SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Joj, svaki dan kad udjem na ss.ba procitam milion nekih povreda u drugim reprezentacijama. Mi hvala Bogu do sad nista nemamo, ali me nenormalno strah zadnje utakmice protiv ove Santosove djece. Valjda nas nece oni povrijediti.
Kad se igra ta utakmica i hoce bit' neki prenos? Meni nesto kroz glavu prolazi da je ponedjeljak, al' ne znam u koliko sati, a ni najmanje ne vjerujem da ce biti prenosa. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Igra se prekosutra.
Ma nece biti nikakav prenos, to je malo jaci trening. Danas imaju dva treninga, u 9:30 i 18 sati (+5 po nasem).
Ma nece biti nikakav prenos, to je malo jaci trening. Danas imaju dva treninga, u 9:30 i 18 sati (+5 po nasem).
- 1988risha
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Joj, svaki dan kad udjem na ss.ba procitam milion nekih povreda u drugim reprezentacijama. Mi hvala Bogu do sad nista nemamo, ali me nenormalno strah zadnje utakmice protiv ove Santosove djece. Valjda nas nece oni povrijediti.Kad se igra ta utakmica i hoce bit' neki prenos? Meni nesto kroz glavu prolazi da je ponedjeljak, al' ne znam u koliko sati, a ni najmanje ne vjerujem da ce biti prenosa.

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
http://www.timeanddate.com/countdown/so ... ercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;
Još malo
Još malo
Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Koji qrac? 
Kakva su nam oni braća ?Konzerva je napisao/la:Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
po vjeriBelminM23 je napisao/la:Kakva su nam oni braća ?Konzerva je napisao/la:Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bravo Zmajevi 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fakat smo pravi hit ovog SP-a.
Jos samo da napravimo dobar rezultat, ima da nas zavoli cijeli Svijet.
Iz dana u dan dolaze podrske sa svih strana a evo malocas sam procitao da su Irci pozeljeli srecu nasoj selekciji i uputili nekoliko lijepih rijeci. Takodjer su rekli da sluzbeno ta drzava navija za nas.
Iz dana u dan dolaze podrske sa svih strana a evo malocas sam procitao da su Irci pozeljeli srecu nasoj selekciji i uputili nekoliko lijepih rijeci. Takodjer su rekli da sluzbeno ta drzava navija za nas.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro, samo trebali smo Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Bahreinu i ostalim isto ovako javiti da nas podržeKonzerva je napisao/la:po vjeriBelminM23 je napisao/la:Kakva su nam oni braća ?Konzerva je napisao/la:Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
Jesul oni braća Misimoviću i Šunjiću ? Koliko ja znam u mojoj državi žive 3 vjere...
Al nebitno neću dalje u raspravu
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dao bih sve da se plasiramo minimalno u osminu finala na ovom SP-u, kako bi nam to samo puno znacilo, a da ne pricam o podvigu protiv Argentine odmah u prvom kolu.Omerbavarac je napisao/la:Fakat smo pravi hit ovog SP-a.![]()
Za ove ostale, manite se BiH i Turske, opet ce nastati bespotrebna diskusija. Yebe mi se za koga ce Turci navijati.
+1Goalgetter je napisao/la:Ma dao bih sve da se plasiramo minimalno u osminu finala na ovom SP-u, kako bi nam to samo puno znacilo, a da ne pricam o podvigu protiv Argentine odmah u prvom kolu.Omerbavarac je napisao/la:Fakat smo pravi hit ovog SP-a.![]()
Za ove ostale, manite se BiH i Turske, opet ce nastati bespotrebna diskusija. Yebe mi se za koga ce Turci navijati.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cilj VISA spota je, da svaka zemlja pokaze kako ona proslavlja Svjetsko Prvenstvo.
Nas video odlican.
Cilj VISA spota je, da svaka zemlja pokaze kako ona proslavlja Svjetsko Prvenstvo.
Nas video odlican.
Super video, pogledao sa jos nekoliko i nas je ubjedljivo najbolji, neda mi se da gledam bas sveGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nas video odlican.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
odlican video, samo fali gradacacka gradina u svemu tome kad su vec zmajevi, sve ostalo odlicno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I ja bas htio to isti napisati.. pogledo par, nas najjaci.. nedam rostilja nikome!guber_90 je napisao/la:Super video, pogledao sa jos nekoliko i nas je ubjedljivo najbolji, neda mi se da gledam bas sveGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nas video odlican..
konačno neki smislen video koji opisuje našu zemlju, konačno.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Portal BLIC je napravio anketu u kojoj posjetioci mogu glasati a radi se o navijanju za jednu od ponudjenih selekcija.

Srbi su vec izdominirali anketu tako da nema potrebe za podebljavanjem vodstva.
Ko ne vidi sliku evo link
http://4.bp.blog.spot.com/-FmmZYYHidMU/ ... kv9he1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Srbi su vec izdominirali anketu tako da nema potrebe za podebljavanjem vodstva.
Ko ne vidi sliku evo link
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.