NBA Final 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Final 2014
koji masakr spursa u zadnjoj , pa samo 2 puta fulili kos ej
lebron pickica standardno , cuj grcevi , volio bih mambu vidjeti kako ga nose na klupu u finalnoj tekmi zbog grceva 
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Nisu mi jasni ljudi koji sumnjaju u LeBrona,pa jestel vi svjesni koliki je to covjek ?! To su bolovi od kojih bi vi padali u nesvijest..
Stephen i Skip su zabava.Mislim da se prije emisije dogovore šta će radit.Njima Nelly objasni košarku 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Taj isti, Isiah, je igrao sa visokim uganucem clanka zadobijenim u utakmici, u finalu protiv LAL, 6 utakmica, i ubio puru u njima. 40 i nesto poena cini mi se, 25 u 3/4. Kao da je bio u transu, nista nije fulao. Covjek se jedva oslanjao na tu nogu, vise je skakutao na jednoj, nego sto je koristio obje.LenBias je napisao/la:Isiah Thomas came to LeBron James defense after leg cramps kept James out down the stretch of Game 1 saying, "Michael Jordan couldn't have played with those cramps."
Tako da me cudi ova njegova izjava.
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ovaj Majami je donio Lebronu titule, sa dodatkom Majk Milera. Te priče kako su bez njega goli ku.rac su priče za malu djecu. Frajer uzeo titule na račun saigrača i neko ima obraza reći kako je Majami = Đejms.Greivis je napisao/la:Ovaj Miami bez Lebrona ne bi ni igrao playoff da su na zapadu. Na istoku vjerovatno bi bili 7-8 pozicija.
Adriano pise gluposti, umjesto da se moli da King dodje kuci.![]()
Dok Lebrona nije bilo na kraju Spurs 26-Heat 9.
Raule ne znam sto repliciras tom liku. Najveca neznalica ovdje sigurno.
Nama je Željo svetinja jedina.
na kraju ispade LBJ role player 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
hahahahahha,kakve gluposti,ustvari sve sto si napisao je obrnuto.Vasa Ladacki je napisao/la:Ovaj Majami je donio Lebronu titule, sa dodatkom Majk Milera. Te priče kako su bez njega goli ku.rac su priče za malu djecu. Frajer uzeo titule na račun saigrača i neko ima obraza reći kako je Majami = Đejms.Greivis je napisao/la:Ovaj Miami bez Lebrona ne bi ni igrao playoff da su na zapadu. Na istoku vjerovatno bi bili 7-8 pozicija.
Adriano pise gluposti, umjesto da se moli da King dodje kuci.![]()
Dok Lebrona nije bilo na kraju Spurs 26-Heat 9.
Raule ne znam sto repliciras tom liku. Najveca neznalica ovdje sigurno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Odnese vrucina kraljicu 
Vasa standardno lupa.
A Skip Bayless je idiot na kvadrat, uvijek bio. Mene je stid kao navijaca Spursa sto on podrzava iste. Kakve gluposti taj izvali, to je nevjerovatno. Ima snimka na yt kad ga je Mark Cuban isprosipao nakon sto je Dalas uzeo titulu.
A Skip Bayless je idiot na kvadrat, uvijek bio. Mene je stid kao navijaca Spursa sto on podrzava iste. Kakve gluposti taj izvali, to je nevjerovatno. Ima snimka na yt kad ga je Mark Cuban isprosipao nakon sto je Dalas uzeo titulu.
Dodat da nije mogao disati odnosno imo probleme sa disanjem, to ti je isto kao napadi asme za nekog.LenBias je napisao/la:Isiah Thomas came to LeBron James defense after leg cramps kept James out down the stretch of Game 1 saying, "Michael Jordan couldn't have played with those cramps."
Svako insan drugacije dijeluje na date uslove. Al' dobro sta je tu je.
@Vasa
- adriano_leite
- Kontakt:
Mentalno povezan s Jamesom, pa osjetis sto i on? Ja znam da je to ljubav, ali je ipak malo tesko za takvu dozu povezanosti. Mozda grijesim jbg. Ljubav je cudo sto jest jest.BABADZO je napisao/la:Nisu mi jasni ljudi koji sumnjaju u LeBrona,pa jestel vi svjesni koliki je to covjek ?! To su bolovi od kojih bi vi padali u nesvijest..
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kad ti L-Voz, dijasporac i ovaj shega insan luminary udaraju na post, znači da si u pravu sto posto.
Nama je Željo svetinja jedina.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sto rece JA Adande da Lebron nema vec 2 prstena , a da je izasao u 4/4 finala zbog sparine i grceva , mislim da bi ga drustvene mreze "satrali" , tako da i ovi sto previse brane Lebrona i ovi sto ga previse napadaju nemaju pravo , Lebron je veliki shampion , ali da je nekad "pussy" i to stoji
Jordan igra pod temparaturom , Kobe potrga tetivo (ubjedljivo najgora povreda , znam kako je mene bolilo kada sam potrgao ligamente skocnog zgloba mogu tek zamisliti tetive i vrati se opuca slobodna bacanja
) , I.Thomas u finalu isto igrao sto neko spomenu sa istegnutim ligamentima.... i masu primjera , znaci ako si veliki igrac i veliki shampion i hoces da te SVI respektuju onda malo moras i pretrpiti bola .
(btw. Jordan, Kobe , Bird, .... bi sastavili sa zemljom Stephensona sa zemljom ili bi ga toliko ponizili kosarkaski da ovome nikad nebi palo na pamet onakve gluposti
)
Jordan igra pod temparaturom , Kobe potrga tetivo (ubjedljivo najgora povreda , znam kako je mene bolilo kada sam potrgao ligamente skocnog zgloba mogu tek zamisliti tetive i vrati se opuca slobodna bacanja
(btw. Jordan, Kobe , Bird, .... bi sastavili sa zemljom Stephensona sa zemljom ili bi ga toliko ponizili kosarkaski da ovome nikad nebi palo na pamet onakve gluposti
taj btw. ti je laz onako epskih proporcija, blago receno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa ti da si se ikad bavio sportom i imao grceve vidio bi sta je to.Pa taj isti Isiah je poslije utakmice izjavio da ni on ni Jordan ne bi mogli igrati sa tim grcevima,jer je to jednostavno nemoguce.Kobe Bryant je napisao/la:Sto rece JA Adande da Lebron nema vec 2 prstena , a da je izasao u 4/4 finala zbog sparine i grceva , mislim da bi ga drustvene mreze "satrali" , tako da i ovi sto previse brane Lebrona i ovi sto ga previse napadaju nemaju pravo , Lebron je veliki shampion , ali da je nekad "pussy" i to stoji![]()
![]()
![]()
Jordan igra pod temparaturom , Kobe potrga tetivo (ubjedljivo najgora povreda , znam kako je mene bolilo kada sam potrgao ligamente skocnog zgloba mogu tek zamisliti tetive i vrati se opuca slobodna bacanja) , I.Thomas u finalu isto igrao sto neko spomenu sa istegnutim ligamentima.... i masu primjera , znaci ako si veliki igrac i veliki shampion i hoces da te SVI respektuju onda malo moras i pretrpiti bola .
(btw. Jordan, Kobe , Bird, .... bi sastavili sa zemljom Stephensona sa zemljom ili bi ga toliko ponizili kosarkaski da ovome nikad nebi palo na pamet onakve gluposti)
Sam protiv svihVasa Ladacki je napisao/la:Kad ti L-Voz, dijasporac i ovaj shega insan luminary udaraju na post, znači da si u pravu sto posto.
The Brain aka Vasa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako moze znat da nebi? Mislio je i nakon uganuca protiv LAL u finalu da nece, pa izasao na teren i u jednoj cetvrtini ubacio PO rekordih 25, poena, a doslovno se jedva oslanjao na taj clanak. Vise skakutao na jednoj nozi. Poslije te utakmice izjavio da nema sanse da nebi igrao, pa kakva god povreda da je bila.BABADZO je napisao/la:Pa ti da si se ikad bavio sportom i imao grceve vidio bi sta je to.Pa taj isti Isiah je poslije utakmice izjavio da ni on ni Jordan ne bi mogli igrati sa tim grcevima,jer je to jednostavno nemoguce.Kobe Bryant je napisao/la:Sto rece JA Adande da Lebron nema vec 2 prstena , a da je izasao u 4/4 finala zbog sparine i grceva , mislim da bi ga drustvene mreze "satrali" , tako da i ovi sto previse brane Lebrona i ovi sto ga previse napadaju nemaju pravo , Lebron je veliki shampion , ali da je nekad "pussy" i to stoji![]()
![]()
![]()
Jordan igra pod temparaturom , Kobe potrga tetivo (ubjedljivo najgora povreda , znam kako je mene bolilo kada sam potrgao ligamente skocnog zgloba mogu tek zamisliti tetive i vrati se opuca slobodna bacanja) , I.Thomas u finalu isto igrao sto neko spomenu sa istegnutim ligamentima.... i masu primjera , znaci ako si veliki igrac i veliki shampion i hoces da te SVI respektuju onda malo moras i pretrpiti bola .
(btw. Jordan, Kobe , Bird, .... bi sastavili sa zemljom Stephensona sa zemljom ili bi ga toliko ponizili kosarkaski da ovome nikad nebi palo na pamet onakve gluposti)
Tako da sad sebi kontradiktira, a sigurno bi igrao.
Sent from Bat Cave
Isto tako svi napadaju McGee-a sto nakon nekog vremena pravi gluposti, a lik u Denveru na toj nadmorskoj visini jedva i moze igrati, i on ima problema s disanjem, vjerovanto mu dodje do neke granice da mora napraviti gluposti da bi ga izvadioalemsa je napisao/la:Dodat da nije mogao disati odnosno imo probleme sa disanjem, to ti je isto kao napadi asme za nekog.LenBias je napisao/la:Isiah Thomas came to LeBron James defense after leg cramps kept James out down the stretch of Game 1 saying, "Michael Jordan couldn't have played with those cramps."
Svako insan drugacije dijeluje na date uslove. Al' dobro sta je tu je.
@Vasa
[youtube][/youtube]
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pusti sta sad palamudi, nije mu prvi put. Druga stvar je kad je bio na terenu, sa suigracima koji su zavisili od njega.
Sent from Bat Cave
Sent from Bat Cave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.