Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.hilmo je napisao/la:Evo danasnjeg Oslobodjenja
http://www.dodaj.rs/f/3M/aG/bsj9Vd7/oslobodjenje.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Po cemu slabiji ?JosipBukal je napisao/la:Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.hilmo je napisao/la:Evo danasnjeg Oslobodjenja
http://www.dodaj.rs/f/3M/aG/bsj9Vd7/oslobodjenje.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pusti budalu...aS_Roma je napisao/la:Po cemu slabiji ?JosipBukal je napisao/la:Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.hilmo je napisao/la:Evo danasnjeg Oslobodjenja
Travancic - Osmanagic - Tadejevic , nemaju svi skupa 20 nastupa za Sarajevo , ni jedan odlazak ce nece osjetiti.
Koliko sam ja upratio idu vam i Delač, Jajalo i Trivunović a pojačanja su prilično tanka.aS_Roma je napisao/la:Po cemu slabiji ?JosipBukal je napisao/la:Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.hilmo je napisao/la:Evo danasnjeg Oslobodjenja
Travancic - Osmanagic - Tadejevic , nemaju svi skupa 20 nastupa za Sarajevo , ni jedan odlazak ce nece osjetiti.
bandovic i onako je skinuo delaca sa gola, vuletu smo doveli perspektivnu zamjenu, visocijeg i brzeg igraca, a dupovac je sezonu iskusniji...aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Zaboravio sam na Duljevića. On je stvarno dobar ali je Velikovski kad je dolazio bio puno poznatiji nego ovaj sad Makedonac.rammstein je napisao/la:sta ti znas kakva su nasa pojacanja?
mladi reprezentativac makedonije i najbolji stoper lige je slabo jel? Slab ko i Krste![]()
ovaj iz Olimpije to ne znam, koliko znam i kako kazu iz slovenije jako zahvalan i dobar igrac
mato nigdje nije otisao
Vule se oprostio tu imamo tatomirovica i ovog makedonca
duljevic je među tri najbolja mlada igraca lige i jedno od najboljih krila u ligi
ševko je strasan BECK-UP napadac
Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenjapile87 je napisao/la:Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Uostalom kod nas kada bi doveo sve najbolje igrace na svim pozicijama iz komplet lige u jednu ekipu nije garant uspjeha van svake pameti ali tako je.
Velkoski je napadac,zabijao je redovno golove,imao i neko internacionalno iskustvo.Ovom momku su tek 22 godine,bivsi je mladi reprzentativac Makedonije i potencijalni A.Makedonse novine imaju samo rijeci hvale za ovoga momka.JosipBukal je napisao/la:Zaboravio sam na Duljevića. On je stvarno dobar ali je Velikovski kad je dolazio bio puno poznatiji nego ovaj sad Makedonac.rammstein je napisao/la:sta ti znas kakva su nasa pojacanja?
mladi reprezentativac makedonije i najbolji stoper lige je slabo jel? Slab ko i Krste![]()
ovaj iz Olimpije to ne znam, koliko znam i kako kazu iz slovenije jako zahvalan i dobar igrac
mato nigdje nije otisao
Vule se oprostio tu imamo tatomirovica i ovog makedonca
duljevic je među tri najbolja mlada igraca lige i jedno od najboljih krila u ligi
ševko je strasan BECK-UP napadac
Ne razmisljam , nego ovaj drugi mijenja prvog (to su zamjene za sljedecu sezonu)rammstein je napisao/la:ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenjapile87 je napisao/la:Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Uostalom kod nas kada bi doveo sve najbolje igrace na svim pozicijama iz komplet lige u jednu ekipu nije garant uspjeha van svake pameti ali tako je.
Ekipa ni u teoriji ne moze biti slabija nego prije jer odlazak travancica, tadejevica i sl. igraca nije nikakav gubitak osim sto smo olaksali platnu listu![]()
i da, ovo nije kraj prelaznog roka ni blizu, jos se ganjaju neka prvjerena imenasamo lagano
as roma@ nemoj brate ni da pomisljas duljevic.puriczna se ko igra
![]()
prodavati necemo nikoga osim ako ne dodje neka enormna ponuda...
To je vec politika kluba hoce li nekog prodati ili ne ali i Real prodaje to je biznis uostalom nebitno sto se tice Dupovca da je neko ponudio 200 000 Eura on bi isao jer je to odsteta koju je sarajevo postavilo za njega.Sve ostalo je mitomanija!rammstein je napisao/la:ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenja
Ekipa ni u teoriji ne moze biti slabija nego prije jer odlazak travancica, tadejevica i sl. igraca nije nikakav gubitak osim sto smo olaksali platnu listu![]()
i da, ovo nije kraj prelaznog roka ni blizu, jos se ganjaju neka prvjerena imenasamo lagano
as roma@ nemoj brate ni da pomisljas duljevic.puriczna se ko igra
![]()
prodavati necemo nikoga osim ako ne dodje neka enormna ponuda...
Nema ovdje vise mnogo dileme.Mitrevski je tu da zamijeni Vuleta koji se definitivno oprostio.Duljevic je stigao da popuni poziciju desnog krila na kojoj smo tokom citave sezone imali problema jer Vusljanin i Puric svojim (ne)kvalitetom ne mogu da odogovore postavljenim zadacima.Kako sam cuo Puricu ce ponuditi klupu,a ako odbije moze dobiti raskid ugovora.Pozicije zadnjeg veznog i desnog beka su jos jedina enigma.Ako Mato ostane,a neki osjecaj mi govori da hoce onda smo rijesili i taj problem.Sirijac,desni bek je inace postao veca saga od Montiela,Hote i Gawua.aS_Roma je napisao/la:Sad ce ova ekipa biti dosta uigranija , bolja atmosfera u ekipi i sve ostalo ..
Dodat ovdje Ševku Okića jos + sigurno jos novih pojacanja bit ce ovo jaca ekipa 3 puta nego prosle sezone
Trenutno korisnika/ca: Bejker, jurisicduska, mire971, napoleon72, Varijantas8 i 75 gostiju.