Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Tesko tebi, kako li ces uciti za ta 2 ispita.Elddar je napisao/la:Što ja imam pravo zanimljiv period pred sobom, 14. mi rodjendan, doooobro se nadojit da nekako docekam 00:00, Brazil, Marakana, Argentina, Messi, višemilionski auditorij, gubljenje živaca, lomljenje prstiju, čupanje kose. Sutradan, 2 završna ispita. Bože na hajr![]()
Ma sve mi je trenutno bitnije od ispita, te malo ss.ba, te malo iranski forumi, te malo klipovi, pjesme, i šta sve neGoalgetter je napisao/la:Tesko tebi, kako li ces uciti za ta 2 ispita.Elddar je napisao/la:Što ja imam pravo zanimljiv period pred sobom, 14. mi rodjendan, doooobro se nadojit da nekako docekam 00:00, Brazil, Marakana, Argentina, Messi, višemilionski auditorij, gubljenje živaca, lomljenje prstiju, čupanje kose. Sutradan, 2 završna ispita. Bože na hajr![]()
Meni su taman zadnji ispiti i matursko polaganje u srijedu, isto u tome i zavrsavam skolu, tako da u rahatluku cekam u nedjelju utakmicu.
Ne, sa nedjelje na ponedjeljak igramo, kad nastupi 16. Juni.Elddar je napisao/la:[
Ma sve mi je trenutno bitnije od ispita, te malo ss.ba, te malo iranski forumi, te malo klipovi, pjesme, i šta sve ne![]()
Ima rokova, ne brinemNego, protiv Argentine igramo sa subote na nedjelju, dakle, u 00:00 kad nastupi 15. juni?
Pogledaj moj datum registracije na forum, nisam sujevjeran, ali ima 'nešto' u tomeGoalgetter je napisao/la:Ne, sa nedjelje na ponedjeljak igramo, kad nastupi 16. Juni.
Virtual jos da ga Vedo zavali za pobjedu u 90+Virtu4l je napisao/la:Pogledaj moj datum registracije na forum, nisam sujevjeran, ali ima 'nešto' u tomeGoalgetter je napisao/la:Ne, sa nedjelje na ponedjeljak igramo, kad nastupi 16. Juni.
Interesantno, to bi moglo nesto i da znaci.Virtu4l je napisao/la:Pogledaj moj datum registracije na forum, nisam sujevjeran, ali ima 'nešto' u tomeGoalgetter je napisao/la:Ne, sa nedjelje na ponedjeljak igramo, kad nastupi 16. Juni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.