AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 19:38

Samo kažem da je Pogba bio dobro ispred njega dok Vedad na Face TV u toku utakmice nije reklamirao da se glasa za njega. Nije kao da je bitno glasanje uopšte. :P :mrgreen:

Niko nije otjeran i u svakom trenutku ima mogućnost da piše gdje hoće i kad hoće. ;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2014, 19:40

IlCapitano je napisao/la:Samo kažem da je Pogba bio dobro ispred njega dok Vedad na Face TV u toku utakmice nije reklamirao da se glasa za njega. Nije kao da je bitno glasanje uopšte. :P :mrgreen:

Niko nije otjeran i u svakom trenutku ima mogućnost da piše gdje hoće i kad hoće. ;)
Potpuno razliciti tipovi igraci..nezz koji mi je bolji iskreno ,al znam za kojeg bi uvijek glasao.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 04 jun 2014, 17:49

Seydou Keita je novi igrac Rome,oficijelna potvrda ce biti u petak.Naravno njegov transfer nije kostao ni marke :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 04 jun 2014, 18:24

Mogli su ostaviti Taddeia, kad su već ovog starca doveli na njegovo mjesto. Ali eto sad će Benatia imati razlog više da ostane u ekipi (još jedan musliman u Rimu) :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 jun 2014, 20:30

Manuel je napisao/la:Seydou Keita je novi igrac Rome,oficijelna potvrda ce biti u petak.Naravno njegov transfer nije kostao ni marke :mrgreen:
Bas me zanima sta ce Denno rec :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 05 jun 2014, 17:11

Alen1987 je napisao/la:Mogli su ostaviti Taddeia, kad su već ovog starca doveli na njegovo mjesto. Ali eto sad će Benatia imati razlog više da ostane u ekipi (još jedan musliman u Rimu) :D
Ma kakav Rodrigo,bolji je igrac Keita,evo dogovorio se Sabatini kralj :mrgreen: sa Ucanom iz Fenera,ostalo je jos da se i oficijelno potvrdi.

Nikad vise brace muslimana :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 17:35

Napredujete nema šta. Po meni treba vam još jedan kvalitetan lijevi bek da bi mogli igrati bitnu ulogu u Ligi Prvaka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 05 jun 2014, 20:18

FaraonTM je napisao/la:Napredujete nema šta. Po meni treba vam još jedan kvalitetan lijevi bek da bi mogli igrati bitnu ulogu u Ligi Prvaka.
Treba druže i pravi napadač tipa Lukaku,Mandžukić... i još par igrača kvaliteta Keite da se pojača klupa, naravno i da se zadrže najbolji igrači, eh onda možemo pričati o Romi koja je konkurentna na svim frontovima. A ako nas potrefi maler pa dobijemo neku grupu smrti u LP(a velike su šanse), onda nam ni CR7 i Messi u paketu ne mogu pomoći :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jun 2014, 21:51

Jel vi dolazak Keite smatrate pojacanjem?

Il Club più titolato al mondo!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jun 2014, 23:22

Keita dolazi kao slobodan igrac za backupa.
Odigrao dovoljno teskih meceva da se mozes pouzdati na njega , doktorirao 4-3-3 u barceloni pa mu to nece predstavljati problem i moci ce bez problema odradit lijevog veznjaka u tih 4-3-3 mjesto Strootmana ponekad.

Skoro sam ga gledao protiv Reala na Bernabeu , i stari vuk i dalje ima zananje , odigrao je perfektnu utakmicu.
Za prosirenje rotacije po cijeni od 0 eura , sasvim dobar pickup.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 jun 2014, 00:28

muxa je napisao/la:Jel vi dolazak Keite smatrate pojacanjem?

Naravno da je pojacanje,jer su tu igrali Taddei i Markinjo jedno vrijeme.Kada vidis njih dvojicu veliko je pojacanje :mrgreen: .

Hajde Adriano potpisi vise da osiguramo i tog lijevog beka.Iturbe ili Lukaku ce biti novi igraci Rome.Jedan od njih dvojice 100%.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 jun 2014, 00:30

Hajde Adriano potpisi vise da osiguramo i tog lijevog beka.Iturbe ili Lukaku ce biti novi igraci Rome.Jedan od njih dvojice 100%.

Sabatini poslao ponudu vrijednu 10miliona za Dembelea.Kako bi samo volio da njega dovedemo,ali prije svih bih najvise volio Lukakua od svih igraca koji se spominju.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 06 jun 2014, 11:24

Manuel je napisao/la:Hajde Adriano potpisi vise da osiguramo i tog lijevog beka.Iturbe ili Lukaku ce biti novi igraci Rome.Jedan od njih dvojice 100%.

Sabatini poslao ponudu vrijednu 10miliona za Dembelea.Kako bi samo volio da njega dovedemo,ali prije svih bih najvise volio Lukakua od svih igraca koji se spominju.
Dembele je odličan igrač, ali mislim da imamo prejaku sredinu i da je nerealno za očekivati da nam na klupi sjede Radja i Dembele, ako su recimo kevin-ddr-pjanke prva postava. Lukaku ima samo 21 god. i mišljenja sam da koliko god. sad iskeširamo za njeg u budućnosti bi mogli još više zaraditi ili barem povratiti uloženi novac.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 06 jun 2014, 21:40

Ne sali nam se ovaj sportski direktor.... Iturbe nadomak Rome, 25 ml eura, ali ce najvjerovatnije biti u Marqinho ukljucen u transfer, spominje se lijevi bocni Leverkuzena Donaty. Mi njima Jedavaja oni nama Donatija i jos im para dodjemo. Keita je tu... tek je pocelo, bit cemo odlicno nastavili se ovako odvijati

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 jun 2014, 21:58

muxa je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Seydou Keita je novi igrac Rome,oficijelna potvrda ce biti u petak.Naravno njegov transfer nije kostao ni marke :mrgreen:
Bas me zanima sta ce Denno rec :grin:

Ma skroz ok transfer,nije nas nista kostao,nece ni imati veliku minutazu i vec je pokazao profesionalno ponasanje,mjenja Dedu i to je ok.

Salih Ucan se pominje kao moguce novo pojacanje,cijena oko 10mil Eur.,velika nada Turskog fudbala :D i to je ok transfer jer vec imamo strasnu cetvorku u vezi.
Trebamo bekove rjesiti,dovesti napadaca tipa Lukaku i ekipa ce biti spremna za igru na vise frontova.
embrace the chaos

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 06 jun 2014, 22:24

Izgleda da nam Sao Paulo neće dati Toloia na posudbu, ako se ne riješi nešto u vezi toga, treba nam i treći stoper. Moja želja je Davide Astori :D

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 07 jun 2014, 02:00

Malo da se nasalimo sa najvecom legendom kluba :
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5261_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1519_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 07 jun 2014, 17:12

Alen1987 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Hajde Adriano potpisi vise da osiguramo i tog lijevog beka.Iturbe ili Lukaku ce biti novi igraci Rome.Jedan od njih dvojice 100%.

Dembele je odličan igrač, ali mislim da imamo prejaku sredinu i da je nerealno za očekivati da nam na klupi sjede Radja i Dembele, ako su recimo kevin-ddr-pjanke prva postava. Lukaku ima samo 21 god. i mišljenja sam da koliko god. sad iskeširamo za njeg u budućnosti bi mogli još više zaraditi ili barem povratiti uloženi novac.
Alene brate ti zaboravio da igramo na tri fronta,potrebno nam je sto vise kvalitetnijih igraca ako zelimo sta da uradimo ove sezone.Dembele je strasan igrac ali ne vjerujem da ce ga Sparsi pustiti ispod 15 miliona.Lukakua ako dovedemo ja potpisujem skudeto :mrgreen:

@ macahz

Brate fakat ne vjerujem da cemo dovesti Iturbea jer previse se ovo oteglo kada je on u pitanju,on je meni igracina ali ja ne bih dao 20 miliona za igraca koji ima jednu dobru sezonu u karijeri.

Za sada su Keita i Salih Ucan novi igraci Rome.Ovaj Salih je zvjerka od igraca bit ce nam od velike pomoci.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 08 jun 2014, 01:37

macahz je napisao/la:Ne sali nam se ovaj sportski direktor.... Iturbe nadomak Rome, 25 ml eura, ali ce najvjerovatnije biti u Marqinho ukljucen u transfer, spominje se lijevi bocni Leverkuzena Donaty. Mi njima Jedavaja oni nama Donatija i jos im para dodjemo. Keita je tu... tek je pocelo, bit cemo odlicno nastavili se ovako odvijati
donati je desni bek ;)

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 09 jun 2014, 16:41

Roma daje za Santona 8 miliona, a Newcastle traži 10 mil. Daj Bože da se nađu negdje između pa da dobijemo odličnog beka za duži vremenski period.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Italia, muxa, UmjetnikZijad i 14 gostiju.