Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

guber_90
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la guber_90 » 07 jun 2014, 13:18

legenda reala je napisao/la:Ma ona Njemačka se ne može porediti s ovim Islandom, on je jači za klasu i od Njemačke koja je igrala protiv nas, mi smo onaj baraž morali proći, ali eto treba se zahvaliti selektoru i lošoj pripremi utakmice u Njemačkoj kojom je još jednom dokazao da nije dorastao višem nivou, ovo što on postiže je njegov maximum on više ne umije izvući iz ovih igrača, nadam se da nakon baraža dolazi neko bolje rješenje na klupu, on je uradio što je trebao, napravio smjenu generacija za izvući više iz ovih momaka treba neko jače ime Marka to nije u mogućnosti :bih: :bih:

Pa ne možeš baraž protiv jednog Islanda igrati u dvorani koja prima 2 hiljade, ne ide nikako, mi ove utakmice u narednim kvalifikacijam, protiv Bjelorusa i Estonije moramo u što manje dvorane i u publiku koja dobro poznaje rukomet tipa Visoko, Goražde, koja će znati izvršiti pritisak na protivnika, jer nam je ovo posljednja prilika da se negdje plasiramo
Mejdan u Tuzli 8000 prima :). Vjerujem da bi atmosfera bila nesto sto Islandjani nisu vidjeli, iako su igrali svih i svakakvih utakmica.
Medjutim ne treba skakati pred rudu mozda veceras Sarajlije pozitivno iznenade.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jun 2014, 13:21

guber_90 je napisao/la: Mejdan u Tuzli 8000 prima :). Vjerujem da bi atmosfera bila nesto sto Islandjani nisu vidjeli, iako su igrali svih i svakakvih utakmica.
Znam sve, ali možda im je u Sa, sve džaba smještaj, dvorana, dok npr u Tuzli bi morali platiti, ne znam stvarno i meni je nejasno ovo forsiranje Sarajeva što se tiče rukometa, a u dvorani jedva da bude hiljadu ljudi, ponavlja se već nekoliko puta, još ona Zetra glomazna, pa to baš ružno izgleda kad je prazna, ako večeras ne bude bar pet hiljada nek se jbu :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 07 jun 2014, 13:25

:D Ocekuju na trebinama oko 2 hiljade nasi :D

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 jun 2014, 13:25

legenda reala je napisao/la:
guber_90 je napisao/la: Mejdan u Tuzli 8000 prima :). Vjerujem da bi atmosfera bila nesto sto Islandjani nisu vidjeli, iako su igrali svih i svakakvih utakmica.
Znam sve, ali možda im je u Sa, sve džaba smještaj, dvorana, dok npr u Tuzli bi morali platiti, ne znam stvarno i meni je nejasno ovo forsiranje Sarajeva što se tiče rukometa, a u dvorani jedva da bude hiljadu ljudi, ponavlja se već nekoliko puta, još ona Zetra glomazna, pa to baš ružno izgleda kad je prazna, ako večeras ne bude bar pet hiljada nek se jbu :thumbdown:
Vec sam to rekao da se gradovi ne trude dovoljno da privuku reprezentacije, tako da sve lako prepustaju Sarajevu, ali evo nadam se da ce Sarajlije pokazati da svako ko misli da ce ih biti malo veceras je u krivu. :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 jun 2014, 13:29

Pa ne možeš baraž protiv jednog Islanda igrati u dvorani koja prima 2 hiljade, ne ide nikako, mi ove utakmice u narednim kvalifikacijam, protiv Bjelorusa i Estonije moramo u što manje dvorane i u publiku koja dobro poznaje rukomet tipa Visoko, Goražde, koja će znati izvršiti pritisak na protivnika, jer nam je ovo posljednja prilika da se negdje plasiramo
po tebi je bitnije ugostiti nekoga u "velikoj" dvorani,nego pokusati iskoristiti atmosferu i uveliko povecati sanse za pobjedom.
Mnogi gradovi su izgubili volju da gledaju reprezentaciju,kada su "male" utakmice eto ih iz saveza i fol ukazu ti cast da ugostis repku.Kada je baraz brze bolje u najvecu dovranu.
Pa opet ce veceras biti ista prica,doci ce raje iz Gorazda,i ZE-DO kantona,odredjen broj iz Hercegovine i TK.Medijska pokrivenost meca je nula,posebno se to odnosi na Sarajevo,pa tokom sedmice mnogi u Sarajevu govore da nisu ni znali da se igra utakmica. :crazy:
Ja sam nadu izgubio protiv Srbije,ako protiv njih nije bilo 2000,e sta ocekivati protiv drugih.
Volio bih da pogrijesim oko svega stosam napisao,samo neka bude puna dvorana,zasluzili su.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jun 2014, 13:29

legenda reala je napisao/la:

Igra se u Skenderiji.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jun 2014, 13:33

samo_lijevo

Ma očekujem večeras debakl, pa uhar daj šta da se zaradi, nama protiv Islanda mislim ni mala dvorana ne igra, jednostavno ja ne vidim na koji način mi njih možemo pobjediti, zato kažem

znam da je večeras u Skenderiji, nego sam navodio primjer protiv Njemače i onog juniorskog prvenstva, kad je zaista tužno Zetra u nekim trenutcima izgledala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jun 2014, 13:41

legenda reala je napisao/la:samo_lijevo

Ma očekujem večeras debakl, pa uhar daj šta da se zaradi, nama protiv Islanda mislim ni mala dvorana ne igra, jednostavno ja ne vidim na koji način mi njih možemo pobjediti, zato kažem

znam da je večeras u Skenderiji, nego sam navodio primjer protiv Njemače i onog juniorskog prvenstva, kad je zaista tužno Zetra u nekim trenutcima izgledala
Aha, do mene je onda. Kad je bilo izvlačenje, ja sam samo molio Boga da njih ne izvucemo. Ali eto, sve se sjetim one davne utakmice protiv Danske (bio sam na toj tekmi). Jeste da smo u gostima potopljeni, ali smo baš dobro odigrali na domaćem terenu. Ja opet optimista pa da igramo protiv ne znam ti koje repke. Džaba...Nadam se pobjedi jednog gola razlike :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 07 jun 2014, 14:58

Ma medijska pracenost je smijesna bila za ovu utakmicu,ja planiram ici od kada smo izvukli ove vanzemaljce :mrgreen: mozda sam dva plakata u gradu vidio i ovdje i na klixu onu preskoferenciju,stvarno zalosno :(
Sto se tice posjete mislim da se previse ovdje crnjaci i da ce biti barem 5 hiljada,a sanse su sta ja znam miinimalne i falit ce Terzic puno,a i Islandu Palmarson. Inace jedinu nasu sansu vidim u tome sto ni mi navijaci ne vjerujemo niti bilo sta ocekujemo tako da mozda momci iznenade.
Ovaj narod je kulturno i sportski izumr'o totalno,pa valjda bi ovo trebao biti spektakl i da se trazi karta vise,a pola raje ni ne zna za utakmicu...koliko samo mojih drugova ce otic u grad na pivu,a ne na tekmu.Stvarno zalosno...
Protiv Madjarske je bila atmosfera za pamcenje i himna najbolje otpjevana sa onim posterima,ali smo unisteni od EHF i bukvalno nam nisu dali na takmicenje(nezz sad EP ili SP koje je bilo :mrgreen: )
Vidjet cemo veceras sve...za raju koja pita za karte,bice sigurno i ne trebaju se sekirat,ja sam kupio jucer i bio medju prvima.To dovoljno govori kakva zainteresovanost vlada za utakmicu.
Hrabro,pa sta bude :clap:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jun 2014, 15:02

Ja imam osjećaj da dobijemo 10 razlike ove Islanđane da bi u uzvratu izgubili 11 i više razlike,ne zbog sudija već zbog naših igrača koji nemaju taj pobjednički mentalitet.Dobili smo Grčku i odmah poletili.Toliko me puta razočarala ova rukometna repka da to nije normalno, al uvijek kad igramo u BiH nešto prelomi u meni i odem na tekmu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jun 2014, 15:04

Protiv Mađarske su nepravedno prekinuli tekmu. Sam delegat je poslije priznao da je bio isprovociran, ali da po pravilima nije smio onako postupiti.

Međutim, mi smo tad bili zreli za poraza i ko god je gledao tekmu (ja sam bio tad u Skenderiji), vidio je da bismo mi ondje izgubili kako god..Međutim, to ne mijenja činjenicu da je tekma prekinuta ne ilegalan način ;)

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 07 jun 2014, 15:09

Ma večeras svi u skenderiju !!!
FK Sarajevo !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 jun 2014, 15:12

Ako ovo ne privuče šminkere....
slika :mrgreen:

Karte su nabavljene prije 5 dana, ali sve mi se čini da ne bih zakasnila i da sam u 20h danas kupila. Nadam se da se varam i da će biti navijača...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 jun 2014, 15:18

Toliko me puta ova selekcija razocarala u ovim bitnim utakmicama tj barazu tako da veceras ne ocekujem nista specijalno osim borbenosti tj srce na teren
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jun 2014, 18:00

Ja se nadam da cemo mi napraviti iznenađenje kao onda Makedonija protiv Islanda u barazu kada su ih dobili kod kuce sa +8 ocekujem našu pobjedu pa bilo to makar i +1 :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jun 2014, 18:07

Ja sve opmističniji kako se približava..ja odoh polako na tekmu. Nadam se pobjedi ili bar da daju sve od sebe pa šta bude. :bih: :bih: :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jun 2014, 18:44

Što manje tehničkih greški i srce na teren.Mislim da će nas nakantat,jednostavno se više ne vrijedi nadat za ovu rukometnu repku,kad god sam se nado nečem mi se raspadnemo u utakmici.
Nad tobom sunce najljepše sja

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 07 jun 2014, 18:54

Medijski je ovo 0 propraceno
da je neki drugi sport i da je baraz bilo bi min 10 vijesti od jutros
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 07 jun 2014, 19:37

Pa da se u Banja Luci igra,bila bi veca posjeta neg u Sarajevu

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 jun 2014, 19:43

xinxee je napisao/la:Pa da se u Banja Luci igra,bila bi veca posjeta neg u Sarajevu
Samo sto bi onda imali osjecaj da Islandjani igraju na domacem terenu :mrgreen: .

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.