slazem se s tobom. kako mi je odvratno ovo ulizivanje prema onim okupatorima s bosfora...dubrovnik je napisao/la:Bolje bi bilo tim Turcima i Arapima da otvore koju tvornicu u BIH i pomognu nesto ove nase sirotinje da zivi lakse. A navijace koje moras pozivati da navijaju za repku takvim daleko kuca od pomenute pa bili to Srbi, Turci ili bilo ko treci. Ipak ja sam uvjeren da bez obzira na gruba iskustva iz blize proslosti, BIH repka najvise navijaca ima na prostorima regiona.Nekima je ona druga repka a nekima u ovim uvjetima i prva. A Turci ko Turci vole Bosnu dok ih nista ne kosta.
Reis je dao dozvolu.Ziko je napisao/la:Je li fudbalski savez BIH i selektor Sušić dao dozvolu za snimanje spota koji se mnogima nije ruku na srce svidio.
Malo izvrcete stvari,da li namjerno ili nenamjerno ne znamZiko je napisao/la:Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
Apsolutno! Prst gore!STEVIE je napisao/la:slazem se s tobom. kako mi je odvratno ovo ulizivanje prema onim okupatorima s bosfora...dubrovnik je napisao/la:Bolje bi bilo tim Turcima i Arapima da otvore koju tvornicu u BIH i pomognu nesto ove nase sirotinje da zivi lakse. A navijace koje moras pozivati da navijaju za repku takvim daleko kuca od pomenute pa bili to Srbi, Turci ili bilo ko treci. Ipak ja sam uvjeren da bez obzira na gruba iskustva iz blize proslosti, BIH repka najvise navijaca ima na prostorima regiona.Nekima je ona druga repka a nekima u ovim uvjetima i prva. A Turci ko Turci vole Bosnu dok ih nista ne kosta.
Ali zato vam Sandžak daje punu podršku.Cartman je napisao/la:Podrska Srbije nam ne treba.
Sandzak je Bosna.Ziko je napisao/la:Ali zato vam Sandžak daje punu podršku.Cartman je napisao/la:Podrska Srbije nam ne treba.
Iz tvojih izjava se vidi da nisi kosmopolitan, vjerovatno nemas nikakve prijatelje iz drugih naroda, a ako imas, onda nisi iskren prema njima.Cartman je napisao/la:Podrska Srbije nam ne treba.
Zivim u gradu sa milion naroda, ne brini. Podrska agresora i ljudi koji su klali po BiH nam ne treba. Tu svoju jugonostalgiju nemoj meni prosipat.DonCorleone je napisao/la:Iz tvojih izjava se vidi da nisi kosmopolitan, vjerovatno nemas nikakve prijatelje iz drugih naroda, a ako imas, onda nisi iskren prema njima.Cartman je napisao/la:Podrska Srbije nam ne treba.
Ma on je par puta pročitao taj izraz, pa ga sad koristi gdje treba i gdje ne treba, kao ono - zvuči coolDonCorleone je napisao/la:To sa jugonostalgijom dragi Cartmane nema nista.
DonCorleone je napisao/la:Evo primjera radi ovaj forum, ja kada god pohvalim Virtuala, njemu svane, preporodi se momak![]()
![]()
. Dakle, krenimo uvijek od sebe
.
svugdje su takvi i zato realno niko nece da ima posla s njima. jedan veoma zatucan narod.DonCorleone je napisao/la:Ovde u Becu su jedino Turci takvi, smeta im sto ih niko ne voli, a pri tome ne prihvataju nikog osim "svoga". Da im politika ide pogresnim putem, vidi se i kroz nivo obrazovanja, dje su statisticki medju najlosijim.
Momcino, druzim se skoro iskljucivo sa ne-Bosnjacima, zato miruj. "Podrska" od fudbalskih navijaca iz Srbije, koji su poznati cetnici, meni ne znaci apsolutno nista. Ako tebi znaci, cestitam. Eno ti Delije i Grobari i popusi im. U duhu bratstva i jedinstva.DonCorleone je napisao/la:Nikakva jugonostalgija, nego tolerancija, postovanje i saradnja medju raznim narodima je moj zivot. Ne zivim vise u 92" nit je zaboravljam, ali ne pada mi na pamet da generalizujem i trujem citav jedan narod na osnovu odredjenih neljudi. Ono sto ne zelis, ne pozeli ni drugima. To sa jugonostalgijom dragi Cartmane nema nista.
Izjava "ne treba nam podrska Srbije" je pokazatelj da trebas i ti poceti zivjeti sa tim ostalim milion naroda. Zivis u drugoj zemlji a komentari su ti nacionalisticki. Ovde u Becu su jedino Turci takvi, smeta im sto ih niko ne voli, a pri tome ne prihvataju nikog osim "svoga". Da im politika ide pogresnim putem, vidi se i kroz nivo obrazovanja, dje su statisticki medju najlosijim.
tako jeCartman je napisao/la: Momcino, druzim se skoro iskljucivo sa ne-Bosnjacima, zato miruj. "Podrska" od fudbalskih navijaca iz Srbije, koji su poznati cetnici, meni ne znaci apsolutno nista. Ako tebi znaci, cestitam. Eno ti Delije i Grobari i popusi im. U duhu bratstva i jedinstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.