Boris Pandža

DonCorleone
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la DonCorleone » 07 jun 2014, 15:43

Trebamo uvijek krenuti od sebe. To je poenta. U danasnje vrijeme jedna ljepa rijec upucena susjedu cuda cini a predrasude dijele i one su najvece zlo na ovim prostorima. Evo primjera radi ovaj forum, ja kada god pohvalim Virtuala, njemu svane, preporodi se momak :mrgreen: :lol: :mrgreen: . Dakle, krenimo uvijek od sebe :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 jun 2014, 15:49

Nas i Turaka 100 miliona :mrgreen: :bih: :bih: :bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2014, 16:03

Cuo sam da i u Bangladeshu imamo jednu hardcore grupu navijaca ali ne znam koje su vjeroispovjesti. Mozda su cak i Budisti :)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jun 2014, 16:23

Bolje bi bilo tim Turcima i Arapima da otvore koju tvornicu u BIH i pomognu nesto ove nase sirotinje da zivi lakse. A navijace koje moras pozivati da navijaju za repku takvim daleko kuca od pomenute pa bili to Srbi, Turci ili bilo ko treci. Ipak ja sam uvjeren da bez obzira na gruba iskustva iz blize proslosti, BIH repka najvise navijaca ima na prostorima regiona.Nekima je ona druga repka a nekima u ovim uvjetima i prva. A Turci ko Turci vole Bosnu dok ih nista ne kosta.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 jun 2014, 16:29

dubrovnik je napisao/la:Bolje bi bilo tim Turcima i Arapima da otvore koju tvornicu u BIH i pomognu nesto ove nase sirotinje da zivi lakse. A navijace koje moras pozivati da navijaju za repku takvim daleko kuca od pomenute pa bili to Srbi, Turci ili bilo ko treci. Ipak ja sam uvjeren da bez obzira na gruba iskustva iz blize proslosti, BIH repka najvise navijaca ima na prostorima regiona.Nekima je ona druga repka a nekima u ovim uvjetima i prva. A Turci ko Turci vole Bosnu dok ih nista ne kosta.
slazem se s tobom. kako mi je odvratno ovo ulizivanje prema onim okupatorima s bosfora... :puke:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 07 jun 2014, 16:39

Za srbe se vec zna da ce navijat, zato je logicno da pozivamo bracu Turke :-)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2014, 16:42

Podrska Srbije nam ne treba. :puke:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 07 jun 2014, 16:50

Je li fudbalski savez BIH i selektor Sušić dao dozvolu za snimanje spota koji se mnogima nije ruku na srce svidio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2014, 16:52

Ziko je napisao/la:Je li fudbalski savez BIH i selektor Sušić dao dozvolu za snimanje spota koji se mnogima nije ruku na srce svidio.
Reis je dao dozvolu.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 jun 2014, 16:53

Ziko je napisao/la:Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
Malo izvrcete stvari,da li namjerno ili nenamjerno ne znam ;)

Ovo sto su nasi igraci poslali poruku Turcima da nivijaju za nas, nije bila inicijativa nasih igraca nego inicijativa Turskih portala ili medija.

Kad budu recimo index ili srpski Blic (ili bilo ko drugi) napravili inicijativu da nasi igraci to urade istu stvar za Srbiju i Hrvatsku(ili bilo koju drugu zemlju),normalno je da ce to odraditi i to vrlo rado.Za sada su se samo Turski portali izjasnili da ce nas bodriti,(i radi igraca koji su igrali u Turskoj ligi ali i radi prijateljskih veza,pa i rodbinskih),a portali iz drugih drzava jos sute :? ,ta necemo se mi sami namecati,ko hoce navijati za nas, hoce,ko nece ne mora,ha ja ;) .

IDEMOOOOOOOOOOOOO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 jun 2014, 16:55

STEVIE je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Bolje bi bilo tim Turcima i Arapima da otvore koju tvornicu u BIH i pomognu nesto ove nase sirotinje da zivi lakse. A navijace koje moras pozivati da navijaju za repku takvim daleko kuca od pomenute pa bili to Srbi, Turci ili bilo ko treci. Ipak ja sam uvjeren da bez obzira na gruba iskustva iz blize proslosti, BIH repka najvise navijaca ima na prostorima regiona.Nekima je ona druga repka a nekima u ovim uvjetima i prva. A Turci ko Turci vole Bosnu dok ih nista ne kosta.
slazem se s tobom. kako mi je odvratno ovo ulizivanje prema onim okupatorima s bosfora... :puke:
Apsolutno! Prst gore!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 07 jun 2014, 17:07

Cartman je napisao/la:Podrska Srbije nam ne treba. :puke:
Ali zato vam Sandžak daje punu podršku.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2014, 17:11

Ziko je napisao/la:
Ali zato vam Sandžak daje punu podršku.
Sandzak je Bosna. :bih:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jun 2014, 17:53

Iz tvojih izjava se vidi da nisi kosmopolitan, vjerovatno nemas nikakve prijatelje iz drugih naroda, a ako imas, onda nisi iskren prema njima.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2014, 18:14

DonCorleone je napisao/la:
Iz tvojih izjava se vidi da nisi kosmopolitan, vjerovatno nemas nikakve prijatelje iz drugih naroda, a ako imas, onda nisi iskren prema njima.
Zivim u gradu sa milion naroda, ne brini. Podrska agresora i ljudi koji su klali po BiH nam ne treba. Tu svoju jugonostalgiju nemoj meni prosipat.

Oni nemaju razlog da ne navijaju za BiH, sta je BiH Srbiji skrivila? Apsolutno nista. A s druge strane...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jun 2014, 18:29

Nikakva jugonostalgija, nego tolerancija, postovanje i saradnja medju raznim narodima je moj zivot. Ne zivim vise u 92" nit je zaboravljam, ali ne pada mi na pamet da generalizujem i trujem citav jedan narod na osnovu odredjenih neljudi. Ono sto ne zelis, ne pozeli ni drugima. To sa jugonostalgijom dragi Cartmane nema nista.

Izjava "ne treba nam podrska Srbije" je pokazatelj da trebas i ti poceti zivjeti sa tim ostalim milion naroda. Zivis u drugoj zemlji a komentari su ti nacionalisticki :damn: . Ovde u Becu su jedino Turci takvi, smeta im sto ih niko ne voli, a pri tome ne prihvataju nikog osim "svoga". Da im politika ide pogresnim putem, vidi se i kroz nivo obrazovanja, dje su statisticki medju najlosijim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2014, 18:32

DonCorleone je napisao/la:To sa jugonostalgijom dragi Cartmane nema nista.
Ma on je par puta pročitao taj izraz, pa ga sad koristi gdje treba i gdje ne treba, kao ono - zvuči cool ;)
DonCorleone je napisao/la:Evo primjera radi ovaj forum, ja kada god pohvalim Virtuala, njemu svane, preporodi se momak :mrgreen: :lol: :mrgreen: . Dakle, krenimo uvijek od sebe :lol: .
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 jun 2014, 18:37

DonCorleone je napisao/la:Ovde u Becu su jedino Turci takvi, smeta im sto ih niko ne voli, a pri tome ne prihvataju nikog osim "svoga". Da im politika ide pogresnim putem, vidi se i kroz nivo obrazovanja, dje su statisticki medju najlosijim.
svugdje su takvi i zato realno niko nece da ima posla s njima. jedan veoma zatucan narod.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2014, 18:38

DonCorleone je napisao/la:Nikakva jugonostalgija, nego tolerancija, postovanje i saradnja medju raznim narodima je moj zivot. Ne zivim vise u 92" nit je zaboravljam, ali ne pada mi na pamet da generalizujem i trujem citav jedan narod na osnovu odredjenih neljudi. Ono sto ne zelis, ne pozeli ni drugima. To sa jugonostalgijom dragi Cartmane nema nista.

Izjava "ne treba nam podrska Srbije" je pokazatelj da trebas i ti poceti zivjeti sa tim ostalim milion naroda. Zivis u drugoj zemlji a komentari su ti nacionalisticki :damn: . Ovde u Becu su jedino Turci takvi, smeta im sto ih niko ne voli, a pri tome ne prihvataju nikog osim "svoga". Da im politika ide pogresnim putem, vidi se i kroz nivo obrazovanja, dje su statisticki medju najlosijim.
Momcino, druzim se skoro iskljucivo sa ne-Bosnjacima, zato miruj. "Podrska" od fudbalskih navijaca iz Srbije, koji su poznati cetnici, meni ne znaci apsolutno nista. Ako tebi znaci, cestitam. Eno ti Delije i Grobari i popusi im. U duhu bratstva i jedinstva.

A ta Turska je sila nebeska i za Srbiju i za BiH. Pa ti gledaj.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jun 2014, 18:41

Cartman je napisao/la: Momcino, druzim se skoro iskljucivo sa ne-Bosnjacima, zato miruj. "Podrska" od fudbalskih navijaca iz Srbije, koji su poznati cetnici, meni ne znaci apsolutno nista. Ako tebi znaci, cestitam. Eno ti Delije i Grobari i popusi im. U duhu bratstva i jedinstva.
tako je :mrgreen:

Baš ne znam, zašto je bitno ko će navijati za nas ko neće, ovi naši smješni mediji, prave bauk od tog navijanja kao da je to nešto od čeg život zavisi, pa svaki dan neke ankete, hoćete li navijati za BIH, po BL, po BG i sl. samo se brukamo beze :thumbdown:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 jun 2014, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.