Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la donCorleone1892 » 06 jun 2014, 23:58

Imal' ko kakvu stranicu za sastave pred utakmice, tjt prognoze sastava pred utakmice?

Unaprijed hvala

Evo neki moji prijedlozi za večeras:

Hrvatska-Australija 1 2.00
Mexico-Portugal prvopolX 2.00
Grčka-Bolivija 1 1.95
:bih:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 07 jun 2014, 00:26

fixator je napisao/la:13:00 HsiehSW/Peng - MugurG/SuarNa osvaja set DA @ 1.35
23:55 Hrvatska – Australija over 1,5 DA @ 1.30
14:30 Nadal R.-Murray A. 1 @ 1,15
13:00 Đoković N.-Gulbis E. 1 @ 1,15
13:50 Cuevas P.-Collarini A 1 @ 1,25
14:40 Riba P.-Luncanu P.A. 1 @ 1,15

:salut:
jos kockasti
nadam se da dobijaju 2:1 ili 2:0
Semper Fidelis

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 07 jun 2014, 00:29

evo nesto zanimljivo sa jednog foruma, ako neko bude htio igrati ove stvari:
Evo podjelit ću sa vama svoju osobnu evidenciju prvenstavava, evidentirao sam zadnja 4 jer su jedino ona relevantna pošto je samo na njima bio isti broj utakmica. Ja se osobno volim kladiti na te dugotrajne ponude, a 2012 sam imao dosta uspjeha, Pa ako će nekom ovo pomoći bit će mi drago.

1998 2002 2006 2010
Golovi 171 161 147 145
Crveni Kartoni 22 17 28 17
Žuti kartoni 258 272 345 261
11 m 18 18 17 15
Autogolovi 6 3 4 2
Korneri - 682 655 627
Hattrick 1 2 0 1
Semper Fidelis

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 07 jun 2014, 00:31

HRVATSKA: Pletikosa, Srna, Vida, Lovren, Pranjić, Brozović, Modrić, Perišić, Kovačić, Eduardo, Jelavić

Jel ovo mijenja neke prognoze ili ? :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 jun 2014, 00:50

Interista je napisao/la:
Za sutra probati Njemacka-Armenija oba daju 2,5 kvota nije Armenija toliko losa
:D

Sutra probati na BIH u rukometu 4 kvota i na Halep kontra hendikep 3,5.. Veci iznos staviti na Engleze protiv Hondurasa

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 07 jun 2014, 01:44

gonzales je napisao/la:Jesam li ja jedini na ovom forumu koji ama bas niti jednom nisam ispratio leteceg,, niti cu,,covjek mi je bio od samog pocetka sumnjiv,, ako se neko sjeca njegovog prvog posta, kad kaze daj je profesionalni kladionicar i da zivi od toga,, pa covjece ako tako zna zasto onda naplacuje svoje tipove!!

I zapamtite nesto,, nema namjestene utakmice u koju se smije ulagati puno novca,, jedino ako ste je sami namjestili to je druga prica,, Igraj i uplacuj onoliko koliko si spreman izgubiti,,

Zgmiky druze, znam da ti je sad malo tesko,, al nisi ti nista kriv,, ti si samo prenio

Flagrantus ostani na forumu,, dobar si tipster,, narocito za tenis ;)

Pozdrav od Gonzalesa,,
Identicna situacija i meni je covjek odmah bio sumnjiv, kada su oni islandjani prosli igrao sam na golove iako je kvota na 1 nenormalno rasla, bas mi je bilo drago zbog raje sa foruma sto su prosli.
Veceras nije proslo, nazalost ocekivao sam tako nesto, jer je nemoguce da mi "obicna raja" znamo koliko ce se koja utakmica zavrsiti.

Miky nemoj sebe kriviti ti brate niti si predlagao da igraju to,niti si koga tjerao da igra, najbolja namjera je bila.

On topic :
Fina kvota u Max Betu na Mexico Portugal oba daju, ja cu u singlu pokusati na nesto sitno, ionako mi se ne spava.. Kvota je 2.0

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 07 jun 2014, 02:09

bevanda4 je napisao/la:Pikado: World Cup

Australija (h-2.5) - Danska 1 @2.12

(tko se boji hendikepa, nek opali jedinicu, skroz solidnih @1.25)

Australci veliki favoriti. Dobri duh pikado svijeta i moj osobni favorit Simon Whitlock u paru sa prgavim, ali također jako moćnim Paul Nicholsonom prvo kolo otvaraju protiv Danaca (Laursen i Lindskjold). Iako ta imena većini ljudi ne igraju nikakvu ulogu, po onome što čitam - australski duo trebao bi ih shvatiti ozbiljno. Zato sam vam i napisao dvije mogućnosti, jedinica bi trebala bit sigurna. I sama kvota od 1.25 to nalaže. No hendikep samo za hrabrije. Igra se tko prije 5 legova. Znači, rezultatom 5-2 prolaze obe varijante. Vidjet ćemo!
Rezultat: 5-2 slika

Šah je tek sutra na repertoaru.. Idemo Carlsen! :kafa:

@flagrantus
, u potpunosti razumijem tvoje nezadovoljstvo. Uvijek sam naglašavao da sam protiv ovih "banki", "zicera" i gađanja kvota 2-3 uz analizu: "namještaljka"..
Ali reći da sam svu lovu potrošio na dojavu tipa iz Estonije, osobno bi me bilo sram.

Stojte mi dobro!
U desetom selu živi Antuntun!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 07 jun 2014, 03:32

fanatic1991 je napisao/la:Po meni vcrs Hrvatska Australija 1 super kvota za singl ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 07 jun 2014, 04:53

donCorleone1892 je napisao/la:Imal' ko kakvu stranicu za sastave pred utakmice, tjt prognoze sastava pred utakmice?

Unaprijed hvala

Evo neki moji prijedlozi za večeras:

Hrvatska-Australija 1 2.00
Mexico-Portugal prvopolX 2.00
Grčka-Bolivija 1 1.95

:bih:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 07 jun 2014, 09:13

HercegovinaBosna je napisao/la:Jučer jako loše, da probamo danas :

Hsieh S-W./Peng S. - Muguruza B. G./Suarez Navarro C. 1-(1,60), ( poslije Errani i Vinci najjači ženski dubl bez riječi)

Gulbis E. (Lat) - Djokovic N. (Srb) 2-(1,15)

Kutrovsky D. (Bul) - Harrison R. (Usa) 2-(1,20), (Kutrovsky skoro nikad nije igrao na travi jače masterske, tako da velika prednost za amerikanca)

Karatantcheva S. (Kaz) - Larsson J. (Swe) z2-(1,85), ( Do sad igrale tri puta i svaki put je išlo u tri seta, zašto ne bi i ovaj)

------------------------------------------------------------------------------------------

Win

Win

Čeka se, ali sam siguran da će uzeti

Win

Nadam se da je neko ispratio bar jedan par.

Biće kasnije još jedan..
Mićo je Fićo!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 07 jun 2014, 09:34

Što kazu jutro je pametnije od noci,malo sam i ja mozda pretjerao ostacu ovdje ako ništa da vas pratim a mozda nešto i predlozim.
Da ne bi bilo skretanje sa teme za danas predlazem Girona-la Coruna1,zadnje kolo treba ljudima za opstanak a La Coruna je odavno u Primeri i mislim da nece puno zapinjati u ovoj utakmicu.
A sad da završimo ovo pricu sa Letecim za sva vremena.Prvo Bevanda nigdje ja nisam napisao da sam ulozio sav novac,postoji razlika izmedju dosta kako sam napisao i sav.Recimo da sam ulozio trecinu onog što sam imao ,a imao sam dosta.
Nikad ne bi ulozio sve jer igram kladionicu 15 godina,i nisam klinac.Što se tice Mikyja ,od njega sam dosta toga prepisao sa foruma i opet cu.I da promašim 15 puta za redom ja njemu rijec ne bi rekao.
Sav moj bijes je bio usmjeren na tog tipa koga zovu Leteci ili kako vec.Ja takve ljude mogu opisati u 5 slova LOPOV.
Kako drugacije nazvati covjeka koji se kao što dobri Gonzales rece predstavlja kao profesionalni kladionicar,a trazi ljudima 10 eura za dojavu.
Upotrijebimo logiku i zdrav razum,recimo da sam ja prof.kladionicar i imam uvijek 5-6 sigurnih dojava koje ne mogu omanuti zar bi mi palo na pamet da trazim od ljudi po 10 eura a na tim utakmicama mogu zaraditi dobre pare.
Hvala bogu ima kladionica pa uplatiš,šta ce ti na svo to znanje još necijih 10 eura.
To mene boli što sam prvi put povjerovao nekome takvom,on da zna ne bi molio 10 eura pa jarane uplati te sigurne i uzmi 10.000 eura šta ti znaci još mojih 10.Što se tice Mikyja on je legenda ali treba da otkaci te Letece i sl tipove!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 07 jun 2014, 10:13

flagrantus

ne znam od kuda ovo da čovjek traži 10 eura, mislim da nikad nije tražio na forumu ništa, samo u zadnjem postu je napisao gdje ga se može naći jer više neće pisati, mene osobno nikad nije tražio niti lipe ni feninga za ova tri para već isključivo njegova dobra volja da podijeli sa nama. Prva dva para prošla su glatko, čovjek mi je prije utakmice maltene napisao šta će se događati i tako je i bilo i nakon dva prolaza došao je pad i čovjek ne zaslužuje takve komentare da je prevarant, treba čovjeku zahvaliti na onome za sada, nekome je puno pomogao a ako nisi s njim u kontaktu onda ne možeš ni suditi čovjeku, razumijem da je bijes prisutan jer se izgubilo dosta, možda i više od naših mogućnosti ali to nije do njega nego do nas samih, medalja ima dvije strane i uvijek treba saslušati obje a ne donositi zaključke ovako, da skratim ako se čovjek ikada više i javi (a nakon ovakvih komentara očekujem da za forum više neće biti ništa) ja ću ga opet ispratiti i nitko me ne može razuvjeriti da ima prave informacije, tko hoće neka vjeruje tko neće žao mi je, samo žalosno je kako se čovjek od kovanja i dizanja do neba ovako blati radi jedne utakmice, no dobro nismo svi isti i ja ne zamjeram niti malo.

Pozdrav i bez ljutnje, moje mišljenje a na njega imam pravo...

da ne bude skroz off šta igramo danas? ajmo po neke pare, valja skupiti za svjetsko, inače očekujem svjetsko sa najgorim rezultatima i najviše iznenađenja do sada jer takva je cijela sezona

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 07 jun 2014, 10:14

jopaa7 je napisao/la:
Riba -Pouille 1 @ 1,40
GimenoTrav-Cecchinato 1 @1,35
Džumhur -Buchanan 1 @1,40
Vesely -Gombos 1 @1,25 hmm :hmmmmm:
Errani/Vinci-HsiehSW/PengS 1 @1,50 sutra

TEČAJ: 4,96

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 jun 2014, 10:31

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 07 jun 2014, 10:42

Maria ljepotica Sharapova-Simona Halep 2 2.25

prelijepa Maria mislim na žalost ostaje bez naslova na RG, sa druge strane je djevojka koja igra sjajan tenis i koja do sada nije osvojila niti jedan GS, do prije nekih godinu dana nije osvajala ništa ali zadnjih godinu dana igra odlično, od kada je smanjila grudi :), igra jako dobro, posebno na RG igra maestralan tenis i ako se ruka ne stisne u ovako važnom meču ona ovo uzima pa možda i sa 2-0, jedino sama sebe može pobjediti.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 07 jun 2014, 10:48

Micky pogledaj poslove Leteceg,u prvom postu je napisao da je radio 3 godine kao bukmejker,a sad se profesionalno kladi i zivi od toga.Citiram-ovde cu biti mesec,dva da vas ubedim da je zaista moguce ojaditi lokale na mesecnom nivou i zaraditi pristojnu sumu a za posle ko bude hteo neka me kontaktira u inbox ili mail.
Ima ljudi koji su ga kontaktirali ,misliš li da ih je zvao na sladoled :sick:
Pregledaj njegove postove pa ceš vidjeti koliko je ojadio te lokale,ja sam gledao mozda je u plusu 20 eura i to je pitanje.
To je neki tip koji je mozda jedno vrijeme dobijao pa je ko zna što pomislio o sebi,ali vjeruj mi profesionalni kladionicar na ovim prostorima ne postoji.
Vjeruj mi govorim ti istinu,znao sam covjeka iz mog grada koji se predstavljao kao profesionalni kladionicar i nije nikad radio.
Mnogi su mu se divili,prije tri godine izvršio je samoubistvo.
Nije mogao da vrati dugove!
U svakom slucaju ovo zaboravimo idemo dalje,ja takvim ne vjerujem a ko vjeruje poštujem!
Ajmo danas u nove pobjede :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 jun 2014, 10:54

Ajde momci manite se leteceg. Ne znam ko je taj al smara polako prica.
Imatel kakvih prijedloga? Ponuda mi se ne svidja pa da vas upitam. Nesto kvote 4-5. Ne planiram mnogo uplacivati.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 07 jun 2014, 11:06

Evo od mene 2 tenisa-Lucic-Baroni-KIchenok 1,Kydryavtseva-Aoyama 1

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 07 jun 2014, 11:26

Sharapova - Halep 2 @2.15
1.set Halep @2
TR 0:2 @3.6
Uvjeren sam da Halep ovo uzima,Shara se provlači cijeli turnir i mislim da će ovo glatko izgubiti 3:6 4:6.Halep igra odlično otkad je smanjila grudi :urnebes: :urnebes: :urnebes: i sve mečeve na ovogodišnjem Roland Garrosu je dobila 2:0.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.