FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 06 jun 2014, 18:31

Ostani Mato Jajca ti! (mislim na grad u kojem je rođen) :D

:pray: :pray:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 06 jun 2014, 18:46

Vec sad me fascinira uprava na celu sa Dinom i Ibrakom, a ako Dzadzalo ostane :tokralju:
4.10.2009.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 jun 2014, 18:56

Ostani Mato :!:
Ti si opet šampion !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 06 jun 2014, 21:57

Ma ostaje Džadžalo ko što gledam :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2014, 09:27

Evo danasnjeg Oslobodjenja

http://www.dodaj.rs/f/3M/aG/bsj9Vd7/oslobodjenje.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:07

hilmo je napisao/la:Evo danasnjeg Oslobodjenja

http://www.dodaj.rs/f/3M/aG/bsj9Vd7/oslobodjenje.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:10

JosipBukal je napisao/la:

Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.
Po cemu slabiji ?

Travancic - Osmanagic - Tadejevic , nemaju svi skupa 20 nastupa za Sarajevo , ni jedan odlazak ce nece osjetiti. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 jun 2014, 11:17

aS_Roma je napisao/la:

Po cemu slabiji ?

Travancic - Osmanagic - Tadejevic , nemaju svi skupa 20 nastupa za Sarajevo , ni jedan odlazak ce nece osjetiti. ;)
Pusti budalu...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:21

aS_Roma je napisao/la:

Po cemu slabiji ?

Koliko sam ja upratio idu vam i Delač, Jajalo i Trivunović a pojačanja su prilično tanka.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 11:23

sta ti znas kakva su nasa pojacanja?
mladi reprezentativac makedonije i najbolji stoper lige je slabo jel? Slab ko i Krste :D
ovaj iz Olimpije to ne znam, koliko znam i kako kazu iz slovenije jako zahvalan i dobar igrac

mato nigdje nije otisao
Vule se oprostio tu imamo tatomirovica i ovog makedonca
duljevic je među tri najbolja mlada igraca lige i jedno od najboljih krila u ligi
ševko je strasan BECK-UP napadac :)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:26

Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 11:28

aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
bandovic i onako je skinuo delaca sa gola, vuletu smo doveli perspektivnu zamjenu, visocijeg i brzeg igraca, a dupovac je sezonu iskusniji...
napad smo pojacali sa ševkom, vezn pojacali sa ovim iz olipije i sa duljevicem... mato ako ode sigurno ce se dovesti jos jedan vezni al kako vidim, mato suti :D i neka, nigdje mu nece biti kao ovdje :D

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:28

rammstein je napisao/la:sta ti znas kakva su nasa pojacanja?
mladi reprezentativac makedonije i najbolji stoper lige je slabo jel? Slab ko i Krste :D
ovaj iz Olimpije to ne znam, koliko znam i kako kazu iz slovenije jako zahvalan i dobar igrac

mato nigdje nije otisao
duljevic je među tri najbolja mlada igraca lige i jedno od najboljih krila u ligi
Zaboravio sam na Duljevića. On je stvarno dobar ali je Velikovski kad je dolazio bio puno poznatiji nego ovaj sad Makedonac.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2014, 11:30

aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.
Uostalom kod nas kada bi doveo sve najbolje igrace na svim pozicijama iz komplet lige u jednu ekipu nije garant uspjeha van svake pameti ali tako je.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:34

Sad ce ova ekipa biti dosta uigranija , bolja atmosfera u ekipi i sve ostalo ..

Dodat ovdje Ševku Okića jos + sigurno jos novih pojacanja bit ce ovo jaca ekipa 3 puta nego prosle sezone

slika

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 11:35

pile87 je napisao/la:
Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.
Uostalom kod nas kada bi doveo sve najbolje igrace na svim pozicijama iz komplet lige u jednu ekipu nije garant uspjeha van svake pameti ali tako je.
ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenja

Ekipa ni u teoriji ne moze biti slabija nego prije jer odlazak travancica, tadejevica i sl. igraca nije nikakav gubitak osim sto smo olaksali platnu listu :)
i da, ovo nije kraj prelaznog roka ni blizu, jos se ganjaju neka prvjerena imena :) samo lagano

as roma@ nemoj brate ni da pomisljas duljevic.puric :D zna se ko igra :D

prodavati necemo nikoga osim ako ne dodje neka enormna ponuda...

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jun 2014, 11:36

rammstein je napisao/la:sta ti znas kakva su nasa pojacanja?

mato nigdje nije otisao
Zaboravio sam na Duljevića. On je stvarno dobar ali je Velikovski kad je dolazio bio puno poznatiji nego ovaj sad Makedonac.
Velkoski je napadac,zabijao je redovno golove,imao i neko internacionalno iskustvo.Ovom momku su tek 22 godine,bivsi je mladi reprzentativac Makedonije i potencijalni A.Makedonse novine imaju samo rijeci hvale za ovoga momka.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:37

rammstein je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenja

Ekipa ni u teoriji ne moze biti slabija nego prije jer odlazak travancica, tadejevica i sl. igraca nije nikakav gubitak osim sto smo olaksali platnu listu :)
i da, ovo nije kraj prelaznog roka ni blizu, jos se ganjaju neka prvjerena imena :) samo lagano

Ne razmisljam , nego ovaj drugi mijenja prvog (to su zamjene za sljedecu sezonu) :D PA nisam toliko lud kakav Puric :lol: :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2014, 11:40

rammstein je napisao/la:ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenja

To je vec politika kluba hoce li nekog prodati ili ne ali i Real prodaje to je biznis uostalom nebitno sto se tice Dupovca da je neko ponudio 200 000 Eura on bi isao jer je to odsteta koju je sarajevo postavilo za njega.Sve ostalo je mitomanija!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jun 2014, 11:40

aS_Roma je napisao/la:Sad ce ova ekipa biti dosta uigranija , bolja atmosfera u ekipi i sve ostalo ..

Dodat ovdje Ševku Okića jos + sigurno jos novih pojacanja bit ce ovo jaca ekipa 3 puta nego prosle sezone

slika
Nema ovdje vise mnogo dileme.Mitrevski je tu da zamijeni Vuleta koji se definitivno oprostio.Duljevic je stigao da popuni poziciju desnog krila na kojoj smo tokom citave sezone imali problema jer Vusljanin i Puric svojim (ne)kvalitetom ne mogu da odogovore postavljenim zadacima.Kako sam cuo Puricu ce ponuditi klupu,a ako odbije moze dobiti raskid ugovora.Pozicije zadnjeg veznog i desnog beka su jos jedina enigma.Ako Mato ostane,a neki osjecaj mi govori da hoce onda smo rijesili i taj problem.Sirijac,desni bek je inace postao veca saga od Montiela,Hote i Gawua. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mire971, napoleon72, Varijantas8 i 47 gostiju.