FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
SVI KOJI ŽELE DA DONIRAJU NOVAC ZA KUPOVINU SEMAFORA TO MOGU URADITI U CAFFE ARENA U KAZAN MAHALI !
IDEMO TUZLANSKI OVO ODRADITI !
IDEMO TUZLANSKI OVO ODRADITI !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Nešto ti tamna slika, evo malo čišća za one koji ne znaju o kojoj se veličini displeja radiSkver je napisao/la:Ovo bi stvarno bilo odlicno kao privremeno rjesenje ako se moze dovesti u upotrebu, odlican displej, vjerovatno se moze dogovoriti sa vlasnikom, ako je opstina vlasnik jos bolje, jer stadion je gradski.

inače, šta mislite hoćemo li na pojačanja čekati do povratka Husića ili bi moglo krenuti ranije, mada smo bez trenera.
Čini mi se da se Azmir vraća tek sredinom jula ,tako da će se morati krenuti ranije.
Vugda obraduj nas
.
Vugda obraduj nas
-
intercontinental
- Kontakt:
Tata Azmir zapostavio biznis u Americii ,i njemu je SVETINJA na prvom mjestu..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nemojte čitati druge stranice osim official fksloboda.ba što se tiče informacija i slično tome
Sve ostalo je rekla/kazala,ne bi me čudilo da nam sljedeće pojačanje bude Džeko a trener Mourinho 
Kako je Azmir rekao na zadnjem video klipu vraća se krajem jula.
Kako je Azmir rekao na zadnjem video klipu vraća se krajem jula.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:uh iznenadio bi se kako je jak ovaj forum hehe..posebno prije je pdf premijer lige bio strasno jak, sad je otisao u q donekle, al ove nize lige i dalje dominiraju...spekulacija za Barbareza i Petkovica krenu odavdje,pa mi smo imali Fucka registrovanog na forum hehe, drugi klubovi takodjer dosta zvanicnika, clanova uprave itd itd
ne znam ni jedan drugi forum da je na njemu bar u nekom momentu bilo vise ljudi koji su na funkcijama u nekim klubovima ili koji imaju dobre informacije iz prve ruke...pada mi na pamet ova prica za semafor u elektrotehnickoj kao najsvjezija...naravno dosta je tu i suplje price, dezinformacija al jbg tako je na svakom masovnom forumu..medjutim po kvalitetu tesko da se i jedan javni forum moze porediti sa ovim..jbt jedan primjer, tacnije i bolje info su bile ovdje neg na forumu na zvanicnoj stranici Jedinstva, a i mi smo imali dosta tacnih provjerenih informacija koje smo ko exkluzivu saznali ovdje
Ja znam da Azmir cita sigurno forum..pa sam covjek kaze vi smjenjujete Karica na Forumu ismijavate ga vjeruj mi ovo su mu riječi bile jedne prilike
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
wienultras
- Kontakt:
zaheban je azmir svudje ga imaSaltCityAttack je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:uh iznenadio bi se kako je jak ovaj forum hehe..posebno prije je pdf premijer lige bio strasno jak, sad je otisao u q donekle, al ove nize lige i dalje dominiraju...spekulacija za Barbareza i Petkovica krenu odavdje,pa mi smo imali Fucka registrovanog na forum hehe, drugi klubovi takodjer dosta zvanicnika, clanova uprave itd itd
ne znam ni jedan drugi forum da je na njemu bar u nekom momentu bilo vise ljudi koji su na funkcijama u nekim klubovima ili koji imaju dobre informacije iz prve ruke...pada mi na pamet ova prica za semafor u elektrotehnickoj kao najsvjezija...naravno dosta je tu i suplje price, dezinformacija al jbg tako je na svakom masovnom forumu..medjutim po kvalitetu tesko da se i jedan javni forum moze porediti sa ovim..jbt jedan primjer, tacnije i bolje info su bile ovdje neg na forumu na zvanicnoj stranici Jedinstva, a i mi smo imali dosta tacnih provjerenih informacija koje smo ko exkluzivu saznali ovdje
Ja znam da Azmir cita sigurno forum..pa sam covjek kaze vi smjenjujete Karica na Forumu ismijavate ga vjeruj mi ovo su mu riječi bile jedne prilike
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
joksimovic
- Kontakt:
Moja je želja da naš predsjednik malo ovo analizira;
http://www.rtl.hr/vijesti/sport/1206625 ... -je-rekao/" onclick="window.open(this.href);return false;,
I da vidi koliko se kocka sa ovim čovjekom.Od danas ja imam drugačije mišljenje o njemu,i sad vjerujem u sve one kontravezne priče u vezi njega, i onih sa kojim je sarađivao.
Kooooji je to mudrac ,a toooliko godina ima.
http://www.rtl.hr/vijesti/sport/1206625 ... -je-rekao/" onclick="window.open(this.href);return false;,
I da vidi koliko se kocka sa ovim čovjekom.Od danas ja imam drugačije mišljenje o njemu,i sad vjerujem u sve one kontravezne priče u vezi njega, i onih sa kojim je sarađivao.
-
intercontinental
- Kontakt:
Evo vidim nešto kod Amera Bekića slika profila dok je igrao za Slobodu ,..Dobar znak zar ne ?

u transu pjesma nek zagrmi
Mislim da ne biste imali neke velike koristi od ovog displeja na fotografijama. Sve i da se dovede u ispravno stanje, to nije displej sa LED tehnologijom i cisto sumnjam da bi se ista vidjelo na njemu. Sjecam se dok je radio, jedino navece se nesto moglo razaznati na njemu.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ništa se vi ne sikirajte,zna to Azmir sve..upućen je on u sve to
Ima on a i ljudi oko njega,mislite da bi on tek tako otišao na više od mjesec dana iz Tuzle i prepustio našu svetinju nekim "X" ljudima..Samo sabura 
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 06 jun 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa neces na njemu gledati utakmicu moze se fino rezultat napisati i vrijeme crvenim slovima pozadina crna i to je to ...Zoom088 je napisao/la:Mislim da ne biste imali neke velike koristi od ovog displeja na fotografijama. Sve i da se dovede u ispravno stanje, to nije displej sa LED tehnologijom i cisto sumnjam da bi se ista vidjelo na njemu. Sjecam se dok je radio, jedino navece se nesto moglo razaznati na njemu.
Sent from my SM-N9005
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 06 jun 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nije on mudrac nikakav. Nek prica ko sta hoce, ali to je covjek sumnjivog karaktera! LAZOV prije svega! Na stranu sto je njegova pojava dobar marketinski trik i sto je Slobodu vratio tamo gdje Sloboda zasluzuje da bude po svemu.joksimovic je napisao/la:Moja je želja da naš predsjednik malo ovo analizira;
Ovaj covjek je kao vrba na vjetru. Kako vjetar puse, on se tako naginje! Sve ce reci samo da onog ko ga ispituje trenutno zadovolji.
To je k.rac od karaktera!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
trebalo bi ovu sagu oko trenera sto brze rijesit te se okrenut pojacanjima....treba odradit kvalitetne pripreme,uz dobra pojacanja i finu posjetu na Tusnju rezultat nebi trebao izostati...probat zavrsit i potpisat sa poreskom upravom i ovaj ugovor o reprogramu duga da nas ne koci u daljim ambicijama stvaranja evropskog kluba
p.s.i ova iznenadna drama oko semafora mi ide na racku...obisao sam sve i jedan stadion PL u BIH...jel moze neko da mi kaze sta je sa semafora u travniku,obarskoj,gradaccu,bijeljini,zvorniku,prijedoru,trebinju,vitezu
..haman oet preko nasih ledza neko treniranje strogoce i glumatanje ovog kvazi saveza...cuj,komisija
...covjek bi pomislio da ti stvarno nesto rade za BH fudbal

p.s.i ova iznenadna drama oko semafora mi ide na racku...obisao sam sve i jedan stadion PL u BIH...jel moze neko da mi kaze sta je sa semafora u travniku,obarskoj,gradaccu,bijeljini,zvorniku,prijedoru,trebinju,vitezu
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 06 jun 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
wienultras
- Kontakt:
covjek koji bez da trepne okom izjavi,da nema duga dao bi sutra od sebe TRI MILIONA(jbg nije reko cega,dolara,maraka,eura..
)zar stvarno se neko sikira oko **** licence i pogotovo pojacanja,trenera...sredice se to sve drugovi,mora i on odmoriti malo,a mnogo toga sredice telefonom...svjetski covjek..sad cete vidjeti kada nam nekog afrikanca i brazilca dovede sa svjetskog 
-
wienultras
- Kontakt:
i citam pise tamo na nasoj stranici semafor otprilike kosta 4000 a vi digli hampu koda je 40 000
hocete skidat semafore po gradu
de bolan,bez sale semafor stize krajem sledece sedmice...
hocete skidat semafore po gradu
wienultras je napisao/la:covjek koji bez da trepne okom izjavi,da nema duga dao bi sutra od sebe TRI MILIONA(jbg nije reko cega,dolara,maraka,eura..)zar stvarno se neko sikira oko **** licence i pogotovo pojacanja,trenera...sredice se to sve drugovi,mora i on odmoriti malo,a mnogo toga sredice telefonom...svjetski covjek..sad cete vidjeti kada nam nekog afrikanca i brazilca dovede sa svjetskog
i ja sam cuo neku pricu kako nam dolaze 2 velika pojacanja
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sto ne pogledate trenere tipa Odovica ili Capljica?
-
wienultras
- Kontakt:
i vi ste bili bez trenera,sto niste angazovali nekoga od njih dvojiceDzoleZeljo je napisao/la:Sto ne pogledate trenere tipa Odovica ili Capljica?
Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
I nece niko da odradimo onaj semafor kod bivse zgrade kantona..aa sve neki huligani
I nece niko da odradimo onaj semafor kod bivse zgrade kantona..aa sve neki huligani
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.