Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

A_d_0
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la A_d_0 » 06 jun 2014, 17:54

A_d_0 je napisao/la:Brazil gubi jbt. Jel ovo moguce et jel moguce? Jel moguce d akvota 1,1 ne moze proci, pa jel moguce **** ti sunce.
Izvini sunce.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 06 jun 2014, 17:59

Koliko je sigurno ovo za ove bjeloruse? jel moze na veci ulog??

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 jun 2014, 18:02

risingforce je napisao/la:Koliko je sigurno ovo za ove bjeloruse? jel moze na veci ulog??
Vec ti je pocelo ja mislim, svi smo odigrali ovaj covjek rijetko grijesi.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 06 jun 2014, 18:02

A_d_0 je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Koliko je sigurno ovo za ove bjeloruse? jel moze na veci ulog??
Vec ti je pocelo ja mislim, svi smo odigrali ovaj covjek rijetko grijesi.
igram i ja na live pa sta bude, sretno nam :)

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 06 jun 2014, 18:43

Pa jel moguce da vi i dalje vjerujete tim "namjestenim mecevima" i da cete vi saznati za njih prije kladionice?

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 06 jun 2014, 19:24

zgmiky je napisao/la:Evo za raju

18h Bjeloruska liga
Belshina - FC Minsk - 1 2,50

Cekam onog lika iz Estonije da mi potvrdi def ali ista je situacija kao sa VPS prosli put, 99% je ovo namesteno.
Mi sa foruma smo jos juce natrpali kao blesavi.

Pozdrav od letećeg

:tokralju: 0-3

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 jun 2014, 19:43

Ja napuštam ovaj forum i više se necu javljati.Samo da kazem ulozio sam velike pare i ne krivim nikoga osim sebe što sam povjerovao u lika iz Estonije i pricu o 99 posto.Meni ce trebati dugo da se finansijski što kazu konsolidujem,ali sam sam kriv.
Pozdrav i sve najbolje vama koji ostajete,i jedan savjet nikad ali nikad ne vjerujte u lika iz Estonije i slicna s.anja!
Naravno da niko nije nas natjerao da ovo igramo,ali sa pricama o 99 posto namještenim utakmicama i likovima iz Estonije treba prestati jer to je u najmanju ruku neodgovorno.
Evo za raju Njemacka-Jermenija 1,još cekam lika iz Kirgistana da mi potvrdi.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 06 jun 2014, 19:50

flagrantus je napisao/la:Ja napuštam ovaj forum i više se necu javljati.Samo da kazem ulozio sam velike pare i ne krivim nikoga osim sebe što sam povjerovao u lika iz Estonije i pricu o 99 posto.Meni ce trebati dugo da se finansijski što kazu konsolidujem,ali sam sam kriv.
Pozdrav i sve najbolje vama koji ostajete,i jedan savjet nikad ali nikad ne vjerujte u lika iz Estonije i slicna s.anja!
Naravno da niko nije nas natjerao da ovo igramo,ali sa pricama o 99 posto namještenim utakmicama i likovima iz Estonije treba prestati jer to je u najmanju ruku neodgovorno.
general poslije bitke, yebiga svi smo pali i sami smo sebi krivi jer je ipak na kraju svačija odluka hoće li uplatiti svoj novac na nešto ili ne. Ne pljujte po čovjeku jer je do sada pogađao i bilo je bravo miky bravo leteći.
I ne vidim ko sa foruma ovo ne bi odigrao nakon 3(ili 2) lagana pogotka, koliko je već bilo.
Pustiću sunce da topi ljubav!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 jun 2014, 19:56

možda je pogrešna dojava trebalo je 2 igrati 0-3 ih nabiše
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 jun 2014, 20:00

Ja sam rekao sam sam kriv ,ali izjave tipa mi sa foruma smo još juce trpali kao blesavi itekako mogu navuci ljude da uplate vece cifre.
Opet kazem sam sam kriv,ali ljudi samo vas molim da u prijedlozima ne koristite takve rijeci .
To je moj prijedlog vama,pozdrav svima i sve najbolje!Znam ja da je Miky bio dobronamjeran,ali po meni kada predlazeš šta odigrati treba ukinuti rijeci namješteno ,javio se lik iz Estonije i sl.
Na kraju krajeva nije ni vazno više .ja sam dosta love izgubio sam sam kriv i gotovo.Vama koji ostajete tu sve najbolje,sve što sam napisao je iz najbolje namjere!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 jun 2014, 20:02

hoshafka je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:Ja napuštam ovaj forum i više se necu javljati.Samo da kazem ulozio sam velike pare i ne krivim nikoga osim sebe što sam povjerovao u lika iz Estonije i pricu o 99 posto.Meni ce trebati dugo da se finansijski što kazu konsolidujem,ali sam sam kriv.
general poslije bitke, yebiga svi smo pali i sami smo sebi krivi jer je ipak na kraju svačija odluka hoće li uplatiti svoj novac na nešto ili ne. Ne pljujte po čovjeku jer je do sada pogađao i bilo je bravo miky bravo leteći.
I ne vidim ko sa foruma ovo ne bi odigrao nakon 3(ili 2) lagana pogotka, koliko je već bilo.
@flagrantus je ok momak i nema potrebe da ideš s foruma radi toga što se desilo, bila su dva lagana pogotka i apetiti su porasli i svi smo navalili, jbg kladionica je to i ne smiješ nikad dati sve što imaš bez obzira na info koji imaš, kroz godine klađenja stekneš iskustvo, iskreno mi je žao tebe i svakoga ko je dao možda zadnje pare, a što se tiče ovoga što si napisao ako te navuklo baš to što sam čovjeka doslovno citirao prvi puta, prva dva puta nisam to pisao da je namješteno i ja sam kriv, pljujte po meni, očekujem ban a tako je to jednom si kralj a jednom više ne valjaš...

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 06 jun 2014, 20:13

zgmiky je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:
@flagrantus je ok momak i nema potrebe da ideš s foruma radi toga što se desilo, bila su dva lagana pogotka i apetiti su porasli i svi smo navalili, jbg kladionica je to i ne smiješ nikad dati sve što imaš bez obzira na info koji imaš, kroz godine klađenja stekneš iskustvo, iskreno mi je žao tebe i svakoga ko je dao možda zadnje pare, a što se tiče ovoga što si napisao ako te navuklo baš to što sam čovjeka doslovno citirao prvi puta, prva dva puta nisam to pisao da je namješteno i ja sam kriv, pljujte po meni, očekujem ban a tako je to jednom si kralj a jednom više ne valjaš...
nema sta nakon onih pogodaka ne znam ko ne bi ispratio :) ja cu opet ispratit kad napises..... Kao sto si jednom rekao uvijek stavi koliko si spreman ispusit ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 jun 2014, 20:44

Ma Miky je legenda ovog foruma,vjerovatno i najbolji kladionicar ovdje.Glupo je i pricati koliki je njegov doprinos ovdje,samo kazem da niko pa ni on ne treba spominjati izraze kao namještena utakmica,ovo smo trpali kao ludi ,javio nam lik iz Estonije i sl.
I naravno da se ne ljutim na njega,vec najviše na sebe i ovo je moj prijedlog za ubuduce.
Nisam ja ulozio previše ,igram kladionicu 15 godina znam kako to ide ali recimo da sam ulozio dosta.
i

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 06 jun 2014, 20:48

Po meni vcrs Hrvatska Australija 1 super kvota za singl ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 jun 2014, 20:49

pa šta dojava ko dojava ulozis kolko hoces nije ti niko reko kolko da ulozis jbt ;)

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 06 jun 2014, 20:53

Jesam li ja jedini na ovom forumu koji ama bas niti jednom nisam ispratio leteceg,, niti cu,,covjek mi je bio od samog pocetka sumnjiv,, ako se neko sjeca njegovog prvog posta, kad kaze daj je profesionalni kladionicar i da zivi od toga,, pa covjece ako tako zna zasto onda naplacuje svoje tipove!!

I zapamtite nesto,, nema namjestene utakmice u koju se smije ulagati puno novca,, jedino ako ste je sami namjestili to je druga prica,, Igraj i uplacuj onoliko koliko si spreman izgubiti,,

Zgmiky druze, znam da ti je sad malo tesko,, al nisi ti nista kriv,, ti si samo prenio

Flagrantus ostani na forumu,, dobar si tipster,, narocito za tenis ;)

Pozdrav od Gonzalesa,,
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 jun 2014, 21:05

KLADIONICARSKA Na tavanu meso susim, prestao sam ja ta pusim. Sad me muci drugo nesto, ne kladim se vise vesto. **** kjevo **** roma, ne dobijam zbog totija soma. Sjebe juve pa i lece, zasto igram ja na smece!? A da stavim na veronu, to mi nije u fazonu. A da igram siti!? ko da sam na kiti -.-! IGRACU JA LECE I AKO JE SMECE! STAVICU I ROMU DA PADNEM U KOMU RZMISLJAM SE HAJD I ASTON VILU TU ENGLESKU VELE SILU ! UZECU JA KU.AC PARE , KADA IGRAM NA ZABARE

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 jun 2014, 22:44

@samire dobra ti je ova :D

evo što sam ja odigrao da je zanimljivije gledati utakmicu

Hrvatska-Australija / Hrvatska daje gol u 1p 1.80

Hrvatska-Australija 1/1 3.05

Niko Kovač je dosta radio na obrani i mislim da će na utakmicama Hrvatske biti malo golova, ovo je prijateljska ali kao da nije, generalna proba pred sami početak SP i mislim da dobijamo bez primljenog gola sa nekih 2-0 ili 3-0, trebali bi zabiti do pol i sačuvati do kraja.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 06 jun 2014, 22:46

Da probamo, tenis za sutra :)

Riba -Pouille 1 @ 1,40
GimenoTrav-Cecchinato 1 @1,35
Džumhur -Buchanan 1 @1,40
Vesely -Gombos 1 @1,25 hmm :hmmmmm:
Errani/Vinci-HsiehSW/PengS 1 @1,50

TEČAJ: 4,96

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 06 jun 2014, 23:16

Joj Reala oborise me na dva listica

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.