FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pošto ste ?Buu je napisao/la:Ko sto ste Tomica i Kvesica
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Samo Nedo dolazi u obzir.Buu je napisao/la:Ko sto ste Tomica i Kvesica

Nedo je danas potpisao tako da..amypitar je napisao/la:Samo Nedo dolazi u obzir.Buu je napisao/la:Ko sto ste Tomica i Kvesica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Nedo je danas potpisao tako da..amypitar je napisao/la:Samo Nedo dolazi u obzir.Buu je napisao/la:Ko sto ste Tomica i Kvesica
E ****.
Mile mi majke danas me je frajer, na vasoj temi pravo nasmijao.
Kaze ja ne mogu vjerovati da ce Nedo, za nas potpisati.

A dobro dosta ljudi je drago da je Nedo tu prije svega jer je veliki zeljovac iskreno ja i nemam neka ocekvanja od njega dok ne vidimo kako idu stvari na terenu, bolje receno ne znam sta da ocekujem Kazahstan i Azerbejdzan gdje je zadnju godinu igrao ne poznajem dovoljno.Ali eto recimo Kajkut je tamo igrao sa manje uspjeha nego ovaj isto tako ne vjerujem da ce se poceti sezona sa samo jednim napadacem...Igrac je koji moze i napraviti nesto i ne mora.amypitar je napisao/la:
E ****.
Kaze ja ne mogu vjerovati da ce Nedo, za nas potpisati.Bas mi je drago da mu se zelja ispunila.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
možda vam i bude dobar turković ko zna jbg .. stojanova ganjajtepile87 je napisao/la:A dobro dosta ljudi je drago da je Nedo tu prije svega jer je veliki zeljovac iskreno ja i nemam neka ocekvanja od njega dok ne vidimo kako idu stvari na terenu, bolje receno ne znam sta da ocekujem Kazahstan i Azerbejdzan gdje je zadnju godinu igrao ne poznajem dovoljno.Ali eto recimo Kajkut je tamo igrao sa manje uspjeha nego ovaj isto tako ne vjerujem da ce se poceti sezona sa samo jednim napadacem...Igrac je koji moze i napraviti nesto i ne mora.amypitar je napisao/la:
E ****.
Kaze ja ne mogu vjerovati da ce Nedo, za nas potpisati.Bas mi je drago da mu se zelja ispunila.

pile87 je napisao/la:A dobro dosta ljudi je drago da je Nedo tu prije svega jer je veliki zeljovac iskreno ja i nemam neka ocekvanja od njega dok ne vidimo kako idu stvari na terenu, bolje receno ne znam sta da ocekujem Kazahstan i Azerbejdzan gdje je zadnju godinu igrao ne poznajem dovoljno.Ali eto recimo Kajkut je tamo igrao sa manje uspjeha nego ovaj isto tako ne vjerujem da ce se poceti sezona sa samo jednim napadacem...Igrac je koji moze i napraviti nesto i ne mora.amypitar je napisao/la:
E ****.
To su zemlje koje puno ulazu u fudbal, u igrace, i u infrastrukturu.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije steta, igrac koji je stangirao nam ne treba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Sta kazu komsije tj nasi dusmani nemamo para za Komazeca
sta se brInete imamo li kad ste govorIli da je klocina inace nikad nebi on u nasoj ligi bio
klocina je i Stojcev idt a Medo nekakav i to Turkovic i Bogdanovic su klase,nemozete da vjerujete na forumu da vam je Medjed oadrOn Medo il Nedo dosao,zamislimsituaciju da im neko kao Jajalo dodje 

Ma dobar je on igrač, dobro je odigro sad i za mladu repku protiv A kad su igrali..Sarajlijc@ je napisao/la:Nije steta, igrac koji je stangirao nam ne treba.
Šta mislite koga bi mogli dovest na desnu stranu ?
-
- Kontakt:
bezbeli, sarajevo > rapidSarajlijc@ je napisao/la:Nije steta, igrac koji je stangirao nam ne treba.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mislim da je Grahovac dobar igrac,ali nikako vrijedan onih para koje smo nudili.Da je Grahovac dosao, ne bi nam bilo Jajala,a time sigurno ni kup-a,pa mozda i Evrope.Sa Jajalom smo dosta dobili na kvaliteti tima,snjim je kao igrac sazreo Cimirot,mada smo na drugim stranama snjim izgubili,ali opet se isplatio svaki ulozeni dinar.
Sa ovim Slovencem i Cimirotom(Radovac-Kovacevic na klupi)imamo dobar vezni red,tako da nismo nista izgubili na igrackoj kvaliteti ne dolaskom Grahovca,mozda dugorocno da.
Sa ovim Slovencem i Cimirotom(Radovac-Kovacevic na klupi)imamo dobar vezni red,tako da nismo nista izgubili na igrackoj kvaliteti ne dolaskom Grahovca,mozda dugorocno da.
-
- Kontakt:
Taj slovenac tacnije srbijanac nije pojacanje samo obicna prinova,grijao redovno klupu u Jagodini i kao takav nemoze biti pojacanje,tek treba da se dokazeamypitar je napisao/la:Mislim da je Grahovac dobar igrac,ali nikako vrijedan onih para koje smo nudili.Da je Grahovac dosao, ne bi nam bilo Jajala,a time sigurno ni kup-a,pa mozda i Evrope.Sa Jajalom smo dosta dobili na kvaliteti tima,snjim je kao igrac sazreo Cimirot,mada smo na drugim stranama snjim izgubili,ali opet se isplatio svaki ulozeni dinar.
Jeste eno svi pobjegose fataju ih po gradu, pasa nemoj biti dosadan, peres previse.Buu je napisao/la:To vam bježe igrači iz akademije ?
Ti si opet šampion !
Aj mi reci kako se zovu ti momci pa da ti kazem zasto su otisli. Otisla su 2 igraca ( oba napadaca, kadet i junior )Buu je napisao/la:Nesmije covjek nista ni pitati.
Pa sto bježe ?
Moze i na PM.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, riki46 i 20 gostiju.