Unaprijed hvala
Evo neki moji prijedlozi za večeras:
Hrvatska-Australija 1 2.00
Mexico-Portugal prvopolX 2.00
Grčka-Bolivija 1 1.95

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jos kockastifixator je napisao/la:13:00 HsiehSW/Peng - MugurG/SuarNa osvaja set DA @ 1.35
23:55 Hrvatska – Australija over 1,5 DA @ 1.30
14:30 Nadal R.-Murray A. 1 @ 1,15
13:00 Đoković N.-Gulbis E. 1 @ 1,15
13:50 Cuevas P.-Collarini A 1 @ 1,25
14:40 Riba P.-Luncanu P.A. 1 @ 1,15
Evo podjelit ću sa vama svoju osobnu evidenciju prvenstavava, evidentirao sam zadnja 4 jer su jedino ona relevantna pošto je samo na njima bio isti broj utakmica. Ja se osobno volim kladiti na te dugotrajne ponude, a 2012 sam imao dosta uspjeha, Pa ako će nekom ovo pomoći bit će mi drago.
1998 2002 2006 2010
Golovi 171 161 147 145
Crveni Kartoni 22 17 28 17
Žuti kartoni 258 272 345 261
11 m 18 18 17 15
Autogolovi 6 3 4 2
Korneri - 682 655 627
Hattrick 1 2 0 1
Interista je napisao/la:
Za sutra probati Njemacka-Armenija oba daju 2,5 kvota nije Armenija toliko losa
Identicna situacija i meni je covjek odmah bio sumnjiv, kada su oni islandjani prosli igrao sam na golove iako je kvota na 1 nenormalno rasla, bas mi je bilo drago zbog raje sa foruma sto su prosli.gonzales je napisao/la:Jesam li ja jedini na ovom forumu koji ama bas niti jednom nisam ispratio leteceg,, niti cu,,covjek mi je bio od samog pocetka sumnjiv,, ako se neko sjeca njegovog prvog posta, kad kaze daj je profesionalni kladionicar i da zivi od toga,, pa covjece ako tako zna zasto onda naplacuje svoje tipove!!
I zapamtite nesto,, nema namjestene utakmice u koju se smije ulagati puno novca,, jedino ako ste je sami namjestili to je druga prica,, Igraj i uplacuj onoliko koliko si spreman izgubiti,,
Zgmiky druze, znam da ti je sad malo tesko,, al nisi ti nista kriv,, ti si samo prenio
Flagrantus ostani na forumu,, dobar si tipster,, narocito za tenis![]()
Pozdrav od Gonzalesa,,
Rezultat: 5-2bevanda4 je napisao/la:Pikado: World Cup
Australija (h-2.5) - Danska 1 @2.12
(tko se boji hendikepa, nek opali jedinicu, skroz solidnih @1.25)
Australci veliki favoriti. Dobri duh pikado svijeta i moj osobni favorit Simon Whitlock u paru sa prgavim, ali također jako moćnim Paul Nicholsonom prvo kolo otvaraju protiv Danaca (Laursen i Lindskjold). Iako ta imena većini ljudi ne igraju nikakvu ulogu, po onome što čitam - australski duo trebao bi ih shvatiti ozbiljno. Zato sam vam i napisao dvije mogućnosti, jedinica bi trebala bit sigurna. I sama kvota od 1.25 to nalaže. No hendikep samo za hrabrije. Igra se tko prije 5 legova. Znači, rezultatom 5-2 prolaze obe varijante. Vidjet ćemo!
fanatic1991 je napisao/la:Po meni vcrs Hrvatska Australija 1 super kvota za singl
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
donCorleone1892 je napisao/la:Imal' ko kakvu stranicu za sastave pred utakmice, tjt prognoze sastava pred utakmice?
Unaprijed hvala
Evo neki moji prijedlozi za večeras:
Hrvatska-Australija 1 2.00
Mexico-Portugal prvopolX 2.00
Grčka-Bolivija 1 1.95
HercegovinaBosna je napisao/la:Jučer jako loše, da probamo danas :
Hsieh S-W./Peng S. - Muguruza B. G./Suarez Navarro C. 1-(1,60), ( poslije Errani i Vinci najjači ženski dubl bez riječi)
Gulbis E. (Lat) - Djokovic N. (Srb) 2-(1,15)
Kutrovsky D. (Bul) - Harrison R. (Usa) 2-(1,20), (Kutrovsky skoro nikad nije igrao na travi jače masterske, tako da velika prednost za amerikanca)
Karatantcheva S. (Kaz) - Larsson J. (Swe) z2-(1,85), ( Do sad igrale tri puta i svaki put je išlo u tri seta, zašto ne bi i ovaj)
jopaa7 je napisao/la:
Riba -Pouille 1 @ 1,40
GimenoTrav-Cecchinato 1 @1,35
Džumhur -Buchanan 1 @1,40
Vesely -Gombos 1 @1,25 hmm![]()
Errani/Vinci-HsiehSW/PengS 1 @1,50 sutra
TEČAJ: 4,96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.