AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2014, 15:17

Pod dobro mislio sam na "dobro". :mrgreen: Ne sad ono wow ekipa, ali za top 3 dobra.
Mada, dosta toga je i do trenera, da smo se onog konja kutarisali još poslije prvih par poraza, siguran sam da bi pozicija na tabeli bila drugačija.

Ma i meni se taj Casemiro čini kao ok igrač, ne bi bilo zgorega dovesti ga na posudbu, pa šta bude. Montoliva ionako neko mora mjenjati tako da više navijam za ovog malca nego Kučku, Lodija i ostalu ekipu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 jun 2014, 15:23

rope11 je napisao/la:@killer će popizditi kad čuje za Pacifika :rol:
ma necu, očekivao sam tako nesto, mada sam se nadao da ce Inzagi ipak ostaviti momka i malo vise forsirati mlade od ovih panjeva, al dobro vidjecemo ima jos vremena i nade.

Savake sezone se ovdje spominju razna pojacanja i svaki igrac koji se dovodi sa nama u vezu je neki polovnjak koji nema mjesta u svom klubu. Mi samo dovodimo otpadke, i jos se tome vi ovdje veselite.
Morate biti svjesni da otpadcima iz reala, psg-a a tek valensije i qpr nikada necemo moci biti ponovo konkurentni ni u seriji A a kamoli u LP.
Navalili ste na tog Ramia, a lik osrednji stoper, nije pozvan ni u reprezentaciju to dovoljno govori o njegovom kvalitetu, on jeste bio solidan ali protiv osrednjih ekipa cim dode malo bolja ekipa nigdje ramia. Da valja ne bi ga valensija nama davaala i jos sisoka gratis. OK, jeste bolji od bonere, zapate i mexesa ali nesto pretjerano i nije. On u nekoj ozbiljoj ekipi moze posluziti samo kao rezerva za nedaj bože. A šta reci o Tarbtu kojeg nece ni QPR ni Fulham a vama ovdje beton igrac.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2014, 15:24

Sretan rođendan najboljem beku svih vremena od početka postojanja fudbala. CAFU !

slika

Milan i Manchester United su u pregovorima da iduće sezone odigraju 6-8 prijateljskih susreta s obzirom da neće igrati u Evropskim takmičenjima. Utakmice bi se igrale u UAE,Qatar,Amerika,Afrika,Južna Afrika i neki gradovi iz Evrope a ja marketinškog trika :D
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2014, 15:37

E moj killeru, pa mi i nemamo drugog izbora osim dovlačiti otpatke iz drugih klubova. Nisam ni ja zadovoljan, ali se čovjek pomiri s tim vremenom. Šta bi drugo, nemam čarobni štapić da to promjenim.
I opet bolje rezerve Reala, PSG-a nego ovi isprdci s dna tabele serie a. :P

I ne slažem se oko Ramija, mislim da je dokazao ove sezone kakav je igrač i kao takav bi našao mjesta u dosta klubova. Nije WC, ali je pristojan igrač. Za naše prilike odličan.
A i taj Pacifico, da je kog' ku'rca valjao ne bi ovako završio. :damn:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2014, 15:42

Milan and Valencia are close to reaching an agreement for Rami: €4m. :thumbup:

Cafu. @officialcafu · 23m

Grazie @acmilan!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2014, 16:52

De Sciglio: "Perhaps Seedorf could have listened more to us players in order to find a meeting point between the two parties."
De Sciglio: "There were some things that we didn’t agree with Seedorf upon. And despite the talks, our positions remained different."
De Sciglio: "The things that we didn't agree with Seedorf upon? It was both on-pitch and off-pitch issues."
Ma mrš u pi'čku materinu, ti ćeš mu balavac prigovarati šta je trebao raditi da bi vam udovoljio. Još kad se balavci nađu nešto buniti. Mrš! :x
Koja je to neodgojena i upuštena gamad, da čak ni jedan Seedorf nije mogao izaći na kraj sa njima.

De Sciglio: "What Inzaghi will bring to the team? Enthusiasm, his willpower and new play style ideas."
Interesantno kako svi pričaju o Pippu kao novom treneru, iako još nije ozvaničeno. Ekstremno nepoštovanje prema Seedorfu, nemam riječi stvarno. Šta god je radio, nije ovo zaslužio. :facepalm:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2014, 17:50

U De Sciglijevom stanu ..

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2014, 18:30

El Shaarawy u Indoneziji na humanitarnim utakmicama sa legendama .. Figo,Silvestre,Toldo,Rui Costa,Cannavaro,Nuno Gomes,Gattuso,Materazzi,Rivaldo .. tu su još Nesta,Dida,Vieira,Vieri,Zambrotta.

slika
slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2014, 18:55

Uh **** ga babo sretni, ubio bih nekoga za sliku sa ovim legendama. :ljepota:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2014, 20:18

@killer
Da probamo ovako:
Ako otkupimo Ramija on bi sa Alexom bio solidan backup. A na mjesto prvih stopera cemo vratit Silvu i jos dovest Benatiu. U vezni red bi trebali doci Fabregas, Modric i Yaya Toure, dok ce nam napad najvjerovatnije predvodit Ronaldo, koji ce igrati sa Falcaom i Baleom.
Kakva bi svrha bila ovakvih postova?
Svi mi znamo ko su wc igraci i svi bi ih zeljeli u Milanu ali ipak pokusavamo biti realni ;)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 jun 2014, 21:16

ne zna centrirati kako treba evo vec par godina i on nasao nesto govoriti o Profesoru, balo jedan balavi, klinjo se nasao prsiti, jos ga porediti sa legendarnim Maldinijem pihhh. gotivio sam ga ali mi nenormalno pocinje piciti po zivcima, prodaji metilja da ga moje oci vise ne vide, naravno odnosi se na De Sciglia, da je neki talenat dosad bi i isplivao, koliko mu onda sezona treba da se pokaze?
Faraon mu moze biti uzor kako treba da se ponasa i igra, a ne da pljuje po legendama kluba.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2014, 22:12

Volio bih znati šta je bali balavom zasmetalo kod Seedorfa, pa redovno je igrao kada god je bio zdrav. I ne znam odakle mu obraza nešto reći na tu temu. Uključujući flopa Abatea, zanimljivo kako se nebitna družina udružila i pobunila.
Seedorfov jedini grijeh je bio što je na samom početku rekao da ne želi 70% i da su svi katastrofalne fizičke spreme. Vjerovatno su se dotični pronašli u tome. ;)

Mislim ko bi rekao, ali balo i faraon ispadoše najnormalniji u čitavoj priči. :mrgreen: obično se svaka loša stvar prevali preko njihovih leđa (posebno balotelliju), dok ovi sa anđeoskim licima zlo kolo vode.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2014, 23:38

Ma očigledno je da je cijeli tim imao nekih problema sa Seedorfom, samo pojedinci su bili u dobrim odnosima (Rami,Taarabt,Kaka,Balotelli) .. Istina je da ovaj Milan može i mora bolje, nema discipline i kolektivnog zalaganja. Mislim da će to Inzaghi dovesti u red.

Nesta: "Pippo Inzaghi as Milan's next coach? It's not official, but if it happens, then he will definitely become a great coach."

slika
slika

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 08 jun 2014, 00:09

Samo 10 miliona moraju isplatiti Seedorfa, pa sitnica obična za Berluskonija. :roll:
Mićo je Fićo!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la JoseMourinho » 08 jun 2014, 00:22

Na koliko je godina bio potpisao sedorf, puno je to 10 miliona bgm?

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 08 jun 2014, 00:24

JoseMourinho je napisao/la:Na koliko je godina bio potpisao sedorf, puno je to 10 miliona bgm?
Ostalo mu još dvije godine ugovara.
Mićo je Fićo!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 jun 2014, 00:25

HercegovinaBosna je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Na koliko je godina bio potpisao sedorf, puno je to 10 miliona bgm?
nema šanse da su mu dali pet miliona godišnje, jeb.ote prvi mu trenerski poso jos Milan se ne rasipa parama...
Tako da nema šanse da ce mu 10 miliona morat isplatit

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 08 jun 2014, 00:27

JoseMourinho je napisao/la:
HercegovinaBosna je napisao/la:
nema šanse da su mu dali pet miliona godišnje, jeb.ote prvi mu trenerski poso jos Milan se ne rasipa parama...
Tako da nema šanse da ce mu 10 miliona morat isplatit
Seedorf je u januaru potpisao dvoipogodišnji ugovor s Milanom, no na San Siru nisu zadovoljni njegovim radom. Žele raskinuti ugovor, ali to će ih koštati 10 miliona eura.

"Na sljedećem sastanku upravnog odbora razmotrit ćemo opcije kako bi riješili situaciju sa Seedorfom. Govorili smo o prošlosti, ali sada se okrenimo budućnosti", rekao je Berlusconi, te se osvrnuo na novog trenera Milana, još jednu igračku legendu tog kluba, Filippa Inzaghija.

"Vidio sam da je Inzaghi odlučan u namjeri da uspije. Gladan je pobjeda i sigurno je to ono što nam je sada potrebno. Želimo pobjedničku momčad, igru koja će zabaviti naše navijače".
Mićo je Fićo!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 jun 2014, 00:31

Ma ja nevjerujem da su tolike pare u pitanju jednostavno mi previse, kako god navijačima Milana ostaje se samo nadat da sto prije on nad je novi poso da ga sto manje plate :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2014, 01:08

Ma i ja mislim da nije tolika cifra u pitanju, covjek je potpisao na dvije godine, a vec je odradio jednu polusezonu. I mozes misliti sto bi ti Berla bacio 10 miliona na to, jasta radi. :mrgreen:

Siguran sam da ce Pippo biti dobar trener, u to ne sumnjam, ali mi se ne svidja nacin na koji ce otjerati jednu velicinu Seedorfa i to radi nedojebanih balavaca i nebitnih likova. Kada su se protiv njega okrenuli i kada im nije znao stati u kraj, onda stvarno ne znam ko moze. Previse su se “zvjezdice“ uzdigle, a ironicno Milan nikad gori.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.