Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

propuh
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la propuh » 07 jun 2014, 12:17

ARGUMENT je napisao/la:Kad procitam pojedine komentare na primjer da Pjanic nije za prvih 11, iskreno je.bem u glavi sebi 100 puta mater, sto dolazim na ovaj forum..sva sreca ima ih desetak, koji imaju stvarno smisla. Sve ostalo je za Bogu plakati.. Pa da li je to moguce da ima tolikih vanzemaljaca, koji nemaju dvije ciste o fudbalu a komentarisu non stop. Ljudi, savjetujem vam hitno psihicko lijecenje, jer niste samo opasnost za sebe nego i za druge!!
Pojedinci dodju namjerno podhebavati raju, dizu svoj ego ... 1000 ljudi 1000 cudi
Najlakse je lagano ignore i zaobici takve likove ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jun 2014, 13:48

Juventinisimo je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ako nije tesko da mi neko kaze koju smo to veliku utakmicu dobili sa Pjanicem u sastavu....?
A ja cu vama dati 10 koje smo popusili sa njim u sastavu... :kafa:
Hajde daj tih 10 gdje je igrao Pjanic,bez Misimovica u timu,a mi zijanili protiv "velikih"....to bi ti da te poraze sve prisijes mozda Pjanicu ?? :nene:

Jedna stvar treba da bude jasna,Pjanic igra u "sjeni",u repki od Misketa a u Romi od Totija i Rosija...nema igraca na planeti koji moze vise od Pjanica napraviti a da je u takvoj situaciji..

Kad se "smiluje" Toti i da Pjani da puca slobodnjak,zabije ga majstor,nadji i postaj statistiku,isto tako za Misketa i repku..sta to Pjanic moze izvesti od Misketa???
Nase oci samo vide Misketov pas za gol a ne izgubljene lopte,lose pasove,tapkanje na terenu...Pa ko drugi salje te lopte?? Ko je zaduzen da ih salje?? Pa samo Miske,od 30 i ja bi napravio dobar pas,moze li se zivjeti od jednog pasa???
Ko izvodi kornere,skracene kornere,slobodnjake,pa samo Miske,pa mora se nakon 30 puta nesto i ubosti..
Moze li bez trcanja?? Moze li bez presinga?? Moze ali u Kini,u Italije ne moze ni pod razno..
Radijus kretanja?? O tome necu ni pocinjati..

U svakom slucaju Pjanic je 10x korisniji igrac od Misketa,koji je odigrao "odlicno" masu "velikih" utakmica..bio je toliko dobar da ga nismo ni primjetili...

Porediti Pjanica na ovakav nacin je bezobrazno,prvo mu daj mu da radi sve,kao Misketu,pa da ga onda realno ocjenimo... ;) do tada ne moze :nene:
Juventinisimo objasnjava, bravo!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 jun 2014, 17:03

I dodju meni golomudani pricati nesta... :roll:
Fantazije su djecio jedno a stvarnost sasvim nesto drugo, i ja bih bio najsretniji da nam je Pjanic glavna poluga (nasa prednost) ali na zalost nista covjek nije pokazao, sa njim gotovo da imamo igraca manje...

Evo vam taj ucinak za 2000 dana igranja za BiH:
slika

Jos samo da "izdominira" protiv kakve "auto skole" pa da upotponi "L" dominaciju... :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jun 2014, 17:51

@gringo

Sve zavisi sta je za tebe dominacija, kako je defnises (golovi, % uspjesnog dodavanja itd.). Za mene je pas igra, duel igra, proigravanje, kretnja bez lopte. Pjanic ima na primjer duplo bolju duel statistiku od Misimovica, kretnja bez lopte mu je duplo bolja. Pogledaj onu dugu loptu u prvom poluvremenu sa centra terena na Hajrovica i Dzeku u spicu protiv slonova, je li sada on kriv sto Dzeko nije postigao gol?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2014, 17:52

Mire samo treba poraditi na fizici a fudbalsko znanje je neupitno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 jun 2014, 17:56

Otkad je broj datih golova važno mjerilo kvalitete playmaker-a? Zar je to njegova uloga i zadatak? Plus da dodam da ni prekide ne izvodi, što mu je i najjače oružje, a ni penale vala pa da tu nabija statistiku kao Misimović.

Ova gore fudbalska neznalica se samo sramoti postavljanjem tih statistika. :hmmmm:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 07 jun 2014, 18:02

Hajde ne lupajte, obadvojica su nam potrebna , itekako...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2014, 18:06

Evo jedno mucko provokatorsko pitanje za @Gringa :D
Mozes li nam postaviti Prcicevu statistiku ove sezone?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 jun 2014, 18:15

gringobih je napisao/la: Fantazije su djecio jedno a stvarnost sasvim nesto drugo, i ja bih bio najsretniji da nam je Pjanic glavna poluga (nasa prednost) ali na zalost nista covjek nije pokazao, sa njim gotovo da imamo igraca manje...
neko ko prati fudbal i razumije se u isti jednostavno ne moze ovako nesto napisati bez najmere za trolanjem. ili si jednostavno neznalica. trece nema . . .

da ne idemo daleko u proslost i kopamo statisticke podatke uzecemo samo posljednju utakmicu kvalifikacija tj historijsku kako se na kraju ispostavilo. pogledaj ko je ukrao loptu i pokrenuo napad za jedini gol i plasman u brazil. ti bezbeli pamtis dzekinu asistenciju i vedin gol, a 'nebitnu' cinjenicu da je pjanic bio taj od koga je sve krenulo si haman smetnuo s uma.

kako onomad napisa veliki zvonimir magdić amigo: ''gol se kreira na centru, ne u 16ercu.'' :kafa:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 jun 2014, 22:10

gringobih je napisao/la:I dodju meni golomudani pricati nesta... :roll:
Fantazije su djecio jedno a stvarnost sasvim nesto drugo, i ja bih bio najsretniji da nam je Pjanic glavna poluga (nasa prednost) ali na zalost nista covjek nije pokazao, sa njim gotovo da imamo igraca manje...

Evo vam taj ucinak za 2000 dana igranja za BiH:
slika

Jos samo da "izdominira" protiv kakve "auto skole" pa da upotponi "L" dominaciju... :kafa:
To se ti zayebajes??? Ja trazio ovo,Hajde daj tih 10 gdje je igrao Pjanic,bez Misimovica u timu,a mi zijanili protiv "velikih" a ti postas nesto sasvim drugacije,da dokazes sta??? Onda postaj i Misketove golove,protiv koga i kako..koja glupost.. :crazy:

Ti ocekujes od Pjanica,koji ispred sebe ima Dzeku,Vedu,Misketa pa i krila da daje golove?? :rol: :rol:
Miske koji igra samo sa loptom,koji igra samo kad je lopta na protivnickih 25-30 metara,izvodi sve sto se izvoditi moze u fazi napada,poredis sa Pjanicem?? :wtf: ,koji igra po cijelom terenu,koji markira,oduzima lopte,pokrece akcije,pokrece tim iz "sjene"... :nene: Jos bi i neke statistike stavljao.. :nene:
Porediti takvo nesto je vise nego bezobrazno..
Uostalom,ljudi placaju pare za njih da igraju,tako da je Miske 2010,sa svojih 28 godina,najbolje fudbalske godine,placen 8,5 miliona.Pjanic 2008,sa svojih 18 godina placen 7,5...

Ne podcjenjujem Misketa,kao ti Pjanica,medjutim,sve ima svoju tezinu i cijenu..

Nije mi jasno,koja je poenta tvoje tvrdoglavosti,sta zelis da dokazes??
Za 2000 dana,vjerovatno ce i Kolasinac biti igrac "manje" :mrgreen: :roll:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 09:44

Kako vam se da raspravljat sa trollom?
Ja ga zaozbiljno nisam shvatio,još kad je prvi put rekao da je Pjanić igrač manje u ekipi.
Nad tobom sunce najljepše sja

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 08 jun 2014, 13:06

3 gola u top 5 ove sezone za Romu ;)
[youtube][/youtube]
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 jun 2014, 13:18

ovaj forum je definitivno cirkus... nema tu zdrave diskusije ni 1%... ali dobro makar je smijesno... cekam samo da se 'hahape' ukljuci...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 jun 2014, 17:48

Po hiljaditi put,Pjanic je play,organizator igre,to je njegova prava pozicija i tu daje najvise.Samo neko ko nema tri ciste bi mjenjao poziciju motoru nase a i Romine igre.
Ti prijedlozi su,bez uvrede,neozbiljni.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 jun 2014, 12:34

drummer je napisao/la:Po hiljaditi put,Pjanic je play,organizator igre,to je njegova prava pozicija i tu daje najvise.Samo neko ko nema tri ciste bi mjenjao poziciju motoru nase a i Romine igre.
Ti prijedlozi su,bez uvrede,neozbiljni.
Ne znam samo kako smo bez motora razmontirali Grcku????
Prvi put dobijemo veliku-odlucujucu(kad moramo) utakmicu i gle cuda bez koga...
A samo vi nastavite o virtulanim ucicima libera...Uzivam... LLLLLLLL

Bez Pjanica meljemo Grke, sa Pjanicem nas usrani Slovaci razmontirali i patimo se protiv amatera u zadnjoj tekmi...
Hoces razlog?
Pjanica nema u odbrani a nema ga ni u napadu, znaci igrac manje...A morao bi biti najaktivni nas fudbaler a on to na zalost nije...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 jun 2014, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 09 jun 2014, 12:36

Moj gringo na kojim si ti drogama :facepalm:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 jun 2014, 12:44

nisko je napisao/la:Moj gringo na kojim si ti drogama :facepalm:
Pucam se islamom svaki dan... :cool:
Inace na takve dopiske sam ogugalo jer znam da je prosjek godina na forumu 13...
I jos nesto u gotovo savkom postu na fourmu se vidi Alijin "obrazovno-odgojni" skolski program...
Prvo naucite sta je debatiranje kod uciteljice, pa se vratite da sta pametno-konstruktivno iznesete... :kafa:

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 09 jun 2014, 13:09

gringobih je napisao/la:
Inace na takve dopiske sam ogugalo jer znam da je prosjek godina na forumu 13...
I jos nesto u gotovo savkom postu na fourmu se vidi Alijin "obrazovno-odgojni" skolski program...
Prvo naucite sta je debatiranje kod uciteljice, pa se vratite da sta pametno-konstruktivno iznesete... :kafa:
Ti trolaš, kakva debata...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 09 jun 2014, 13:17

svi ste vi ovdje isti, ustvari vecina vas zadrtih koji se najvise raspravljate ste u sustini isti iskompleksirani likovi koji su samo zauzeli razlicite strane u rasparavi!
ne kontam kakva je furka da branis jednog lika tako sto pljujes nekog drugog, kakvi su to argumenti???
branis Pjanica tako sto pljujes Misketa :crazy:
pa dajte malo dostojanstva
Miske je nasa legenda i stvarno ne kontam kakav moras biti covjek, kakvo srce moras imati da mozes izgovoriti sve te bljuvotine na racun covjeka koji je jedan od najzasluznijih sto smo tu gdje jesmo, ako ne i najzasluzniji kada se uzmu u obzir sve godine konstantnog doprinosa jednoj drzavi koja je sve samo ne normalna
s druge strane Mire je nasa buducnost, nasa svjetlost na kraju tunela, decko koji je ovako mlad vec toliko toga postigao i ne sumnjamo da ce biti nas rekorder po mnogo cemu

nebih da ulazim u raspravu ko gdje treba da igra i na kojoj poziciji, svi smo razliciti i svi bi mi nesto po svom poslozili
ali nemojte samo iznositi gluposti tipa Miske izvodi svaki slobodnjak pa mora jednom i dobro nabacit, to je bezobrazno i nadam se samo u afektu receno jer svi znamo kakav centarsut lik ima, dok kod Pjane je definitivno problem u njegovom karakteru, mora biti dosta bezobrazniji i upravo to sto je u sjeni nekog, gdje god dodje, je dokaz o karakteru, kad vidim da mu Ljajic otme loptu i osuta slobodnjak meni dodje da razbijem tv

nit ce Miske biti mladji nit ce Pjana preko noci doziviti fudbalsku zrelost, opustite se ljudi, na SP smo, uzivajmo i znajte da su obojica vrlo vazni za repku :bih:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 09 jun 2014, 19:39

gringobih je napisao/la:
Haj nek si se nasao u Islamu.. Moj savjet nemoj vise fudbal pratit pokusaj sa vaterpolom.... A sto se tice godina mislim da ti tata mogu biti
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.