Ko je ovaj lijevi?Martinez8 je napisao/la:https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 3515_n.jpg izgleda da ce biti sredjeni![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko je ovaj lijevi?Martinez8 je napisao/la:https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 3515_n.jpg izgleda da ce biti sredjeni![]()
Englezi i Hrvati budale pa dosli u odijelima. Kao sto se i vecina ostalih normalnih reprezentacija doci u odijelima.IronMany je napisao/la: Ja bi da sam na Safetovom mjestu naredio da se presvuku u havajke i lagane kosuljice sa cvjetnim dezenom.
Ko god sere o tim odijelima, znaci da nije nikad letio avionom. Cuj u odijelu da lete i nekoliko sati da se jebu u njima, a potrebna nam je sva komocija svijeta.
Sta ima Emerik Gudelj, nisam te prepoznao?!Mozambik je napisao/la:Englezi i Hrvati budale pa dosli u odijelima. Kao sto se i vecina ostalih normalnih reprezentacija doci u odijelima.IronMany je napisao/la: Ja bi da sam na Safetovom mjestu naredio da se presvuku u havajke i lagane kosuljice sa cvjetnim dezenom.
Ko god sere o tim odijelima, znaci da nije nikad letio avionom. Cuj u odijelu da lete i nekoliko sati da se jebu u njima, a potrebna nam je sva komocija svijeta.
Samo mi pametni pa trebamo u havajkama
Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]
nothing is impossible
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. u grupi,je realno,Švicarsku i Francusku bez Riberiya otrest možemo,a kad si u 1/4 finalu tako si blizu..Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]
nothing is impossible
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta onda samo napad nisu imali dobar ? Pa ako su imali jaku odbrani i jak vezni red onda su imali sve. Ali naspram drugih reprezentacija bili su autsajderi...Bosniacum Lilium je napisao/la:nemamo mi tako jaku odbranu za tako nesto, oni su prije svega imali betonsku odbranu, zajedno s veznim redom...
Hoce li se igrati ova protiv Santosa? Ja bih tu samo rezerve ubacio da igraju
Mislio sam na vezu u smislu pokretljivosti u odbrani i ucestvovanju u odbrani, niti su naprijed bili kreativni niti su stvarali neke sanseBelminM23 je napisao/la:Šta onda samo napad nisu imali dobar ? Pa ako su imali jaku odbrani i jak vezni red onda su imali sve. Ali naspram drugih reprezentacija bili su autsajderi...Bosniacum Lilium je napisao/la:nemamo mi tako jaku odbranu za tako nesto, oni su prije svega imali betonsku odbranu, zajedno s veznim redom...
Hoce li se igrati ova protiv Santosa? Ja bih tu samo rezerve ubacio da igraju
Naravno da učestvuje, isto kao i u napadu što učestvuje vezaBosniacum Lilium je napisao/la:Mislio sam na vezu u smislu pokretljivosti u odbrani i ucestvovanju u odbrani, niti su naprijed bili kreativni niti su stvarali neke sanseBelminM23 je napisao/la:Šta onda samo napad nisu imali dobar ? Pa ako su imali jaku odbrani i jak vezni red onda su imali sve. Ali naspram drugih reprezentacija bili su autsajderi...Bosniacum Lilium je napisao/la:nemamo mi tako jaku odbranu za tako nesto, oni su prije svega imali betonsku odbranu, zajedno s veznim redom...
Hoce li se igrati ova protiv Santosa? Ja bih tu samo rezerve ubacio da igrajuJer u odbrani ucestvuje i veza, ne samo stoperi i bekovi
Imali su solidne izvodjace prekida i visoke igrace
Kao protiv Francuske u barazunedim93 je napisao/la:Fakat nema nigdje slike![]()
Što se tiče naših igrača na svjetskom i nekoj kvaliteti imamo mi tu klasne igrače Begovića Džeku i Pjanića, imamo pouzdane igrače tipa Mujdža Lulić , Vranješ ,Spahić (koji će za Bosnu uvijek odigrat na world class nivou) i imamo ono po meni možda najvažnije igrače poput Bešića Kolašinca i Hajrovića koji mogu biti pravi hit na svjetskom i da ga prekucaju. E vidite kad se ovo ukomponuje dobije se jedan čitav tim, i to je možda naša karta za play off.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF i 71 gost.