao/la:S povijesnog /historijskog gledista ono sto nam je bila Srbija 90-ih to je bila Turska od 15-og vijeka pa do 19 -og. Dakle, agresor i nista drugo. Ipak, to je proslost koja treba ostaviti iza sebe i hvala im sto ce navijati za BiH, takođe hvala i svim Srbijancima koji ce u Brazilu da bodre Zmajeve

Zadnja izmjena: giannini, dana/u 07 jun 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ejh kada bi znao koliki je moj nivo obrazovanja i dje sam zavrsio osnovnu skolulegenda reala je napisao/la:sad će ovaj od Srbije napraviti žrtvu što nisu ovi naši pozvali i njih da navijaju za nas![]()
![]()

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 07 jun 2014, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Onda mora da si ti na nekim jakim drogama. Bosnjaci/ Bosanci nemaju nikakve konekcije s Turcima izuzev religije. Ne dijele ni jezik, a bgm ni etnicku pripadnost
. Te politicke spike reisa Cerica i SDA-sa prosipaj nekom drugom 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
Provaljen si Corleone, tačno znam ko siDonCorleone je napisao/la:Ejh kada bih znao koliki je moj nivo obrazovanja i dje sam zavrsio osnovnu skolulegenda reala je napisao/la:sad će ovaj od Srbije napraviti žrtvu što nisu ovi naši pozvali i njih da navijaju za nas![]()
![]()
.

Ipak si je završioDonCorleone je napisao/la:i dje sam zavrsio osnovnu skolu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Godi paznja naravno svih strana ali iskreno ne znaci mi nista pretjerano. By the way kakve veze ima ova diskusija sa Pandzom ?
Turci bezze snimili simpatican video, not big deal, sto se mora svaka sitnica ovako problematizovati

Naravno da ste navijali za Tursku, cak i onda kada je iole normalan covjek navijao za Hrvatsku jer ljudi pricaju isto kao mi, cijela BiH zdusno navijala za braću Turke. Cak se izaslo i na ulice, sirene, bakoljada....Van pameti.KrojcicaHills je napisao/la:sta cemo slati poruku srbiji kada ce navijati za sve protiv bih....normalno saljemo poruku braci turcima jer smo i mi za njih navijali prosli put![]()

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 07 jun 2014, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ne, ti prebacujes pricu na sve narode, a ja pricam o Srbima. A velika vecina fudbalskih navijaca u Srbiji su cetnici, fasisti i ljudi koji brane Mladica i Karadzica.DonCorleone je napisao/la:Dobro je, sada se vadis. Tvoje rijeci sa prosle strane su glasile "ne treba nama podrska Srbije", zar ne? Zato sam pricao o narodima, ti si prebacio sada na cetnike, da bi ti komentari imali vise smisla.Cartman je napisao/la:Zasto pricas o "narodima"? Ovdje je prica o CETNICIMA, ne o svim narodima. Njihova podrska meni nista ne znaci, ako tebi znaci, onda cestitam. I kazem cetnicima, ne Srbima, jer je poznato da su fudbalski navijaci u Srbiji ekstremni fasisti prve klase. Nevidjeno u Evropi. Neka navijaju za Honduras, ne zanima me ni sekunde.
Ali nacionalizam nema nikada smisla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.