RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 jun 2014, 16:43

Kaknem se na avazov sport
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 jun 2014, 16:47

amypitar je napisao/la:Po Avazovom Sportu vama se crno pise,po njima ode vam pola ekipe( ali sve su im ovo špekulacije :lol: ).
Dino Hajdrevic po njima treba u Bursu.Hebibovic ima ponude iz inostranstva i domacih klubovi.Mezic ide u Norvesku.Ostrakovic kao ima ponudu vani.
I kao na kraju kao bice šteta,razoriti ekipu Jusufbegovica koja je zarila i palila bh terenima bla,bla..
Dobro je da nemaju pojma. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 06 jun 2014, 17:03

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kaknem se na avazov sport
Potpisujem brato, dobro se i ja pokakim na avaz sport, te "vijesti" se svode na njihovim zeljama, ima i dalje velikih struja u zemlji, ali i u gradu koje bi najvise volile da Veleza il nema il da se bori za opstanak. N_a_j_e_be_m se ja svima njima majke. ;)

Forza Velez!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 jun 2014, 17:10

shaman7 je napisao/la:Vjerujte mi da je osmanagic novi igrac veleza, isto ko i hulk
A sta je toliki problem s Osmanagicem,nije mi jasno odkud tolika negativnost prema decku koji je sasvim ok igrac.Prosao skolu partizana,u generaciji s Joveticem i bio jedan od boljih.Sjecam se da je u sezoni kad je nastupao za Velez bio izabran za najboljeg igraca premier lige nakon toga otisao u Poljsku gdje je takodje bio dobar.Istina dolaskom u Sarajevo daleko je od prave forme,al treba imati u vidu da tamo i nije dobio pravu priliku a znamo pod kojim pritiskom tamo igraci nastupaju zadnjih godina.Ne sumnjam da je feja kako dokazani pedagog u stanju ovog decka vratiti na pravi kolosjek ,a kao takav ponovo moze biti jedan od boljih igraca u PL.Ali s obzirom da neki ovdje koliko vidim i jednog Vladavica smatraju nedovoljno kvalitetnim za Velez onda je suvisan svaki komentar,jedino sto ostaje je sprdancija vezana za dolazak ovih svjetskih zvijezda u Velez.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 jun 2014, 17:24

konjicanin01 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Vjerujte mi da je osmanagic novi igrac veleza, isto ko i hulk
A sta je toliki problem s Osmanagicem,nije mi jasno odkud tolika negativnost prema decku koji je sasvim ok igrac.Prosao skolu partizana,u generaciji s Joveticem i bio jedan od boljih.Sjecam se da je u sezoni kad je nastupao za Velez bio izabran za najboljeg igraca premier lige nakon toga otisao u Poljsku gdje je takodje bio dobar.Istina dolaskom u Sarajevo daleko je od prave forme,al treba imati u vidu da tamo i nije dobio pravu priliku a znamo pod kojim pritiskom tamo igraci nastupaju zadnjih godina.Ne sumnjam da je feja kako dokazani pedagog u stanju ovog decka vratiti na pravi kolosjek ,a kao takav ponovo moze biti jedan od boljih igraca u PL.Ali s obzirom da neki ovdje koliko vidim i jednog Vladavica smatraju nedovoljno kvalitetnim za Velez onda je suvisan svaki komentar,jedino sto ostaje je sprdancija vezana za dolazak ovih svjetskih zvijezda u Velez.
Ni meni nebi smetao. Kad je dobro igrao, zavrsili smo prvu polusezonu na drugom mjestu. Tada smo doduse imali prilicno dobre igrace.

Mozda je nesto losiji nego prije, izgleda izgubljen ali sumnjam da ce nam odmoci.

Sta god bilo sa Amerom, nama jos uvijek treba spic...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 jun 2014, 17:40

konjicanin01 je napisao/la:
Citiranjem mene ne znam jesi li htio direktno mene upitati ili samo kao napomenu, ali odgovorit cu ti ja evo sto se mene tice.

Ja bih iskreno volio Osmanagića vidjeti u Veležu, a ova poređenja sa Hulkom su nastavak ironičnosti da se nešto radi u klubu, pa ono evo Osmaganić, sa njim i Hulk

Pozz za konjic i mali stari most :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 jun 2014, 17:49

Dakle dolazi nam Hulk?
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 jun 2014, 17:54

Pirke je napisao/la:Dakle dolazi nam Hulk?
neću ništa da govorim, čut ćete sve :lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 06 jun 2014, 18:39

Hajde upravoooooooo sredite nekog...ubi ovo iscekivanje :crazy: :crazy: :crazy:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 jun 2014, 22:06

bravo za upravu. :cool:

toooooo, nakon toliko godina čekanja, Velež napravio korak ka budućnosti. ovo je zasluga svih u klubu, svih onih koji su konačno stavili klub na zdrave noge. :bih: :opaopa:

A što avazov sport sere i govedinu jede, njihova stvar, znamo da je velež mnogima trn u oku.

Gledao sam ovaj isječak sa Nikšićem, i vidim da je ovo tek početak jakog Veleža. :cool:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 jun 2014, 23:04

AlemC85 je napisao/la:bravo za upravu. :cool:

toooooo, nakon toliko godina čekanja, Velež napravio korak ka budućnosti. ovo je zasluga svih u klubu, svih onih koji su konačno stavili klub na zdrave noge. :bih: :opaopa:

A što avazov sport sere i govedinu jede, njihova stvar, znamo da je velež mnogima trn u oku.

Gledao sam ovaj isječak sa Nikšićem, i vidim da je ovo tek početak jakog Veleža. :cool:
Aleme druže ako imaš šta podijeliti pošalji na pp ako već nećeš ovako javno ubi me ovo iščekivanje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 jun 2014, 23:12

emil02in je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:bravo za upravu. :cool:

Aleme druže ako imaš šta podijeliti pošalji na pp ako već nećeš ovako javno ubi me ovo iščekivanje.
evo preveo sam sa zvanične stranice burse, i vjerujte mi ovo će izaći na veliko. naime, turci žele od veleža napraviti ozbilljan klub. prioritet im je infrastrukutra i proizvodnja igrača, te da klub samostalno posluje bez većih poteškoća. :cool:

druže nemam ništa da prijavim.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jun 2014, 23:13

dajte ba tog hebibovica sta ste se stisli :D nacicete vi boljeg od njega :D treba nam za Evrope "ocam" :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 jun 2014, 23:16

rammstein je napisao/la:dajte ba tog hebibovica sta ste se stisli :D nacicete vi boljeg od njega :D treba nam za Evrope "ocam" :D
ništa od toga.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 jun 2014, 23:28

rammstein je napisao/la:dajte ba tog hebibovica sta ste se stisli :D nacicete vi boljeg od njega :D treba nam za Evrope "ocam" :D
Vala ponudit im 100.000 KM + neki procenat od sljedeceg transfera i Radovca posuditi na godinu i to je mjera :D

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 06 jun 2014, 23:56

Stani malo, pa jel dolazi il nedolazi Hulk? Nemjote se raja vise zajebavati. :lol:

Vidi sarajlija cijeli bi Velez preselili u Sarajevo. :lolno:

Forza Velez!

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 07 jun 2014, 00:58

Kad je prozivka?

Ako tada ne bude nekih novih faca, znači da se ne radi u tišini, već da se ništa nije ni uradilo.

Da ne bude da sam pesimističan, ne bi to ni bilo toliko strašno ako ne izgubimo nikog više osim Ševke.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 01:02

Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2014, 01:05

Nek nam daju reflektore i pomocno pare nam ne trebaju ;) ...
Svaka cast delegaciji , da nista ne bude o putovanja lijepo vidjeti da se pokusavaju gajiti ti odnosi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 jun 2014, 01:08

daj nam reflektore spasit će bar milju ljudi od sunčanice :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.