Bacajuci oci tako,mozemo ''obneviditi''Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Trebali bi mi ipak bacit oko više na bjeloruse, albance, lukse, a tek onda na rumune. Franzuci će bit, ako pobjedimo pobjedimo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bacajuci oci tako,mozemo ''obneviditi''Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Trebali bi mi ipak bacit oko više na bjeloruse, albance, lukse, a tek onda na rumune. Franzuci će bit, ako pobjedimo pobjedimo
hahahahahah beton bratehammers je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obrati paznju na Albaniju.ta skida ''gotove'' poene sad pa sad.Emir_ZENICA je napisao/la:Ovo ce nam biti najgore
02.09.2011. Bjelorusija - BiH
06.09.2011. BiH - Bjelorusija
Ma biće to revijalna utakmica, do tada smo mi već obezbijedili odlazak na EP. no sikirikiAlucard je napisao/la:Dobar početak ali na kraju us*aše sa ovom zadnjom sa Francsukom koja će siguran sam biti i odlučujuća. Znači, još jednom kroz kvalifikacije strepimo do samog kraja i onda na kraju po ko zna koji put igramo "utakmicu života" koja će nas također po ko zna koji put i koštati!
Znači posljednja utakmica ="utakmica života" i to protiv najjače reprezentacije i to na gostovanju...oh dear...
Ma izgurat cemo mi s Albanijom brine me Bjelorusija....Mi nismo navikli ici u takve krajeve...i to naglo promjeniti temperaturu....Bjelorusima to odgovara jer su igrali s Hrvatima...a dobro i mi smo s Estonijom ali nije to u rangu s Bjelorusijomharishp je napisao/la: Obrati paznju na Albaniju.ta skida ''gotove'' poene sad pa sad.
Za Bjelorusiju dobar termin sto se tice vremenskih prilika.Bjelonja i mazija jos spavaju tamo u to vrijeme
Raspored je sasvim dobar.E sad kako cemo se mi rasporediti to je druga prica.
Sto se tice zadnje u Francuskoj manje vise.Imali smo zadnju protiv Danske kod kuce,a i zadnju protiv Portugala opet kod kuce.I sta bi.Viza za Poljsku i Ukrajinu se osigurava prije zadnje tekme ako je budemo uopste osigurali.
Tamo cemo igubit 100% , ne radi slabe igre nego radi Platinia !!!!Alucard je napisao/la:Možda se nada da će do tada Francuska obezbjediti prvo mjesto u grupi pa onda igrati s nama rasterećena sa B postavom? Ko će ga znati, uglavnom meni se ovo čini kao jako loš potez. Moje mišljenje naravno
@amere dobro jutro,kako je.amerosm je napisao/la:Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ako je ovo bila zelja Safeta Susica onda je stvarno covijek neozbiljan. Igrati protiv najace reprezentacije u grupi u zadnjem kolu je neodgovorno s njegove strane. Nismo mi sada neka velesila da cemo se prosetati ovim kvalifikacijama, pa kada je uzeo prvo Luxemburg trebo je odmah uzeti i Francusku u Srijedu, i tu nadje neki lijep trening-kamp gdje se igraci mogu pripremati za susret. Imam osjecaja da ce nam protiv Francuske trebati ili za prvo mjesto, ili da odemo kao najbolja drugoplasirana repka i da cemo kikstati. Svako na kraju zeli lahke protivnike, a Safet Susic hoce najace, ovim je pokazao svoju neozbiljnost prvi put od kako je na celu reprezentacije.
Moje misljenje je upravo ovakvo. Susic je kao cilj u kvalifikacijama ppostavio drugo mjesto i to je vise puta izjavljivao. Tako da on vjerovatno konta da ce Francuska ranije obezbijediti prvo mjesto, a onda u zadnjem kolu igrati protiv nas sa rezervnom postavom (sto bi mi kao trebali iskoristiti).Alucard je napisao/la:Možda se nada da će do tada Francuska obezbjediti prvo mjesto u grupi pa onda igrati s nama rasterećena sa B postavom? Ko će ga znati, uglavnom meni se ovo čini kao jako loš potez. Moje mišljenje naravno
Stvar je u tome što mi imamo (nažalost) gubitnički mentalitet kada se radi o ovakvoj vrsti utakmica (ili si bos ili hadžija utakmiceMaliMemo je napisao/la:Tamo cemo igubit 100% , ne radi slabe igre nego radi Platinia !!!!Alucard je napisao/la:Možda se nada da će do tada Francuska obezbjediti prvo mjesto u grupi pa onda igrati s nama rasterećena sa B postavom? Ko će ga znati, uglavnom meni se ovo čini kao jako loš potez. Moje mišljenje naravno
Ne mislim da hoce. Ide to jednom, ali drugi put dosta teze. Ona velika greska protiv Irske je "opomenula" sudije. A svakako cemo mi sve odlucit prije te utakmice, mozda pustimo francuzima da uzmu to drugo mjesto19TM87 je napisao/la:nesvidja mi se nikako raspored...pogotovo sto protiv francuza igramo zadnje kolo...ako im bude trebalo ugurace ga sudija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.